Kundomdömen om Atlantis The Palm

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 52 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,6 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Caroline,
Höllviken

+
Allt!
-
Sängarna är hårda

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

Ulrika Kummu,
Haparanda

+
"Denna gång blev vi igen gratis uppgraderade och fick rum på 16:e våningen ( Imperial Club floor )
-
utsikt över staden. Ny renoverat rum, rent och fräscht! Alltid lediga solstolar vid pool och strand. Vi hade halvpension och de finns flera restauranger och välja bland. Vi åkte med hotellets gratis bussar till/från Mall of the Emirates, Dubai Mall mm. ",""

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

Agneta Cecilia,
Knivsta

+
Att det är så unikt och har aktiviteter för alla åldrar. Egen underbar strand och många pooler samt ett eget vattenland!
-
""

Bekräftad gäst: 2019-08-28


10 av 10

Sandra,
Norberg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-07


10 av 10

Michael,
Bankeryd

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-11


7 av 10

Andreas,
Stockholm

+
Utbudet av aktiviteter.
-
Alldeles för mycket folk.

Bekräftad gäst: 2019-03-05


10 av 10

Jessica,
Nacka

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-27


10 av 10

Peter,
Sjömarken

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-17


9 av 10

Niklas,
Motala

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


10 av 10

Valentina,
Falun

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-12


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

27271 omdömen
Utmärkt
 
17624
Väldigt bra
 
5168
Bra
 
2364
Mindre bra
 
1037
Underkänt
 
1078

5 senaste omdömen

2019-11-05

Inlägg av ClaudiaC1891

Hemsk Hotel

Detta Hotel är som att komma till en shopping center massa med folk, kaos! Check in tar minst en timme, dåligt air condition det finns ingen som säger välkommen, du får inte ens ett glass vatten när det är 35 grader varmt ute. Vi blev så besvikna och vill direkt byta Hotel du får inte 1 krona tillbaka. Skulle aldrig rekommendera detta Hotel till någon, vi förlorade över 18.000 kronor som vi hade betalt för 3 nätter på den hemska ställe. Vi sov bara en natt på hotellet, restauranger var otroligt äckliga, smutsigt lägger bilder! Dessutom måste stå i kö länge för att komma in på dessa buffé restaurang. Detta Hotel är en 3 stjärnas Hotel med akvariet. Poolen är dålig och ingen skugga för barnen. Passa er för dem bra review, det måste bara dem själva som skriver.

 
2019-11-04

Inlägg av JessicaJ2806 Växjö, Sverige

Drömsemester

För femte gången besökte vi detta underbara hotell för en veckas avslappning i fantastisk miljö! Trots att hotellet genomför en omfattande renovering och vissa delar var stängda störde det ingenting. Om jag ska nämna en sak som gjorde oss lite besvikna, så var det att man stängt passagen upp till tornet (från forsen) på Aquaadventure. Nu var man tvungen att köpa allt för dyra expresspass för att åka där.. Hoppas att få komma tillbaka någon gång så vi får se hur allt nytt blir!

 
2019-08-07

Inlägg av Halahes

24 timmars magi på The Palm.

Besökte Dubai under 10 dagar i juni 2019. Vad som var tänkt att bli en dags vistelse på vattenparken, slutade i en övernattning för en billigare peng. Dagspass för 2 vuxna och 2 barn skulle landa på cirka 2700 kr (notera att inhemska betalar billigare) Vi lyckades via The Palms hemsida hitta ett fantastiskt rum (bokade kvällen innan) för 2300,inträde till vattenparken och akvariet The Lost chambers ingår dock utan frukost. Men det är inga problem, fanns 1-2 fik där man kunde kila ner på morgonen och köpa frukost. Vattenparken var så himla kul, det finns något för alla åldrar och vi vuxna hade lika roligt som barnen. The lost Chambers var fint men inte så värst jättestort men vad gör det när akvariet sträcker sig kring halva entrėn? Rummet var absolut toppskick, lobbyn var så oerhört vackert, vattenparken får 11 av 10 poäng. En 15 minuters genomgång av hur delfinshowen går till ingick också! Utsikten från rummet över hotellet och över mot land var fantastiskt. Lunch åt vi på bufférestaurangen, kostade en hel del men det var en buffė av rang. Man kunde hitta precis allt man kunde önska sig. Till kvällsmat käka vi kebabrulle på en av fast-food restaurangerna inne på hotellet, priserna överkomliga och riktigt god mat. Minus: Trots att vi fick besked att incheckning var kl 12.00 blev vårt rum inte ledigt från kl 15.00,det var ganska otydligt vad som gällde och det var lite jobbigt. Särskilt när har två små med sig. Min man glömde sin vigselring på rummet och när vi väl insåg detta hade vi redan checkat ut och var tillbaka på vårt andra hotell. Trots kontakt med The Palm har de inte lyckats lokalisera ringen. Vi är 100% säkra på att ringen låg på nattduksbordet men den kunde inte hittas enligt hotellet. Ringen i sig är i silver & det materiella värdet är inget att nämna, men den är utav sentimental värde. Kan tycka det är dåligt att ett hotell i rang av The Palm, inte kan hitta en ring som glömts, då man säkerligen vet vem som jobbade just den dagen och vem som städade rummet. Så trots den besvikelsen kunde vi ge våra barn en dag dom sent kommer glömma. Extra stort plus är alla livräddarna som man springer på i vattenparken. Vilket engagemang och så himla trevliga. Och allt detta i 40 graders värme. Fantastiska människor!!

 
2019-07-02

Inlägg av 523christeli Stockholm, Sverige

Överreklamerat

Hotellet är helt klart överreklamerat. Minus: restaurangerna där servicen och ljudnivån drar ner betyget rejält. Ombyggnad pågick, trots att det skulle börja först i juli enligt hemsidan....vi hade målare utanför fönstret på 16:e våningen. Presenning över vårt räcke så någon havsutsikt var det inte. Städningen inkonsekvent. Luktar mögel i korridorerna Väldigt höga priser både i butiker och pool/strand och restau Ranger. Plus: Maten höll god kvalitet Anläggningen är extraordinär, pampig och fantastiskt akvarium Stranden väldigt fin (och tom) Vattenlandet stort, dock orkade vi inte vara där mer än 2 halvdagar pga värmen (40 grader upplevs som 50) Tips: boka hotellet på egen hand, samt transfer på egen hand.

 
2019-06-09

Inlägg av pastrychef_hans Bastad, Sverige

Helt fantastiskt och sagolikt

Semester med sambo och dotter på 20 månader. Atlantis the Palm var vårt andra hotell i Dubai och blev hotellet där vi utökade vår vistelse och stannade resterande resan. Sinnessjukt fin anläggning med tillhörande vattenland, bra mat, fina rum, rent och snyggt. Servicen på detta hotell är bland den bästa jag någonsin sett. Spelar ingen roll om du är en vanlig ”Svensson” eller kungen, du ska uppleva något extraordinärt. Relativt dyrt hotell och maten är inte heller billig. Men när man upplever den kvaliteten så är det absolut värt varenda krona. ÅK!!!