1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Hilton Dubai Jumeirah

 • Exklusivt
 • Strandnära
 • Barn äter för en krona

Hotell Hilton Dubai Jumeirah har bästa tänkbara läge direkt vid stranden och det berömda shoppingstråket The Walk. På hotellet finns gott om faciliteter och restauranger. Den som vill kan besöka den avkopplande spaavdelningen eller möta solnedgången med en svalkande eftermiddagsdrink på tionde våningen med hänförande utsikt över Arabiska viken.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 1-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Bra läge. Bra mat
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 5052 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hilton Dubai Jumeirah är ett trevligt och barnvänligt hotell med bästa tänkbara läge direkt på Jumeirah Beach. Här finns en pool, separat barnpool, solstolar och parasoller. Vacker trädgård med mängder av palmer. Här finns en bufférestaurang, en italiensk à la carte-restaurang och ett latinamerikanskt steakhouse. I lobbyn finns en sportbar och ett modernt café som bland annat serverar afternoon tea. På tionde våningen finns en skybar med fin utsikt över havet. På hotellet finns även en kubansk bar.

Gratis fitnesscenter som är öppet dygnet runt. Spa med många olika behandlingar mot avgift. Gratis bastu. Lekplats. Barnklubb i hotellets regi. Gratis wifi i lobbyn. Room service och tvättservice mot avgift. Frisör. Hotellet ligger nära restauranger och caféer på den trendiga The Walk i marinan som erbjuder ett stort utbud av shopping och underhållning. Till Burj Khalifa och Dubai Mall är det ca 2,5 mil. Många av ovan faciliteter hittar ni på systerhotellet Hilton The Walk som man delar faciliteter med.

Måltider

Halvpension. Helpension mot tillägg (Dine Around, vilket innebär att du kan välja på fasta menyer, upp till en viss summa, på flera olika restauranger.). När vuxna köper till helpension äter barnen för endast en krona.

Bra att veta

På alla hotell och lägenhetshotell i Dubai behöver gästerna betala en turistskatt direkt till hotellet vid utcheckning. Avgiften gäller per rum och natt, och är 10-20 AED beroende på hotellets klassificering. Denna avgift är inte inkluderad i resans pris. I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen. Dubai är i stor expansion och många byggnationer pågår runt om i emiratet. I området utanför hotellet pågår för närvarande ett byggnadsarbete.

Säsongsinformation

Under vinter 2016/17 går det även att köpa till helpension.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer
 • Hög kundnöjdhet
 • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
 • Barnpool eller barnsektion
 • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
 • Wifi i allmänna utrymmen