1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Amwaj Rotana JBR

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Anita,
Kristianstad

+
Bra service.
-
För lång väntan på hissar. Verkar dåligt programmerade all för få

Bekräftad gäst: 2019-04-14


9 av 10

Rickard,
Kristianstad

+
Den fantastiska personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-04-03


9 av 10

,

+
Club loungen, förutom när småbarnen levde om
-
Ni har felaktig beskrivning. Ni säger att barn inte är tillåtna i Club Loungen men det stämmer inte. All barn är tillåtna i sällskap med vuxen. Det var ofta små barn i Longen och de väsnades en hel del. MYCKET störande

Bekräftad gäst: 2019-03-17


10 av 10

Saiyoud,
Stockholm

+
Läget, servicen och personalen. Personalen är personliga, ansvarstagande och engagerade
-

Bekräftad gäst: 2019-03-06


10 av 10

Bodil,
Åkarp

+
Läget
-
Tycker det är dåligt att man måste sitta inne i en rökig bar när kl är 22 för att få något att dricka. Dörrarna var öppna till ute baren en meter från innebaren. Varm och skönt ute.

Bekräftad gäst: 2019-02-27


9 av 10

,

+
Läget
-
Mjukare madrass i sängarna

Bekräftad gäst: 2019-02-26


8 av 10

Christer,
Linköping

+
Närheten till stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-02-24


8 av 10

Kate,
Svedala

+
Bra m utrymme i rummet. Trevligt att det ingick tillgång till spa o gym
-
Alldeles för hårda sängar....ont! Nersutten soffa

Bekräftad gäst: 2019-02-13


6 av 10

Sonja,
Stockholm

+
Nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-01-16


9 av 10

Anna,
Sandviken

+
Bra service
-
Hissarna, för lång väntan

Bekräftad gäst: 2018-12-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

87% av resenärerna rekommenderar

4811 omdömen
Utmärkt
 
3114
Väldigt bra
 
1180
Bra
 
311
Mindre bra
 
95
Underkänt
 
111

5 senaste omdömen

2018-12-24

Inlägg av 659joels Jebel Ali, Förenade Arabemiraten

Bra, för få hissar

Jättebra hotel med bra personal och grym service. Bra frukost och mat. Fint spa och gym. Det är dock alldeles för då hissar, just nu sitter jag och väntar på en hiss som ska ta mig ner till frukosten och har redan väntat i 10 minuter, det är katastrof. Annars är allt jättebra!!!

 
2018-11-04

Inlägg av Jessica L

Nära restauranger/butiker och stranden

Om man vll ha ett hotell nära stranden men också nära restauranger/ butiker, med en mycket bra service och till ett rimligt pris rekommenderar jag Amwaj Rotana. Alla som arbetar här var otroligt hjälpsamma och i lobbyn var de alltid snabba på att hjälpa till. Bra wi-fi!!!

 
2017-11-27

Inlägg av eleonorb300

Perfekt!!

Ett fantastiskt fint hotell med kanonläge nära stranden. Lite trist att solen ej kom fram förrän vid lunch-tid vid poolen. Jättegod och fräsch mat i restaurangerna. Mycket god service inom alla kategorier.

 
2017-05-07

Inlägg av nadjas450 Dalarnas län, Sverige

Very good service!

Vi var mycket nöjda med det här hotellet.Vi bokade dubbel rum men blev uppgraderade till Premium rum vilket var fantastiskt! Kan varmt rekommendera Amwaj Rotana till den som vill jag en romantisk vistelse!

 
2017-03-25

Inlägg av HelenaH71 Upplands Väsby, Sverige

Kan rekommenderas

Supernöjd! Grym frukostbuffé, bra service, trevlig och hjälpsam personal, sköna sängar! Ska jag säga nåt negativt om hotellet så är väntan på hissen jobbig. Vi hittade inga trappor så fick snällt vänta på hissen. Lite lyhört också.