1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Dukes Dubai

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

,

+
Bra bemötande och trevligt välkomnande med ett glas med dryck. Trevlig personal. Fräscht och väldigt fint rum. Buss till två shoppingcenter.
-
Vattnet kostade pengar, ganska dyrt dessutom. Kunde tycka det skulle vara gratis när vi varje dag fick flaskor gratis till vårt rum, samt att till frukosten fanns det att ta i stora behållare.

Bekräftad gäst: 2019-03-17


9 av 10

Joel,
Stockholm

+
Maten och fint poolområde även bra med barn
-
Skulle uppskattat om det även runt poolen fanns dryck/kaffe som ingick i helpension så man slapp gå upp till själva hotellbyggnaden vilket man inte gör.

Bekräftad gäst: 2019-03-04


10 av 10

Ulrika,
Fagersta

+
Läget, närheten till stranden och poolen. Bra utbud på frukosten och lunchen.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-09


8 av 10

Malin,
Jönköping

+
Personalen.
-
1. Städningen: dåligt utförd så de var liksom stökigt när vi checkade in. Städningen kunde pågå till kl.18.00 vilket gjorde att vi fick tacka nej till städning en dag för att vi var tvugna att göra oss iordning (kl var då 17.30). En annan dag kom vi när de höll på (kl var då 17.30) så vi fick gå en promenad tills de var klara. Super dammigt under sängen, som att man inte dammsugit där på flera månader. Kaklet i badrummet helt flammigt. 2. Trasigt: Påslakan i sängen var hål i. När vi hade checkat in och kom upp till rummet så läckte toaletten, så det första vi fick göra var att gå ner till receptionen igen för att be dem att laga den då golvet i badrummet blev något blött. 3. Matförgiftade: jag är gravid så redan där blir jag begränsad till vad jag kan/får äta. Höll mig till dessa men blev ändå matförgiftad och låg en natt och kräktes på rummet. Maximal otur men med alla andra punkter så blev man väldigt irriterad, lite som pricken över i:et. 4. Planet landade och var framme i Dubai 6.30 och vi fick inte checka in innan 11. Det borde man väl ha gjort en deal apollo med hotellet tänker jag. De sa till mig att de kan dröja till 15.00 från hotellets sida. Det är man ju sådär pepp på när man anländer så tidigt efter flera flyg. 5. Barnpool: stod att de skulle finnas barnpool, men de som fanns var en ”lazy river” som var 60cm djup som var en ström där man skulle åka på flytringar. Med en kille på 1,5år så tänker man att barnpool är något annat. Så bättre beskrivningen på det vore bra. 6. Att dricka till maten som ingick i halvpensionen var helt sjukt dyrt. 1liter vatten kostade nästan 100kr. Och med vetskap om att vi hade 2l vatten som vi fick till rummet gratis varje dag så kändes det absurt. Men man plockar ju inte heller med sig vatten ner i restaurangen...

Bekräftad gäst: 2019-01-09


8 av 10

Lena,
Hindås

+
Vänlig och hjälpsam personal , allt från städning till management. Tillgång till 3 restauranger, alla hade jättebra mat. Fin inomhuspool och utomhuspool samt närheten till stranden.Vi kom
-
Kunde finnas lite fler krokar i badrummet att hänga handdukar på. Kids club hade avgift för barn efter 1 timme. Borde vara gratis gör alla barn tex under 12 år.

Bekräftad gäst: 2019-01-09


7 av 10

,

+
Utsikten
-
Servicen vid poolen var inte bra. De var väldigt sura och nonchalanta när man ville beställa något.

Bekräftad gäst: 2018-11-26


9 av 10

Robert,
Norrkoping

+
Mycket fint
-
Tyvärr fick vi inte vad vi hade bokat, hade bokat med balkong och fick utan efter två dagar fick vi balkong och på det viset missade vi två dagar av vår semester. och när vi fick den lägenheten var det ingen vidare utsikt.

