1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Doubletree By Hilton Jumeirah Beach

 • Rymliga lägenheter som passar stora familjer
 • Nära stranden
 • Spa på hotellet

Doubletree by Hilton Jumeirah Beach är ett elegant hotell precis vid det berömda promenadstråket The Walk och livliga Dubai Marina. Hotellet har pool, privat sandstrand och stora lägenheter som passar bra för större familjer eller grupper.


Rumstyper

Trerumslägenhet för 2-6 personer. Fyrarumslägenhet för 4-8 personer. Svit för 2-4 personer. Tvårumssvit för 2-6 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Sviten/lägenheten, service, nyårsmiddagen.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1583 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 50 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellet är en stor byggnad precis vid en privat sandstrand. På hotellet finns en stor pool med swim up-bar. Gratis solstolar och parasoller vid poolområdet.

På hotellet finns flera restauranger. För traditionell mat från arabvärlden, besök Al Maeda, en modern restaurang med bar och terrass utomhus. Det finns också en grillrestaurang vid poolen, en hemtrevlig skotsk restaurang och japanska klassiker med en innovativ touch. Det finns också en nordamerikansk fiskrestaurang och en bufférestaurang som har öppet från tidig morgon till sen kväll. Lobbybar med servering av lättare rätter.

Spa med massage mot avgift. Gratis jacuzzi, ångrum och bastu. Gratis gym. Wifi mot avgift (gratis för Hilton Honours-medlemmar). Tvättservice. Receptionen har öppet dygnet runt.

Måltider

Frukostbuffé. Helpension och halvpension mot tillägg.

Bra att veta

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen. Dubai är i stor expansion och många byggnationer pågår runt om i emiratet. I området utanför hotellet pågår för närvarande ett byggnadsarbete.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen