1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Atlantis The Palm

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,6 / 10
Faciliteter
 
9,6 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Andreas,
Stockholm

+
Utbudet av aktiviteter.
-
Alldeles för mycket folk.

Bekräftad gäst: 2019-03-05


10 av 10

Valentina,
Falun

+
fräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-12-12


9 av 10

Anders ,
Laholm

+
-
Att inte måla balkong o fasad samtidigt som man har gäster på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-11-28


10 av 10

Nikola,
Stockholm

+
Aquapark och olika aktiviteter
-
Vatten under middag bör vara inkluderad i priset när man bokar. Och ni bör fixa all inclusive priset sp att man inte tänker på kostnader inne på hotellet i och med att allt är så himla dyrt. Vore bättre att man betalar lite dyrare vid bokning, och slipa oroa sig.

Bekräftad gäst: 2018-09-12


7 av 10

Novell,
Umeå

+
Att nära Vattenpark
-

Bekräftad gäst: 2018-08-22


10 av 10

,

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2018-08-01


10 av 10

Merran,
Stockholm

+
Hotellet var helt fantastiskt, mycket barnvänligt! Rekommenderar att åka dit under sommaren, billigare och färre turister :)
-

Bekräftad gäst: 2018-07-25


9 av 10

Magnus,
Gävle

+
Helheten, någonting utöver det vanliga!
-
Bakgrundsmusiken i hela hotellet var lite väl intensiv o högljudd

Bekräftad gäst: 2018-07-04


10 av 10

Nedzad,
Karlskoga

+
Läge högst upp på Palmen.
-

Bekräftad gäst: 2018-05-23


10 av 10

,

+
Vattenparken
-

Bekräftad gäst: 2018-05-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

24944 omdömen
Utmärkt
 
16105
Väldigt bra
 
4804
Bra
 
2148
Mindre bra
 
940
Underkänt
 
947

5 senaste omdömen

2019-06-09

Inlägg av pastrychef_hans Bastad, Sverige

Helt fantastiskt och sagolikt

Semester med sambo och dotter på 20 månader. Atlantis the Palm var vårt andra hotell i Dubai och blev hotellet där vi utökade vår vistelse och stannade resterande resan. Sinnessjukt fin anläggning med tillhörande vattenland, bra mat, fina rum, rent och snyggt. Servicen på detta hotell är bland den bästa jag någonsin sett. Spelar ingen roll om du är en vanlig ”Svensson” eller kungen, du ska uppleva något extraordinärt. Relativt dyrt hotell och maten är inte heller billig. Men när man upplever den kvaliteten så är det absolut värt varenda krona. ÅK!!!

 
2019-06-04

Inlägg av SnyggePer

Underbart hotell

Jag kan rekommendera detta hotell, men välj då Imperial Club Room. Då ingår flygtransfer, frukost, afternoon tea, happy hour, VIP strand etc. Dessutom ingår hela vattenparken och Lost Chambers. Vi har varit där en gång, och ska dit snart igen.

 
2019-05-30

Inlägg av Sofia N

Underbart hotell

Kan inte klaga på något över huvudtaget. Glömde två väskor på hotellrummet som hotellet skickade direkt till flygplatsen i en dyr hotelltaxi. Det ordnade sig men med ett litet minus att taxin inte tog kort och hade heller inte växel. Hotellet har ordentligt med badvakter och det är ordning och reda i allra högsta grad. Hotellet är väldigt barnvänligt, personalen är mycket hjälpsam och inroom dining är helt perfekt om man inte orkar ta sig ut efter 12 timmars badande. Kan faktiskt inte bli bättre och bekvämare!

 
2019-05-06

Inlägg av susannee545

Svårslaget

Servicen är fenomenal förutom vid frukost och middag. Frukosten är stressig och högljudd och köerna kan vara långa. Middagen likaså. Frukost före kl 9 och middag före kl 20 rekommenderas. Personalen stressad och man kan få vänta. Men trots detta får Atlantis en femma i betyg för övrig service är helt fenomenal, många badvakter och övrig säkerhetspersonal har stenkoll på dig vilket bara känns tryggt. Vi badade med delfinerna idag, en härlig upplevelse. Ta med ett välfyllt bankkonto när du ska hit. Väldigt dyrt i svenska mått mätt men härligt att lyxa till det.

 
2019-04-15

Inlägg av Svewe Åland, Finland

Helt otroligt vilket bygge!

Här kan man lugnt spendera en hel dag med att bara sitta och kolla in folk eller se allt som byggts! vi var till The Lost Chambers Aquarium som verkligen är värt ett besök! Sedan var vi en sväng in till hotellet och kollade och det var värt ett besök!