1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Atlantis The Palm

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 49 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,7 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Agneta,
Knivsta

+
Att det är så unikt och har aktiviteter för alla åldrar. Egen underbar strand och många pooler samt ett eget vattenland!
-

Bekräftad gäst: 2019-08-28


7 av 10

Andreas,
Stockholm

+
Utbudet av aktiviteter.
-
Alldeles för mycket folk.

Bekräftad gäst: 2019-03-05


10 av 10

Valentina,
Falun

+
fräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-12-12


9 av 10

Anders ,
Laholm

+
-
Att inte måla balkong o fasad samtidigt som man har gäster på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-11-28


10 av 10

Nikola,
Stockholm

+
Aquapark och olika aktiviteter
-
Vatten under middag bör vara inkluderad i priset när man bokar. Och ni bör fixa all inclusive priset sp att man inte tänker på kostnader inne på hotellet i och med att allt är så himla dyrt. Vore bättre att man betalar lite dyrare vid bokning, och slipa oroa sig.

Bekräftad gäst: 2018-09-12


7 av 10

Novell,
Umeå

+
Att nära Vattenpark
-

Bekräftad gäst: 2018-08-22


10 av 10

,

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2018-08-01


10 av 10

Merran,
Stockholm

+
Hotellet var helt fantastiskt, mycket barnvänligt! Rekommenderar att åka dit under sommaren, billigare och färre turister :)
-

Bekräftad gäst: 2018-07-25


9 av 10

Magnus,
Gävle

+
Helheten, någonting utöver det vanliga!
-
Bakgrundsmusiken i hela hotellet var lite väl intensiv o högljudd

Bekräftad gäst: 2018-07-04


10 av 10

Nedzad,
Karlskoga

+
Läge högst upp på Palmen.
-

Bekräftad gäst: 2018-05-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

26660 omdömen
Utmärkt
 
17212
Väldigt bra
 
5084
Bra
 
2307
Mindre bra
 
1017
Underkänt
 
1042

5 senaste omdömen

2019-08-07

Inlägg av Halahes

24 timmars magi på The Palm.

Besökte Dubai under 10 dagar i juni 2019. Vad som var tänkt att bli en dags vistelse på vattenparken, slutade i en övernattning för en billigare peng. Dagspass för 2 vuxna och 2 barn skulle landa på cirka 2700 kr (notera att inhemska betalar billigare) Vi lyckades via The Palms hemsida hitta ett fantastiskt rum (bokade kvällen innan) för 2300,inträde till vattenparken och akvariet The Lost chambers ingår dock utan frukost. Men det är inga problem, fanns 1-2 fik där man kunde kila ner på morgonen och köpa frukost. Vattenparken var så himla kul, det finns något för alla åldrar och vi vuxna hade lika roligt som barnen. The lost Chambers var fint men inte så värst jättestort men vad gör det när akvariet sträcker sig kring halva entrėn? Rummet var absolut toppskick, lobbyn var så oerhört vackert, vattenparken får 11 av 10 poäng. En 15 minuters genomgång av hur delfinshowen går till ingick också! Utsikten från rummet över hotellet och över mot land var fantastiskt. Lunch åt vi på bufférestaurangen, kostade en hel del men det var en buffė av rang. Man kunde hitta precis allt man kunde önska sig. Till kvällsmat käka vi kebabrulle på en av fast-food restaurangerna inne på hotellet, priserna överkomliga och riktigt god mat. Minus: Trots att vi fick besked att incheckning var kl 12.00 blev vårt rum inte ledigt från kl 15.00,det var ganska otydligt vad som gällde och det var lite jobbigt. Särskilt när har två små med sig. Min man glömde sin vigselring på rummet och när vi väl insåg detta hade vi redan checkat ut och var tillbaka på vårt andra hotell. Trots kontakt med The Palm har de inte lyckats lokalisera ringen. Vi är 100% säkra på att ringen låg på nattduksbordet men den kunde inte hittas enligt hotellet. Ringen i sig är i silver & det materiella värdet är inget att nämna, men den är utav sentimental värde. Kan tycka det är dåligt att ett hotell i rang av The Palm, inte kan hitta en ring som glömts, då man säkerligen vet vem som jobbade just den dagen och vem som städade rummet. Så trots den besvikelsen kunde vi ge våra barn en dag dom sent kommer glömma. Extra stort plus är alla livräddarna som man springer på i vattenparken. Vilket engagemang och så himla trevliga. Och allt detta i 40 graders värme. Fantastiska människor!!

 
2019-07-02

Inlägg av 523christeli Stockholm, Sverige

Överreklamerat

Hotellet är helt klart överreklamerat. Minus: restaurangerna där servicen och ljudnivån drar ner betyget rejält. Ombyggnad pågick, trots att det skulle börja först i juli enligt hemsidan....vi hade målare utanför fönstret på 16:e våningen. Presenning över vårt räcke så någon havsutsikt var det inte. Städningen inkonsekvent. Luktar mögel i korridorerna Väldigt höga priser både i butiker och pool/strand och restau Ranger. Plus: Maten höll god kvalitet Anläggningen är extraordinär, pampig och fantastiskt akvarium Stranden väldigt fin (och tom) Vattenlandet stort, dock orkade vi inte vara där mer än 2 halvdagar pga värmen (40 grader upplevs som 50) Tips: boka hotellet på egen hand, samt transfer på egen hand.

 
2019-06-09

Inlägg av pastrychef_hans Bastad, Sverige

Helt fantastiskt och sagolikt

Semester med sambo och dotter på 20 månader. Atlantis the Palm var vårt andra hotell i Dubai och blev hotellet där vi utökade vår vistelse och stannade resterande resan. Sinnessjukt fin anläggning med tillhörande vattenland, bra mat, fina rum, rent och snyggt. Servicen på detta hotell är bland den bästa jag någonsin sett. Spelar ingen roll om du är en vanlig ”Svensson” eller kungen, du ska uppleva något extraordinärt. Relativt dyrt hotell och maten är inte heller billig. Men när man upplever den kvaliteten så är det absolut värt varenda krona. ÅK!!!

 
2019-06-04

Inlägg av SnyggePer

Underbart hotell

Jag kan rekommendera detta hotell, men välj då Imperial Club Room. Då ingår flygtransfer, frukost, afternoon tea, happy hour, VIP strand etc. Dessutom ingår hela vattenparken och Lost Chambers. Vi har varit där en gång, och ska dit snart igen.

 
2019-05-30

Inlägg av Sofia N

Underbart hotell

Kan inte klaga på något över huvudtaget. Glömde två väskor på hotellrummet som hotellet skickade direkt till flygplatsen i en dyr hotelltaxi. Det ordnade sig men med ett litet minus att taxin inte tog kort och hade heller inte växel. Hotellet har ordentligt med badvakter och det är ordning och reda i allra högsta grad. Hotellet är väldigt barnvänligt, personalen är mycket hjälpsam och inroom dining är helt perfekt om man inte orkar ta sig ut efter 12 timmars badande. Kan faktiskt inte bli bättre och bekvämare!