Aloft Palm Jumeirah - Sommar

  • Fantastisk utsikt
  • Halvpension ingår

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

På den östra sidan av en av Dubais palmformade öar ligger det prisvärda hotellet Aloft Palm Jumeirah. Njut av utsikten över havet och ikoniska landmärken som Dubai Marina och Burj Al Arab. Aloft Palm Jumeirah är som en miniatyr av hela Dubai och speglar det moderna livet i staden. Det är en internationell plats där mat, kultur och språk från hela världen blandas i en trendig och modern tappning.


Rumstyper

Dubbelrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 490 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 15 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Aloft Palm Jumeirah är ett litet, modernt och färgglatt hotell i Dubai. Här är det enkelt att ha semester, slå dig ned på en solstol vid poolområdet och blicka ut mot havet och Burj Al Arab. Den trevliga personalen hjälper gärna till med dina frågor eller funderingar.

Välj mellan pool eller strandbad
Här finns en temperaturkontrollerad pool, solstolar och parasoller. I skuggan finns en separat barnpool. Poolbar med snacks finns om du blir sugen på något litet. Aloft Palm Jumeirah har också en privat strand vid namn No'shu Beach, bara någon minuts promenad bort.

Stort matutbud
Hotellet har flera spännande internationella restauranger, där huvudrestaurangen East & Seabord serverar frukost, lunch och middag inomhus eller på terrassen med utsikt mot poolen. På Luchador Cantina & Cocktail kan du prova mexikanska rätter och njuta av varma kvällar på takterrassen med utsikt över Dubai. Det finns också ett mindre café med lättare måltider som har öppet dygnet runt, samt flera barer, där en del erbjuder vattenpipa. Kvällsunderhållning 3-5 gånger i veckan på Luchador Cantina & Cocktail.

Träning och välmående
Gratis gym (minimiålder 14 år). Massage mot avgift.

Övrigt om hotellet
Gratis wifi på allmänna områden. Lekplats.

Upptäck omgivningen
Hotellbuss dagligen till offentlig strand på Jumeirah Beach Residences, galleriorna Marina Mall och Mall of the Emirates samt vattenlandet Aquaventure vid Atlantis hotell. Lokal trafik.

Måltider

Halvpension. All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé på East & Seabord, kl. 07.00-11.00.
  • Lunchbuffé eller fast meny på East & Seabord, kl. 12.30-15.00.
  • Lättare lunch på Splash poolbar, kl. 12.30-16.30.
  • Middagsbuffé på East & Seabord, kl. 19.00-23.00.
  • Fast meny på Luchador, kl. 18.30-21.00.
  • Obegränsat med förfriskningar som soft drinks, öl och vin, kl. 12.00-21.00. Observera att ändringar kan förekomma. All Inclusive gäller från 15.00 på ankomstdagen och till 12.00 på avresedagen.

Bra att veta

Observera att detta hotell har en 18-årsgräns för incheckning utan förälders sällskap, det innebär att du under 18 år inte får checka in på hotellet utan en förälders sällskap.

Observera att personer under 21 år inte heller får dricka alkohol enligt Förenade Arabemiratens alkohollagar.

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.

Byggnation pågår i området bredvid hotellet som kan uppfattas som störande.