Bekräftad gäst: 2018-11-13


10 av 10

Maria,
Norrköping

+
Jättebra service. Trevlig personal. Fantastiskt god mat.
-
Städningen av rummet utfördes mestadels sent på eftermiddagen. Hade varit önskvärt att rummet städades mitt på dagen och inte når man skulle göra sig ordning för middagen på kvällen. Trots att vi bokat rum med balkong fick vi rum utan balkong. Först sent på dag två fick vi byta rum. Förlorade mycket tid pga detta.

Bekräftad gäst: 2018-11-13


7 av 10

,

+
Servicen
-
Bättre mat

Bekräftad gäst: 2018-11-12


9 av 10

Mimmi,
Stockholm

+
Poolen och maten
-
Större rum

Bekräftad gäst: 2018-11-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1601 omdömen
Utmärkt
 
1004
Väldigt bra
 
315
Bra
 
155
Mindre bra
 
68
Underkänt
 
59

5 senaste omdömen

2019-05-03

Inlägg av nawark2015

Underbart hotell med topp service

Underbar vistelse under tolv nätter! Den goda servicen, rena rummen och poolen var wow. Ett stort tack till Anif som städade rummen, gjorde vårt rum skinande och var givmild med allt vi behövde och väldigt trevlig och snäll! Starka rekommendationer!

 
2019-04-24

Inlägg av Annika6410 Karlsborg, Sverige

Inte värd sina 5 stjärnor

En vacker yta gör inte att ett hotell förtjänar 5 stjärnor, Bodde här 1 vecka i november 2018 och kommer inte göra det igen. Första frukosten vi åt bevittnade jag och hörde hur en av dom äldre servitörerna örfilade en av dom yngre, Helt vansinnigt !!!! Dom "glömde" städa vårat rum vid mer än ett tillfälle och under hela vår vistelse fylldes det inte på med saker i badrummet. Poolområdet är väldigt fint och välskött men personalen som jobbar där är mest intresserad av att ta hand om dom ryska gästerna och inte alla oss andra. All mat är väldigt god speciellt på den indiska Khyber, kan varmt rekommenderas. När vi var där hade dom curry monday som var otroligt prisvärt. Men där kan man ju äta även om man inte bor där. Näe hit kommer vi inte tillbaka, ståtliga och vackra interiörer men man behöver inte skrapa mycket på ytan för att det ska börja flagna.

 
2019-02-28

Inlägg av TheLevinsontour

Underbar vistelse på Dukes!

Vi (2 vuxna & 2 barn 12,16 år) hade 9 toppennätter på Dukes som gav oss väldigt bra service och god mat, både frukosten och middag (halvpension). Vi kommer förhoppningsvis att återkomma. Särskilt tack till Mickey Montajes som bl.a. hjälpte oss med bokningen.

 
2019-01-19

Inlägg av kerstina_12 Lovisa,Finland

Semester i garanterad behaglig värme

Ett mycket trevligt hotell med härlig personal,supergod mat,som var vackert framsatt,vackert poolområde,bekväm säng,rummet ok,härlig lobby,privat beach....nice💕 Vi har absoluta inget att klaga och jag kan varmt rekommendera detta hotell.

 
2019-01-01

Inlägg av kleopatramitras Stockholm, Sverige

Hur kan detta hotell få kalla sig 5-stjärnigt????

Vi har rest världen över och betalar gärna de där extra för att få just den totala lyxiga upplevelsen under semestern som man förväntar sig att ett 5-stjärnigt hotell står för, inte allra minst i Dubai!!! Detta var något av det värsta jag varit med. Katastrofal service, oerfaren personal, mat kunde man få beställa fem gånger om och den dök ändå inte upp eller så fick man vänta 1,5 timme. Noterade att en dag under vistelsen så hade man flertalet personer i ledande positioner ute på golvet i restaurangen och förhoppningen var då att man skulle se en förbättring, att man skulle organisera och strukturera sin personal... det blev om möjligt rörigare. Felbedtällningar, personal fladdrade bara runt som yra höns och såg ut som stora frågetecken. De flesta hälsade knappt och/eller så blev man nonchalerad trots att man sökt kontakt i 30min. Obegripligt jäkla undermåligt!!!