1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Doubletree By Hilton Jumeirah Beach

Fyrarumslägenhet

Stor och ljus fyrarumslägenhet. Ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med liten dubbelsäng och ett sovrum med två separata sängar. Extrabädd i bäddsoffa i vardagsrum. Tv med HD, soffa, matsalsbord för 6 personer. Utrustat kök med liten spis, espressomaskin, mikrovågsugn och kylskåp. Gratis luftkonditionering och deponering. Daglig dagstidning. Strykfaciliteter. Badrock och tofflor. Hårtork. Tre badrum, varav två har dusch. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 189 kvadratmeter.
Antal personer: 4-8 personer.

Svit

Stor och ljus svit med dubbelsäng. Extrabädd i bäddsoffa. Tv med HD, soffa, matsalsbord. Espressomaskin och minibar. Gratis luftkonditionering och deponering. Daglig dagstidning. Strykfaciliteter. Badrock och tofflor. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 88 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Trerumslägenhet

Stor och ljus trerumslägenhet. Ett sovrum med dubbelsäng samt ett sovrum med liten dubbelsäng eller två separata sängar. Extrabädd i bäddsoffa i vardagsrum. Tv med HD, soffa, matsalsbord. Utrustat kök med liten spis, espressomaskin, mikrovågsugn, kylskåp och minibar. Gratis luftkonditionering och deponering. Daglig dagstidning. Strykfaciliteter. Badrock och tofflor. Hårtork. Två badrum, varav ett har dusch. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 158 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumssvit

Stor och ljus tvårumssvit. Ett sovrum med dubbelsäng samt ett sovrum med liten dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med HD, soffa, matsalsbord. Espressomaskin och minibar. Gratis luftkonditionering och deponering. Daglig dagstidning. Strykfaciliteter. Badrock och tofflor. Hårtork. Två badrum, båda med dusch. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: Ca 149 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.