Atlantis The Palm

  • Familjelyx
  • 22 barer och restauranger
  • Gratis inträde till vattenparken

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Atlantis The Palm är det kända hotellet som är sin egen destination. Här väntar en äventyrlig semester för hela familjen med kulinariska fullträffar, lyxbutiker, akvarium och Mellanösterns största vattenland. Den kilometerlånga stranden ligger precis utanför portarna.

Veckans resmål

Boka senast den 24/10 och få 500:- rabatt/person på resor till Förenade Arabemiraten med avresa 25/11 2019 – 30/4 2020. Gäller endast nybokningar. Gäller ej ospecificerat boende eller endast flyg. Rabatten är redan avdragen i priset. 


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 1-3 personer. Clubrum för 1-3 personer. Sviter för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor


Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 15 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Atlantis The Palm är ett gigantiskt och luxuöst hotell som är beläget på den konstgjorda ön Palm Jumeirah. Hotellet har den sjunkna staden Atlantis som tema och ligger direkt vid en egen strand. Här kan du se fram emot en mängd faciliteter såsom ett poolområde med två pooler samt solstolar och parasoller.

Här finns hela tjugotvå barer och restauranger med flera olika koncept och du kommer kunna hitta mat från alla världens hörn. På en del restauranger äter man med ett stort akvarium som kuliss. Det finns både buffé- och à la carte-restauranger. En av restaurangerna ägs av skådespelaren Robert De Niro, och det finns även en Gordon Ramsay-restaurang. På hotellet finns också en tea lounge och en nattklubb. Wifi fungerar i vissa barer och restauranger på hotellet och då mot avgift. Vissa restauranger vänder sig endast till gäster över 10 år.

Hotellet har även ett spa med ett flertal sköna behandlingar mot avgift. Tennis, massage och gym, vissa aktiviteter mot avgift. Möjlighet till PT mot avgift. På stranden finns ett dykcenter. På hotellområdet finns över 30 butiker, bland annat Chanel och Tiffany & Co. Gratis hotellbuss till olika shoppingcenter i Dubai flera gånger om dagen. Tvättservice. Lokal trafik. Room service.

På hotellet hittar du The Lost Chambers – ett gigantiskt akvarium med över 65 000 fiskar och hajar. Lekrum och barnklubb i hotellets regi för barn 3-12 år. På klubben Rush, för tonåringar, finns Wii och Playstation. Det finns också ett filmrum och en bar som serverar milkshakes och alkoholfria drinkar. Barn- och tonårsklubben är mot avgift för boende i dubbel- och deluxerummen.

Fritt inträde till Mellanösterns största vattenpark, Aquaventure, som tillhör hotellet. I vattenparken finns många spektakulära vattenrutschkanor, bland annat en 27 meter lång vattenrutschkana som avslutas i en genomskinlig hajtunnel och forsränning med gummibåt. I vattenparken finns också ett område för de mindre barnen, Splashers, med vattenrutschkanor, klätterställningar och annat kul.

Måltider

Frukostbuffé eller halvpension. Nyårsmiddag. Vid halvpension ingår frukost och middag. Dryck ingår inte. Du kan välja mellan ett tiotal olika restauranger på hotellet.

Bra att veta

Personer under 21 år får inte checka in på Atlantis The Palm utan förälders sällskap.

Renoveringsarbete pågår fram till slutet av 2019 på hotellet. Gäster placeras långt ifrån arbetet, för minimal störning. Hotellets faciliteter är öppna som vanligt.

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

Säsongsinformation

Vinter 19/20 har alla rum balkong, vissa med havsutsikt.