Kundomdömen om Atlantis The Palm

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Vackert, pampigt, vattenlandet, akvariet, stranden.
-
Otroligt(!) hög ljudnivå i primärt frukostrestaurangerna och ingen möjlighet att få bord ute då, då vi är en stor familj.

Bekräftad gäst: 2020-03-01


9 av 10

+
Utmärkt service
-
Det borde ingå en dryck till maten.

Bekräftad gäst: 2020-02-09


9 av 10

+
Fantastiskt familjehotell med bra access til vattenland etc.
-
Väldigt dyrt att beställa dryck utanför ”happy hour och middag”.

Bekräftad gäst: 2019-12-11


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-17


10 av 10

+
Allt!
-
Sängarna är hårda

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

+
Denna gång blev vi igen gratis uppgraderade och fick rum på 16:e våningen ( Imperial Club floor ), utsikt över staden. Ny renoverat rum, rent och fräscht! Alltid lediga solstolar vid pool och strand. Vi hade halvpension och de finns flera restauranger och välja bland. Vi åkte med hotellets gratis bussar till/från Mall of the Emirates, Dubai Mall mm.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

+
Att det är så unikt och har aktiviteter för alla åldrar. Egen underbar strand och många pooler samt ett eget vattenland!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-28


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

846 omdömen
Utmärkt
 
589
Väldigt bra
 
123
Bra
 
60
Mindre bra
 
26
Underkänt
 
49

5 senaste omdömen

2020-02-24

Inlägg av Kerstinrosalia Stockholm, Sverige

Fantastisk anläggning med extra allt

Vi är en familj om 4 (9 år och 8 år) som besökte Atlantis under 4 nätter i Februari. Vi bokade Half Board eftersom vi insåg att vi skulle ”tjäna” pengar på det då kronan inte är så stark för tillfället. Vi insåg också att det finns ett stort utbud av restauranger på området (som ingår i Half Board), så man kan behöver inte bli uttråkad av samma meny kväll efter kväll. Men, vi missade att göra reservation för middagen första dagen = stort misstag. Alla restauranger blir fullbokade, så tyvärr fick vi ta vårat sista val och dessutom en obekväm tid för middag (för sent). Så, reservera plats så tidigt som möjligt för att få ditt förstahandsval samt önskvärd tid. Det framför allt en restaurang (som ingick utan tillägg i Half Board) som utmärkte sig - White Restaurant. Fantastisk mat och service. Hotellet i sig då. Området är ENORMT och sväljer enormt mycket besökare. Allt är välorganiserat så allting flyter på. Service och anläggning är på topp. Här finns allt för alla. I rumspriset ingick både besök i Lost Chambers (inte så jätteimponerande) och till vattenlandet, vilket var helt fantastiskt. Fantastiska rutschbanor med mycket personal som styr upp all logistik och säkerhet. Rummen är fräscha och uppdaterade. Vi bodde i en Queen Room med utsikt över palmen. Rummet hade en balkong med fantastisk utsikt över Palmen. Det här är ett hotell jag kommer att både rekommendera och drömma mig bort till igen. Det kostar mycket - men allting ”smakar” underbart.

 
2020-09-18

Inlägg av natasha604 Dubai, Förenade Arabemiraten

Bread Kitchen and the Aquarium oh, and the WaterPark

The staff at the water park where AMAZING. Particularly Izzy, who could not have done more for us, but also Douglas and Abdul who remembered us every time we climbed the steps for a ride. Eating at the Bread Kitchen was, one of the best experiences EVER. My Sons favourite chef is Gordon Ramsey and as it was his birthday, (my sons, not Gordons) thats where we dined. George was simply phenomenal. Our waiter Manjula, was attentive and pre-emptied all our need to the extreme. PERFECT Visiting the aquarium Nolan Dyer gave us a personal residence tour of the aquarium. He was SO knowledgable and approachable, He was just the best. At the end, when he said ‘do you have any questions? We racked our brains, but he covered all and more. Such a fabulous chap and obviously exceptionally passionate about his topic. What an amazing stay. One that will never be forgotten THANK YOU

 
2020-09-18

Inlägg av 788chhavib

Excellent visit

Staff was amazing, very good with kids.. loved my trip .. my daughter enjoyed the entire stay. Everything was perfect and i would say that it was vacation of a life time. I will do all i can to promote atlantis . Thank you for magnificent trip.

 
2020-09-18

Inlägg av 666mtp Dubai, Förenade Arabemiraten

A good Birthday weekend

Difficult times bring out both the best and the worst in people and we saw it all on this weekend. I do however have to say, that despite guests obviously pushing the patience of the staff on all occasions, we witnessed nothing but the best of responses from each and everyone who were a part of the service team. The service from every staff member that we met was of the highest order and nothing was too much trouble for any of them. They are definitely to be be commended and they are most certainly want to ensure that all of their guests are a safe as they can make them. The facilities are excellent and the weekend was a great success. We enjoyed ourselves thoroughly and will be back when we next can.

 
2020-09-18

Inlägg av Barcelosdubai Dubai

MAGNIFICENTLY SPECTACULAR

5th visit to the resort , and not an iota of doubt will visit again . OUTSTANDING,safety and sanitation in place during these pandemic times .Starting with safety cover for the steering wheel and seat of my car , followed by frontline housekeeping sanitizing touch points frequently and specially washrooms .Rooms were refurbished and looks simply spectacular bot to forget PPE amenities placed in the room . Staff always a pleasure to interact with .Aqauventure brilliant , The Wavehouse being a new addition is a must on every visit , a perfect family place to socialize and keep the kids occupied at the game zone .The bowling alley was a icing on the cake at the end of the meal . Food and beverage in general has dropped in terms of quality with respect to portion sizes and flavour .Breakfast at the imperial lounge was top notch and quality impeccable .It was busy but managed well .guest weren't allowed to touch any tongs at the buffet which is a masterstroke by the mgmt and was assisted by the staff wearing gloves . My only recommendation would be to eliminate menus in the room and have QR code on the TV , for guest to scan and place orders . Overall a perfect staycation with great memories adding to the reasons as to why we must always add Atlantis the Palm to our #1 gateway for holidays and specially to see the smiles on kids . Stay safe and enjoy a great stay at Atlantis the palm .Well done Team Atlantis, the Palm Dubai