Kundomdömen om Delta By Marriott Jumeirah Beach

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

2795 omdömen
Utmärkt
 
1402
Väldigt bra
 
864
Bra
 
309
Mindre bra
 
122
Underkänt
 
98

5 senaste omdömen

2020-01-11

Inlägg av Andrea-axelssson

Rekommenderar

Väldigt nöjda med våran vistelse. Supertrevlig personal och väldigt hjälpsam. Bra läge med tunnelbana nära och stranden 100 m bort. Nackdel litet poolområde där det blir skugga efter 12. Men då kan man förflytta sig till den fina stranden. Stort tack till våran städare Vishnu som gjorde vårat rum så fint varje dag.

 
2019-09-24

Inlägg av Signe37 Perstorp, Sverige

Trevlig hotel

Precis kommit hem från 10 fantastiska dagar på detta hotell.Rummet låg på vån 12 med fin utsikt över havet.Rummet stort och bra med perfekt städning och service. Tack Babbazz (housekeeping )Dudam .Sanju. Vanessa ,Verna,Mart Som alltid mötte oss i matsalen med ett stort leende. Kerlous dina supergoda omletter med gurkmeja . Reginald som lärde oss att göra Um Ali den goda efterrätten. Sist men inte minst Vaishak som skämde bort oss med all fantastisk mat varje kväll. Vi återkommer gärna och kan varmt rekommendera detta hotell. Lars och Christine

 
2019-02-21

Inlägg av 228helenaw

Toppen läge!

Läget var toppen med närhet till stranden och marinan. All personal var mycket vänliga och hjälpsamma.Lägenheten var slite och det fanns svartmögel i badrummet. Glas och tallrikar saknades i köket. Sängarna var mycket hårda/fasta. Frukostmatsalen var för liten, lång kö till frukosten om du går dit efter kl 9:30.

 
2019-02-12

Inlägg av Ingmari K Skänninge, Sverige

Fint hotell med bra läge och trevlig personal

Mycket bra läge med närhet till stranden med smaragdgrönt vatten. Synd bara att det inte fanns solstolar.. Väldigt trevlig personal på hela hotellet. Stora rymliga rum med bekväma sängar och balkong med utsikt. Mycket trevlig rooftop bar med härlig utsikt och helt fantastiskt trevlig personal. Kom med filtar då det blåste, fin service och god mat. Jag fick till och med en avskedsgåva sista natten i baren!

 
2019-02-12

Inlägg av Explore48745535888

Adam

Kanonläge på hotellet, nära till allt. Stranden mycket fin som var för allmänheten. Rummen lite slitna, men stora och rymliga. Maten helt okej. Personalen hjälpsam och ville att man skulle trivas. Rekommendera.