1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Delta By Marriott Jumeirah Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 100 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Christopher,
Stockholm

+
Alla personal va jättetrevliga under vår vistelse. All service gick snabbt och smidigt. Man fick vatten varje gång dom hade städat.
-
Hotellet kunde förberedda att vi skulle ha en extra säng. vi kom dit sent på kvällen och vi fick vänta ganska länge för att säng och väskor skulle komma till vårat rum. samt att dom försökte att få oss uppdatera rummet. Jag tycker att dom kunde ha sängen på plats.

Bekräftad gäst: 2019-05-22


10 av 10

Stina,
Hallstahammar

+
Allt var bra, service, läget, personalen, allt.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-08


8 av 10

Karin,
Malmö

+
Väldigt bra läge med kort promenad både till stranden och till Dubai Marina. Mycket trevlig personal. Inga problem att undvika köer vid frukosten-gå dit mellan 08.00-08.30.
-
Kanske lite mer noggrann städning.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


6 av 10

Håkan,
Skellefteå

+
Trevig och hjälpsam personal Nära havet och supermarket.
-
Apollo bör ha en pärm på hotellet där dom kan uppdatera förändringar inför hemresa Alla har inte smartphone

Bekräftad gäst: 2019-03-21


9 av 10

Malin ,
Linköping

+
Jättegod mat, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-03-13


7 av 10

Helena,
Göteborg

+
Läget, takterrassen, personalen
-
Utöka matsal för frukosten som var på tok för liten för alla gäster. Långa köer. Köksutrustningen i vår lägenhet var = noll. Fanns inga glas eller tallrikar, endast två kaffekoppar och vi var 4 st som bodde där. Upplevde inte att hotellet motsvarade 4 stjärnor då lägenheten var mkt sliten och bl.a. svartmögel i badrummet. Inte ok!!! En renovering borde göras.

Bekräftad gäst: 2019-02-20


9 av 10

Ulrika ,
Trollhättan

+
Lyxigt och stort.
-
Städning varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-02-13


8 av 10

Jenny,
Gislövs Läge, Trelleborg

+
Läget och att det var stora rum.
-
Vi hade bokat med balkong, men det blev fel, så första dagen fick vi ett rum utan balkong. Nackdelen med rummen utan balkong är att fönstren inte går att öppna, så man fick inte in frisk luft. En annan förbättring jag skulle önska var hissarna. Där var flera fungerande hissar, men man fick ändå vänta i en evighet på dem. Poolen nyttjade vi aldrig, men vi var och kikade på den och den såg ganska trist ut och den var lite "långt" från hotellet liksom vid sidan om.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


7 av 10

,

+
Stort rum och fräsch mat.
-
Mycket köer. Först 5-10 min kö att åka hiss. Sedan 20 min kö till frukosten. Hög ljudvolym och rörigt i restaurangen. Någon satte upp en nota på vårt rum. De måste se över rutiner för att sätta upp nota. Ska bli mkt intressant att se om hotellet kommer att dra beloppet från mitt kort.

Bekräftad gäst: 2019-01-07


10 av 10

Ulrika,
Stenungsund

+
Läget var perfekt och lägenheten var större än förväntat.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

2660 omdömen
Utmärkt
 
1300
Väldigt bra
 
848
Bra
 
300
Mindre bra
 
118
Underkänt
 
94

5 senaste omdömen

2019-02-21

Inlägg av 228helenaw

Toppen läge!

Läget var toppen med närhet till stranden och marinan. All personal var mycket vänliga och hjälpsamma.Lägenheten var slite och det fanns svartmögel i badrummet. Glas och tallrikar saknades i köket. Sängarna var mycket hårda/fasta. Frukostmatsalen var för liten, lång kö till frukosten om du går dit efter kl 9:30.

 
2019-02-12

Inlägg av Ingmari K Skänninge, Sverige

Fint hotell med bra läge och trevlig personal

Mycket bra läge med närhet till stranden med smaragdgrönt vatten. Synd bara att det inte fanns solstolar.. Väldigt trevlig personal på hela hotellet. Stora rymliga rum med bekväma sängar och balkong med utsikt. Mycket trevlig rooftop bar med härlig utsikt och helt fantastiskt trevlig personal. Kom med filtar då det blåste, fin service och god mat. Jag fick till och med en avskedsgåva sista natten i baren!

 
2019-02-12

Inlägg av Explore48745535888

Adam

Kanonläge på hotellet, nära till allt. Stranden mycket fin som var för allmänheten. Rummen lite slitna, men stora och rymliga. Maten helt okej. Personalen hjälpsam och ville att man skulle trivas. Rekommendera.

 
2019-02-06

Inlägg av Mobile15434677257

Ironman Dubai

Vi var 2 par som åkte till Dubai framförallt för att männen skulle göra "Ironman Dubai". Bra läge på hotellet precis mellan Dubai Marina och strandpromenaden. Perfekt med gångavstånd till både restauranger och strand. I övrigt så är det väldigt långa avstånd i Dubai, så man får ta taxi eller andra kommunikationer överallt. Om man tröttnar på all skyskrapor, så är det helt klart värt att besöka gamla Dubai.

 
2018-12-29

Inlägg av Escape13595703505

Perfekt lägenhetshotell nära beachen

Stora rymliga lägenheter med fritt kaffe,vatten,morgonrockar och sköna sängar.5 min till beachen med tillgång till både hiss/rulltrappa. Vid beachen finns både toaletter o duschar o massa bra restauranger o butiker.Poolen har sol fram till 13. Den är ok men skulle behöva fräschas till.Helhetsintrycket är kanon. Trevlig personal.Vi kan rekommendera att bo där.