1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Atlantis The Palm

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,7 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,6 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Valentina,
Falun

+
fräscht
-

Bekräftad gäst: 2018-12-12


9 av 10

Anders ,
Laholm

+
-
Att inte måla balkong o fasad samtidigt som man har gäster på rummet.

Bekräftad gäst: 2018-11-28


10 av 10

Nikola,
Stockholm

+
Aquapark och olika aktiviteter
-
Vatten under middag bör vara inkluderad i priset när man bokar. Och ni bör fixa all inclusive priset sp att man inte tänker på kostnader inne på hotellet i och med att allt är så himla dyrt. Vore bättre att man betalar lite dyrare vid bokning, och slipa oroa sig.

Bekräftad gäst: 2018-09-12


7 av 10

Novell,
Umeå

+
Att nära Vattenpark
-

Bekräftad gäst: 2018-08-22


10 av 10

,

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2018-08-01


10 av 10

Merran,
Stockholm

+
Hotellet var helt fantastiskt, mycket barnvänligt! Rekommenderar att åka dit under sommaren, billigare och färre turister :)
-

Bekräftad gäst: 2018-07-25


9 av 10

Magnus,
Gävle

+
Helheten, någonting utöver det vanliga!
-
Bakgrundsmusiken i hela hotellet var lite väl intensiv o högljudd

Bekräftad gäst: 2018-07-04


10 av 10

Nedzad,
Karlskoga

+
Läge högst upp på Palmen.
-

Bekräftad gäst: 2018-05-23


10 av 10

,

+
Vattenparken
-

Bekräftad gäst: 2018-05-16


10 av 10

,

+
Bra service
-

Bekräftad gäst: 2018-03-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

23014 omdömen
Utmärkt
 
14955
Väldigt bra
 
4467
Bra
 
1947
Mindre bra
 
834
Underkänt
 
811

5 senaste omdömen

2019-01-16

Inlägg av diana561 Bromma, Sverige

Lyxigt Hotell Med Fantastisk Service Och Mat För En Gourmand

Lyxigaste hotell jag har varit på, magisk utsikt(välj ett imperial club room), sköna sängar , mat för en gourmand, service utöver det vanliga, ett spa med fantastiska behandlingar, lost chambers aquarium och aquaventure waterpark ingår som är ett paradis för barn.Härlig sandstrand och flera pooler, hit vill jag igen.

 
2018-11-29

Inlägg av Nomad12736891633

Aldrig igen

Bli inte bländad och hänförd av Atlantis ytliga storslagenhet! Det knakar lite i fogarna konstant under vistelsen, varje sak för sig är ingen big deal men sammantaget blir det riktigt dåligt. Mat som en skolbespisning, kallt kaffe, om de kommer ihåg att servera det, smaklös trött mat och väldigt stojigt. Vill du få plats på de bättre restaurangerna är det ett projekt i sig. Rummen är slitna (men rena). Proppfullt vid poolen. Handdukarna slitna och ofräscha. Poolservicen för mat och dricka tar evigheter och är sjukt dyr (även i jämförelse med andra lyxhotell i Dubai) Vattenlandet är bara att glömma om man inte hänger på låset, efter ca 45 min är alla ringarna slut (som behövs för att åka de flesta attraktionerna). Lång tid för in och utcheckning. Etc etc. Atlantis verkar vara för stora för att orka bry sig om sina gäster, en stor fabrik bara som måste fungera. Det gör det, men absolut inte mer än så. Fasaden kanske håller 5 stjärnor, upplevelsen 1. Man känner sig lurad.

 
2018-11-18

Inlägg av Niclas H Borås, Sverige

Fantastiskt Hotell

Detta hotell är fantastiskt och väldigt barnvänligt. Bra med solstolar och en härlig strand. Poolområdet är väldigt bra med gratis flytvästar för barnen. Man har dessutom tillgång till vattenlandet som du snabbt kommer till med hotellets interna transport som går hela tiden. Överallt finns det personal som är behjälpliga. Allt är rent och fräscht och alla utrymmen håller högklass. Gymet är riktigt bra. Det finns ett stort utbud av fantastiska restauranger men väldigt bra mat men man betalar därefter också. Vill du köpa en öl på stranden så är det väldigt dyrt ca 120 svenska kronor men så är det ju Dubai också. Vad som dock förväntade mig mer var att vi fick betala ca 75:- för en Cocacola på restaurangerna i hotellet. Om jag återvänder till Dubai så kommer jag definitivt bo här men det kostar...

 
2018-11-15

Inlägg av Halmstad97

Upplevelse på stort hotell

Stort hotell med stora ytor, trevlig uppgradering med afternoon Tea, bra rum med härlig utsikt över pool och Dubai. Inledningsvis svårt att hitta och förstå hur allt fungerade på vattenlandet. Härligt poolområde med tjocka sköna badhandukar. Frukost och middagsbuffe’n var omfattande och innehöll något för alla men utan någon riktig topp.

 
2018-10-31

Inlägg av 92patrikr Visby, Sverige

Atlantis levererat alltid!

Även i år är jag imponerad av Atlantis gästfrihet och höga servicegrad. Att år efter år fortsätta leverera kundupplevelse på detta sättet bra. Genomtänkt också med kommunikationen mellan hotellet och vattenlandet vilket gör att gästerna på hotellet kommer in 15 min tidigare och får på så sätt bra platser då det är svårt att hitta ibland. Både solsängar och flytringar kan vara svårt att få tag på.