Kundomdömen om Aloft Palm Jumeirah - Sommar 19

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 33 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ulrika,
Vellinge

+
Mycket bra service, super trevlig personal!
-
Bättre priser på mat och dryck!

Bekräftad gäst: 2019-08-21


10 av 10

Tom,
Frösön

+
Trevlig personal
-
Lär städaren att ac skall vara påslagen

Bekräftad gäst: 2019-07-17


7 av 10

Mubera,
Malmö

+
Service
-
Inga

Bekräftad gäst: 2019-05-09


10 av 10

Birgitta,
Munkfors

+
Läge, service, rummen, maten
-
Bra städning men vääääldigt sent på dagen. Eller rättare sagt kväll... Städningen gjordes vid 6- halv 7 på kvällen förutom en dag som var tidigare.

Bekräftad gäst: 2019-03-18


10 av 10

,

+
MATEN! Varierad och mkt god buffe’mat. Gratisbussarna in till marinan, flera ggr/dag.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-10


7 av 10

Birgitta,
Staffanstorp

+
God mat,trevlig personal, bra poolområde, uppvärmd pool, gratis handdukar vid poolen, badvakt
-
Borde stå om shuttleservicen på hotellets hemsida. Vattnet som serverades till middagen var ljummet. Större utbud till frukost. Osten var skivad på tok för tjockt.

Bekräftad gäst: 2018-12-05


10 av 10

Karin,
Skövde

+
Härlig sol och badmöjligheter med fin utsikt över Dubai skyline!
-

Bekräftad gäst: 2018-11-27


9 av 10

Kari ,

+
Läger på palmen , jätte trevlig personal
-
Städning var alltid jätte sent på dagen ca 17, lite sent tycker vi

Bekräftad gäst: 2018-11-07


10 av 10

Ulrica,

+
Trevlig personal, rent och snyggt
-
Lite billigare priser i baren på soft drinks

Bekräftad gäst: 2018-10-31


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-07-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

386 omdömen
Utmärkt
 
261
Väldigt bra
 
86
Bra
 
23
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-01-10

Inlägg av Viktor1891 Stockholm, Sverige

Helt OK hotell men kan bli bättre

Jag och min flickvän stannade här 4-5 dygn. Rummen var moderna och rena men luktade konstant whiskey och cigg när man gick in. Mest positiva var trevliga personalen. Annars var frukosten medelmåttig där lokalen var överbefolkad och maten inte mycket att hurra för. Vi testade även på lunch och middag där varken eller var något att rekommendera. Hotellet har ett poolområde som är fint men solen är bara uppe tills 12 på dagen. Efter det, om man vill sola, finns annars deras delade strand 2-3 minuters gångväg. Om ni stannar här kan jag rekommendera en drink eller två på restaurangen högst upp i byggnaden där du/ni har en fin utsikt över staden. Vi läste recessioner innan vår resa att många taxi chaufförer inte ville åka till detta hotell då dem tyckte att det var för avlägset. Därför använde vi oss av tjänsten Uber och detta fungerade felfritt. Om ni inte har bokat än och tycker att platsen är bra och är villiga att lägga liiite mera pengar så är min ärliga uppfattning att ni borde kolla på hotellet mittemot istället. Även om vår uppfattning när vi stannade här var att hotellet var bra så märkte vi en enormt positiv skillnad när vi bytte. Hursomhelst är det inte min intention att kasta ''skit'' på detta ställe då jag faktiskt tyckte att det var helt okej.

 
2019-09-17

Inlägg av ramalks Kuwait

Definite Winner!

Stayed at Aloft with family for a weekend. Definitely worth the money which included breakfast. Staff were friendly. Booked a Ocean View room, and the view was really amazing!!! Pool, the rooms were neat and clean. This was much better than some of the 5* hotels in the Palm area. All in all, it was a fantastic stay and would definitely recommend it to friends.

 
2019-09-13

Inlägg av hannahgea877 Manchester, Storbritannien

Excellent

Got to the hotel at 2am, lovely staff on reception, bags taken up to the room for us, amazing room! We paid for no view but we still had a partial view and when we were in bed all we could see was the sea it was amazing! The rooms are a lot bigger than they look on the pictures. Pool area was always clean, always beds never too busy. It is right at the end of the palm, so it took about 20 minutes just to get off the palm. There is good shuttle bus services, much better than some of the 5 star hotels on the palm! But if you want to go at a different time using a taxi can be expensive getting on and off the palm all the time as there isn’t much to do outside the hotel in walking distance. Great view of the Burj Al Arab from the pool and overall a lovely clean hotel. Staff can’t do enough for you, always someone there to help and there is always multiple security around.

 
2019-09-12

Inlägg av Stanveer789

Mr Sumair Khawaja Tanveer

I came to Dubai for my honeymoon and was recommended to stay at the Aloft and I must say it was the best decision I've made. From the service to hospitality has been flawless. Simple things like saying good morning to opening the lifts. Everyone has a smile across their face. I want to say a particular thank you and appreciation to Mr Ashish Verma, who works at the hotel. He took the extra mile to look after us both. His commitment and dedication to making our visit flawless was due to him. Amazing hotel I highly recommend visiting the aloft hotel

 
2019-09-11

Inlägg av lizr554 Dunfermline, Storbritannien

Fantastic Hotel

Couldn’t fault hotel or staff. Arrived @ 8am for 2pm check in - room was ready and waiting for us. Staff are very friendly and can’t do enough to help. Food is excellent, had B&B so much to eat at breakfast didn’t need to eat rest of day. We ate in Hotel Most nights food was delicious and plentiful with varied theme nights.