1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Habtoor Grand Resort, Autograph Collection - Vinter 18/19

 • Stor spaanläggning
 • Pooler för både barn och vuxna
 • Nära stranden

Hotell Habtoor Grand Resort, Autograph Collection erbjuder bästa tänkbara läge vid den berömda Dubai Jumeirah. Här kan du spendera dagarna vid något av de båda poolområdena – det ena passar hela familjen med separat barnpool och vattenrutschkanor medan det andra välkomnar vuxna gäster över 18 år.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Deluxerum 2-3 för personer. Clubrum för 2-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Läget och tillgången till wifi.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4919 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Habtoor Grand Resort, Autograph Collection har ett bra läge precis vid Jumeirah Beach med gångavstånd till Dubai Marina. Hotellet har ett stort poolområde som omgärdas av palmer. Det finns en separat barnpool med vattenrutschkana. Här finns även ett poolområde för vuxna över 18 år med infinity-pool och havsutsikt. Vid båda poolerna finns gratis solstolar, parasoller och poolhanddukar. Poolbar och loungebar vid poolen. Både vid poolområdena och på stranden spelas musik.

Hotellet har flera olika restauranger, både med buffé och à la carte, som serverar rätter från hela världen. Bland annat finns det en italiensk restaurang, en libanesisk restaurang, en thailändsk restaurang, ett steakhouse, en brittisk pub och en restaurang som erbjuder fisk- och skaldjur (reservation krävs på de flesta restaurangerna). Hotellet har även flera barer med olika teman, med servering både inomhus och utomhus. Här finns bland annat en cocktailbar, en kaffebar, en glassbar samt nattklubb.

Hotellet har en stor spaanläggning med behandlingar så som massage, manikyr och ångbastu mot avgift. Gratis gym. Gratis squash, beach volley och fotboll. Tennis och tennisutrustning mot avgift. Vattensporter så som vindsurfing, dykning och vattenskidor mot avgift. Skönhetscenter och hårfrisör mot avgift. Gratis engelsktalande barnklubb, för barn i åldern 4-12 år, i hotellets regi. Lekplats. Gratis wifi på hela hotellet. Souvenirshop och minilivs. Tvättservice mot avgift. Room Service dygnet runt. Gratis hotellbuss till Mall of Emirates. Ca 2 kilometer till Marina Mall.

Måltider

Halvpension. I halvpensionen ingår frukostbuffé och lunch- eller middagsbuffé. Möjlighet att byta buffén mot en måltid (fast meny) i någon av à la carte-restaurangerna Al Basha, Bamboo Kitchen eller Luciano's. Den fasta menyn inkluderar förrätt, varmrätt och efterrätt. Helpension mot tillägg (buffémåltider till frukost, lunch och middag eller fast meny på à la carte-restaurangerna).

Bra att veta

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen