1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Doubletree By Hilton Jumeirah Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,6 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,3 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

Maria,
Bromma

+
Sviten/lägenheten, service, nyårsmiddagen.
-
Informera om att det är störande ljud dygnet runt från byggnation bredvid. Fick be om toalettpapper, saknade information på rummet om hotellets service, restauranger och minibarpriser. Bad om det ett flertal gånger men det kom aldrig.

Bekräftad gäst: 2019-01-02


10 av 10

Mats ,
Siljansnäs

+
Bra service och ligger nära stranden.
-
Det är byggarbetsplats på granntomten som stör en del.

Bekräftad gäst: 2018-11-05


5 av 10

Trine,
Silkeborg

+
Dejligt værelse. Men opredning til vores dreng på 11 var ikke okay. Sengen var ikke ok at sove på.
-
Bedre ekstra opredning. Derudover var der ved siden af hotellet en byggeplads med ca. 600 arbejdere. Der var byggelarm - døgnet rundt. Det burde være oplyst da vi bookede hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-02-13


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1606 omdömen
Utmärkt
 
1005
Väldigt bra
 
393
Bra
 
104
Mindre bra
 
46
Underkänt
 
58

5 senaste omdömen

2019-03-11

Inlägg av emisv595W Bromma, Sverige

Jättestora rum

Bokade ett tvåbäddsrum och blev uppgraderade till ett trebäddsrum, vilket var som en stor lägenhet. Det pågår för närvarande ett bygge precis vid hotellet som medför en del oljud dygnet runt, men hotellets fina frukost och pool-område väger upp!

 
2019-02-13

Inlägg av Pernillsson Stockholm, Sverige

Bra läge och mycket trevlig personal!

Jag och min kille bodde tre nätter på detta hotell. Hotellet ligger nära stranden och till tågen. Perfekt. Mycket trevlig personal; både i receptionen, concierge och housekeeping. Vi rekommenderar starkt detta hotell!

 
2019-01-29

Inlägg av niillguun

Tveka inte!

Tillbringade en vecka på detta hotell med en kompis. Vi är mer än nöjda! Vi blev uppgraderade till ett större rum med två sovrum med vars badrum och ett stort vardagsrum. Ren och fräscht. Sköna sängar. Utmärkt service, trevlig/hjälpsam personal. Utsökt frukostbuffé. Fint poolområde med gott om solsängar. Fantastiskt strand! Detta är ett område som ständigt utvecklas därmed är det byggarbete precis vid hotellet. Vi störde oss inte på det, på med hörlurarna och njöt av solen och utsikten. Rekommenderar starkt!

 
2019-01-25

Inlägg av dellshad Mölndal, Sverige

Bra läge

Bra läge, lite bortom trafiken och folket på JBR. Bra bemötande av samtlig personal. Fina och fräscha rum och strålande service. Byggnationen jämte var inget anmärkningsvärt. Frukosten var fantastisk!

 
2018-12-01

Inlägg av emaxo7 Sverige

Fantastiskt!

Vi är så nöjda med vår semester här! Vi var lite oroliga över att ha läst alla kommentarer här på trio advisor om att bygget bredvid skulle störa men det gick superbra! Vi bodde på samma sida som bygget med balkong dit och ena sovrummet hade också utsikt dit. Men oss störde det inte! Vi bor i Stockholm och bygget störde oss inte mer än en vanlig natt i stan. All personal bemötte oss otroligt vänligt och serviceinriktat. Alla från städare till lobbypersonalen. Vi blev uppgraderade till en fantastiskt stor lägenhet med 4(!) toaletter och 3 sovrum. Vi 3 kände oss verkligen bortskämda men det var underbart! På stranden kände vi oss väldigt säkra med att lämna saker på vår solstol medan vi badade. Där fanns vakter och badvakter som ständigt hade koll. Frukosten var strålande! Personalen kände igen oss och visste vårt rumsnummer utantill. Vi skulle definitivt kunna tänka oss att komma tillbaka till detta hotell och vi rekommenderar det till alla!