1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Holiday Inn Express - Dubai Safa Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

,

+
Bra läge, sköna sängar
-
Luktade väldigt mycket rök på hela hotellet. Duschen var väldigt dålig, gick inte att gå på toaletten innan man skulle duscha då det endast kom en droppe vatten i kranen. Väldigt kallt på rummet, gick inte att ställa in graderna på airconditionern, så den stod på 20 grader hela tiden.

Bekräftad gäst: 2019-02-11


10 av 10

,

+
Service och sängar
-
Mer variation på frukostmenyn. Enformigt pålägg som var detsamma varje dag.

Bekräftad gäst: 2019-01-09


7 av 10

Amra,
Malmö

+
Sängar
-
Lite mer varierande salami till frukosten..

Bekräftad gäst: 2018-12-26


9 av 10

Lars,
Linköping

+
Vänlig och hjälpsam personal. Suverän frukostbuffé. Rent och fint.
-
Fjärde våningen (där vi bodde) luktade tobaksrök.

Bekräftad gäst: 2018-12-13


8 av 10

,

+
Läget
-
Service

Bekräftad gäst: 2018-12-09


9 av 10

Jette,
Middelfart

+
-
der er ikke gratis wi-fi

Bekräftad gäst: 2018-11-28


10 av 10

Mogens,
Høje Taastrup

+
Nær ved Metro.
-
Vi måtte rykke 2 gange for få ordnet vandet i bruseren, det var alt for varmt ! Man kunne brygge kaffe eller te på det.

Bekräftad gäst: 2018-11-19


9 av 10

Anu ,
Kerava

+
Sijainti, ystävällinen palvelualtis henkilökunta, siisti,
-
huoneessamme oli kokolattiamatto, sen voisi vaihtaa esim. laminaattiin,

Bekräftad gäst: 2019-01-28


7 av 10

Maria,
Kauhajoki

+
Rauhallinen nukkua, hyvä sänky.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-21


4 av 10

Mika,
Hyvinkää

+
Siisti, hyvä aamupala.
-
Sijainti erittäin huono. Olemme ahkeria Dubain matkailijoita ja tähän mennessä hotelli oli sijainniltaan huonoin, myös hinta-laatusuhteeltaan. Myös oli maininta ilmaisista rantakuljetuksista, tämä ei koskenut kaikkia päiviä ja kuljetus oli ainoastaan kerran päivässä klo 9.00 ja paluu 13.30 ja tosiaan ei kuljetusta edes joka päivä. Uima-altaan puute oli myös iso miinus, toki se oli jo tiedossa, mutta lähes kaikissa, mikäli se puuttuu, on mahdollisuus käyttää toisen hotellin allastiloja.

Bekräftad gäst: 2018-11-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

671 omdömen
Utmärkt
 
158
Väldigt bra
 
317
Bra
 
141
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2017-04-18

Inlägg av danielryden Östersund, Sverige

Jättebra läge nära metro och Dubai Mall

När vi kom fram till hotellet märkte vi att det här verkar vara ett riktigt bra läge, en känsla som stärktes efter ett par dagar här. Nära till metro, en station från Dubai Mall och med tanke på hur ofta metron går är det enkelt att ta sig till och från olika platser härifrån. Ligger granne med nyöppnade Dubai-kanalen som är ett fint vandringsstråk ut till havet. Rummet var välstädat, stort och fräscht. Sängen helt okej, men jag som är kräsen på kuddar hade ett litet dilemma där. Hittade ingen som passade jättebra. Frukosten är väl tilltagen och täcker förmodligen de allra flestas behov. Fräsch och god! Personalen är serviceinriktad och vänlig. Det går också att låsa in bagaget på avresedagen, vilket underlättade för oss. Mycket positivt överraskad!

 
2016-02-24

Inlägg av Pschon Sölvesborg, Sverige

Inget speciellt

Har bott här några ggr och det finns definitivt mycket bättre men avsevärt dyrare också därav 3 stjärnor. Mjuk heltäckningsmatta känns bara solkigt och ofräscht. Slitna rum behov av renovering. Hög ljudnivå från korridorerna då dörrarna är orättvist med luftspalt under dörr. Men mycket vänlig personal och bra läge relativt nära Metro station som är avgörande vid mässor som nu. Låg bra ljudnivå på luftkonditioneringen. Vi söker annat hotell till nästa mässa...

 
2015-11-16

Inlägg av 28jensb Uppsala, Sverige

Överträffar ens förväntningar

Har bott på det här hotellet under 3 utav mina 4 vistelser i Dubai. Läget är bra med närhet till Metron. Förr fanns även en stor fin park (Safa Park) alldeles i närheten men den var bortplockad nu när jag var där i december 2014. Hotellets personal är trevlig och hjälpsam. Rummen håller en helt ok kvalitet och det är rätt så lugnt och tyst på rummen. Frukost ingår, den är inget speciellt men det finns något för alla så man ska inte klaga. Är det ett bra erbjudande på detta hotell så rekommenderar jag det varmt. Annars så finns det lyxigare hotell för bara några hundra extra.

 
2015-10-24

Inlägg av AsaH652 Bromma, Sverige

Bra

Bra frukostbuffé och vänlig reception. Jag fick självklar hjälp ned att beställa taxi. Rummet var ganska rymligt för en person. Badrummet bra. Vatten i flaska var gratis och när jag bad om mer var detta inget problem. Det finns en tour guide desk som jag tycker kunde varit lite mer tillmötesgående.

 
2015-05-15

Inlägg av cristers2015 Ronneby, Sverige

HolidayInn Express Safa Park

Utmärkt läge med 5 min gångväg till metro. Bra personal och markservice. Vi bokade detta med tanke på att promenera till beach och Mall, vilket var nära och bra, men all- deles för varmt. Det blev metro och taxi. En upplevelse men inte ett badparadis för en familj!