1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aloft Palm Jumeirah - Sommar 19

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Mubera,
Malmö

+
Service
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-05-09


10 av 10

Birgitta,
Munkfors

+
Läge, service, rummen, maten
-
Bra städning men vääääldigt sent på dagen. Eller rättare sagt kväll... Städningen gjordes vid 6- halv 7 på kvällen förutom en dag som var tidigare.

Bekräftad gäst: 2019-03-18


10 av 10

,

+
MATEN! Varierad och mkt god buffe’mat. Gratisbussarna in till marinan, flera ggr/dag.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-10


7 av 10

Birgitta,
Staffanstorp

+
God mat,trevlig personal, bra poolområde, uppvärmd pool, gratis handdukar vid poolen, badvakt
-
Borde stå om shuttleservicen på hotellets hemsida. Vattnet som serverades till middagen var ljummet. Större utbud till frukost. Osten var skivad på tok för tjockt.

Bekräftad gäst: 2018-12-05


10 av 10

Karin,
Skövde

+
Härlig sol och badmöjligheter med fin utsikt över Dubai skyline!
-

Bekräftad gäst: 2018-11-27


9 av 10

Kari ,

+
Läger på palmen , jätte trevlig personal
-
Städning var alltid jätte sent på dagen ca 17, lite sent tycker vi

Bekräftad gäst: 2018-11-07


10 av 10

Ulrica,

+
Trevlig personal, rent och snyggt
-
Lite billigare priser i baren på soft drinks

Bekräftad gäst: 2018-10-31


10 av 10

kent og pia,
ry

+
alt
-
?

Bekräftad gäst: 2019-03-24


8 av 10

Torben,
Slagelse

+
Udsigten
-

Bekräftad gäst: 2019-03-17


9 av 10

Ole,
Hornslet

+
Fantastisk service og smilende personale. Maden er bare helt i top. Super god oplevelse.
-
Næsten ingen tryk på det varme vand i badeværelse.

Bekräftad gäst: 2019-02-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

336 omdömen
Utmärkt
 
219
Väldigt bra
 
80
Bra
 
21
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-01-10

Inlägg av Viktor1891 Stockholm, Sverige

Helt OK hotell men kan bli bättre

Jag och min flickvän stannade här 4-5 dygn. Rummen var moderna och rena men luktade konstant whiskey och cigg när man gick in. Mest positiva var trevliga personalen. Annars var frukosten medelmåttig där lokalen var överbefolkad och maten inte mycket att hurra för. Vi testade även på lunch och middag där varken eller var något att rekommendera. Hotellet har ett poolområde som är fint men solen är bara uppe tills 12 på dagen. Efter det, om man vill sola, finns annars deras delade strand 2-3 minuters gångväg. Om ni stannar här kan jag rekommendera en drink eller två på restaurangen högst upp i byggnaden där du/ni har en fin utsikt över staden. Vi läste recessioner innan vår resa att många taxi chaufförer inte ville åka till detta hotell då dem tyckte att det var för avlägset. Därför använde vi oss av tjänsten Uber och detta fungerade felfritt. Om ni inte har bokat än och tycker att platsen är bra och är villiga att lägga liiite mera pengar så är min ärliga uppfattning att ni borde kolla på hotellet mittemot istället. Även om vår uppfattning när vi stannade här var att hotellet var bra så märkte vi en enormt positiv skillnad när vi bytte. Hursomhelst är det inte min intention att kasta ''skit'' på detta ställe då jag faktiskt tyckte att det var helt okej.

 
2019-06-22

Inlägg av DianaElmelegy Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Hassle free

Stayed two nights.. was very easy check-in check-out process.. no hassles.. staff are friendly had everything organised quickly as we arrived quite late. They also helped us with a late check-out. It’s perfect if you don’t have much time in Dubai, if you know you won’t be spending much time at the hotel & still want something with a great view, comfortable & clean. It’s great place for rest & considering your on the palm, you have great views (we had sea view room)

 
2019-06-20

Inlägg av 01Alan Rugby, Storbritannien

Not too bad

The rooms are clean and the staff are friendly and helpful, the breakfast buffet (which was included in our package) was good and provides a big enough selection for most diets. My biggest criticisms are the cost of the drinks soft or alcoholic around £10 for a small bottle of beer and around £4 for a can of Pepsi. Other small things to note, you only get one toilet roll, so if you run out, which if you have had do not disturb on the room for a day you probably will, which means you might have to wait 20 mins or so to get replinished. The pool is clean and well stocked with fresh towels with lifeguards in attendance. They have a private beach about 5 mins walk, we did not try this, as in June the searing heat (43C+ and humidity) was too much for us. The Aloft is on the East Crescent at about the furthest point, so about £4 in taxi (15-20 mins with the speed bumps etc) just to get off the palm before you go anywhere else. This is worth bearing in mind as the only restaurants are those in the hotel and neighbouring hotels, which can be a little on the expensive side for everyday eating.

 
2019-06-20

Inlägg av 6darren London, Storbritannien

2 night stay in Aloft Palm

Awesome stay at the Palm. Staff were great and even allowed me to check in early as that’s when my flight got in. Right by the beach. Especially enjoyed sinking a few in the outside pool bar. Food was excellent - both breakfast and dinner I would recommend to anyone!

 
2019-06-17

Inlägg av Sunil B Dubai, Förenade Arabemiraten

Excellent

Had a very awesome meal1 at the all day dining at the Aloft. Excellent Pasta although the Pizza could use some extra cheese. Out of the way service would give it more than 5 stars if possible. A special mention to the bearer Mr Biraj who took extra special care of us and went out of his way to make sure we were well taken care of us. Cheers to Biraj.