1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aloft Palm Jumeirah

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Birgitta,
Staffanstorp

+
God mat,trevlig personal, bra poolområde, uppvärmd pool, gratis handdukar vid poolen, badvakt
-
Borde stå om shuttleservicen på hotellets hemsida. Vattnet som serverades till middagen var ljummet. Större utbud till frukost. Osten var skivad på tok för tjockt.

Bekräftad gäst: 2018-12-05


10 av 10

Karin,
Skövde

+
Härlig sol och badmöjligheter med fin utsikt över Dubai skyline!
-

Bekräftad gäst: 2018-11-27


9 av 10

Kari ,

+
Läger på palmen , jätte trevlig personal
-
Städning var alltid jätte sent på dagen ca 17, lite sent tycker vi

Bekräftad gäst: 2018-11-07


10 av 10

Ulrica,

+
Trevlig personal, rent och snyggt
-
Lite billigare priser i baren på soft drinks

Bekräftad gäst: 2018-10-31


5 av 10

Dorte,
Gentofte

+
-
Middagen er der for lille et udvalg

Bekräftad gäst: 2019-02-13


10 av 10

Katja,
Odense

+
Alt var godt. Rigtig god service og lækker buffet
-

Bekräftad gäst: 2018-11-26


10 av 10

Søren,
Helsinge

+
servicen, personale og maden + perfekt udsigt og strand.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-21


10 av 10

Jette ,
Brædstrup

+
Der var ikke noget der var bedst, det hele var bar perfekt
-

Bekräftad gäst: 2018-11-19


10 av 10

,

+
Rigtig god og venlig betjening Super dejlig mad Fantastikt udsigt fra værelset
-

Bekräftad gäst: 2018-11-14


8 av 10

Jan,
odense

+
Nyt og venligt
-
Man kan ikke kalde det et mini købmand på hotellet med de priser.

Bekräftad gäst: 2018-10-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

250 omdömen
Utmärkt
 
168
Väldigt bra
 
61
Bra
 
13
Mindre bra
 
4
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-01-10

Inlägg av Viktor1891 Stockholm, Sverige

Helt OK hotell men kan bli bättre

Jag och min flickvän stannade här 4-5 dygn. Rummen var moderna och rena men luktade konstant whiskey och cigg när man gick in. Mest positiva var trevliga personalen. Annars var frukosten medelmåttig där lokalen var överbefolkad och maten inte mycket att hurra för. Vi testade även på lunch och middag där varken eller var något att rekommendera. Hotellet har ett poolområde som är fint men solen är bara uppe tills 12 på dagen. Efter det, om man vill sola, finns annars deras delade strand 2-3 minuters gångväg. Om ni stannar här kan jag rekommendera en drink eller två på restaurangen högst upp i byggnaden där du/ni har en fin utsikt över staden. Vi läste recessioner innan vår resa att många taxi chaufförer inte ville åka till detta hotell då dem tyckte att det var för avlägset. Därför använde vi oss av tjänsten Uber och detta fungerade felfritt. Om ni inte har bokat än och tycker att platsen är bra och är villiga att lägga liiite mera pengar så är min ärliga uppfattning att ni borde kolla på hotellet mittemot istället. Även om vår uppfattning när vi stannade här var att hotellet var bra så märkte vi en enormt positiv skillnad när vi bytte. Hursomhelst är det inte min intention att kasta ''skit'' på detta ställe då jag faktiskt tyckte att det var helt okej.

 
2019-02-17

Inlägg av Pinkfizz31

Good value, good style

We stayed for 6 nights as we just needed a base and something functional and comfortable rather than a big resort. The hotel was perfect for that. We slept well and could come and go as we please. Service was very good in all areas. The restaurant on the roof is lovely and really good food. Nice gym area too although very hot. Few things that prevented top marks are: breakfast options are quite limited and would have liked more healthy options also it got very busy and tables aren’t turned around that fast, the beach feels a bit unfinished and uninspiring with old beds and stoney sand. Bar service at the pool was slow, the only option was to wait by the bar until someone came to take your order. Some good restaurants near by too and a good promenade for a run in the morning. Would stay again as the rooms were nice and so was the service.

 
2019-02-15

Inlägg av phitchapa Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Lovely celebration Birthday 7 Feb.2019

Amazing seaview room when you open your eye in the morning.warmly welcome from all staff they are helpful specially staff at swimming pool and breakfast Chinese lady take care out side table.Many thank

 
2019-02-14

Inlägg av hussain r

Husain riyadh

The hotel is amazing and the location is really nice for couples the reception is really amazing specially the guy who served me (Mohamed Rouabhi) The view is nice and the same as the pool view with Shisha.. Enjoy

 
2019-02-12

Inlägg av Husheik

Thank You!

Stayed on the 2nd of February till the the 3rd for my best friend's birthday. Thank you so much team Aloft for making the stay so cool and fun. From the front desk team, Mexican restaurant to the morning breakfast, it was an amazing. My best friend was treated to 2 different cakes in the two different outlets, which feels so good. As hoteliers ourselves, we truly impressed. Just an advice to send off guests with a memorable farewell would add a finishing touch to the service but over all fun experience.