1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Hilton Dubai Al Habtoor City

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Leena,
Tranås

+
Pool området, spa o ångbastu!
-
Bättre orginstation vid frukost, maten tog slut!

Bekräftad gäst: 2019-02-17


10 av 10

Anna,
Karlskrona

+
Rent och fräscht, stora snyggt inredda rum.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-07


1 av 10

Daniel ,
Göteborg

+
Läget
-
Städa ordentligt. Det var mögel I duschen och snorkråkor på väggen. Vi sa till personalen i receptionen att städa två gånger.

Bekräftad gäst: 2018-03-31


9 av 10

,

+
-
Frukostmatsalen var hemsk på detta 5 stjärniga hotell .Så överfullt. Alla sprang runt, gäster såsom personal. Början på dagen blev hemsk. Ofta koppar, fat bestick slut. Även the´vatten och kaffe. Engångsmuggar att dricka kaffe och the i. Inga servetter. I bästa fall papperservetter. Inga avtorkade bord. Tog låång tid innan problemen rättades till. Ej serviceminded ! Dålig attityd. Frukosten blev en plåga varje dag..Måste organiseras bättre. Stannade 14 dagar.Samma hela tiden !

Bekräftad gäst: 2018-02-21


10 av 10

Andrers,
Göteborg

+
frukost och gym
-

Bekräftad gäst: 2018-02-07


10 av 10

Adde,
Borås

+
Personal och service, utsikten från våning 14 var wow
-

Bekräftad gäst: 2018-01-30


9 av 10

Gunnar,
Vadstena

+
Mycket hjälpsam personal. Centralt läge. Tunnelbane- station 1 km.
-
Kunde vara bättre städat.

Bekräftad gäst: 2018-01-17


10 av 10

Gunilla,
Södertälje

+
Servicen och trevligt bemötande. Rummen var stora och fräscha.
-

Bekräftad gäst: 2018-01-16


10 av 10

Jeanette,
Hundested

+
Servicen
-
Billeder af pool område

Bekräftad gäst: 2018-11-18


6 av 10

kurt knudsen,
Holstebro

+
Lækker Poolområde, som Apolle burde tage nogle billeder af, det var meget tæt på vi havde valgt et andet hotel/bureau da vi var meget i tvivl om hvordan poolområdet var.
-
Bedre beskrivelse af hotellet, flere foto

Bekräftad gäst: 2018-02-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

854 omdömen
Utmärkt
 
476
Väldigt bra
 
183
Bra
 
66
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
74

5 senaste omdömen

2019-04-03

Inlägg av hassan_heidarian Huddinge, Sverige

Habtoor med trevligaste hotelpersonal hittils

Fantastiska bemötande kl 02:00 trots att resebyrån hade bokat separata rum för barnen. Receptionen med tålamod fixade alla problem, så fort vi trodde att vi träffat trevligaste i personalen , då mötte vi andra som var ännu kunnigare och trevligare, 100% återbesök nästa besök i Dubai. nära strand och kamel ridning 100m från bassängen. barnen var väldigt nöjda, bra sängar och tysta rum som ger skön nattsömn

 
2017-04-12

Inlägg av MajLisR1 Stockholm, Sverige

Lyxvistelse i Dubai

Vi bodde på en family suite. Det var otroligt bekvämt och uppskattades även av våra kollegor eftersom i kunde sitta på kvällarna i vardagsrummet samt beställa mat från roomservice och äta runt det stora bordet 8 - 10 personer. Jag reste med min dotter och hade en kollega som delade rummet med oss. Vi kunde alla ha även privata områden eftersom det fanns två badrum och toalett samt sovrum och det jättestora vardagsrummet att dela på. Servicen var väldigt bra så vi trivdes utmärkt. Det som vi inte tyckte om var att poolområdet var under ombyggnad just nu. Det lilla poolutrymmet som fanns tillgänglig på plan 7 var alltför liten simbassängen var för liten och låg för att kunna simma ordentligt. Utrymmet räckte helt enkät inte till alla hotelgäster

 
2019-05-25

Inlägg av decereed2018 Dubai, Förenade Arabemiraten

Relaxed

My cousins had a great time in their first stay with Hilton. Room was spacious and clean. Thanks to Pawan from reception gave us nice room with the creek view and the beautiful burj khalifa. He was friendly and accommodating. Breakfast was also good! Will stay here again next time :)

 
2019-05-23

Inlägg av Karan9689

Nice Stay

Overall it was satisfactory stay, Breakfast has very less variety in vegetarian cusines and everyday it is same, staff comes up short sometimes, but very co-operative especially a shoutout for chris, good guy..!!

 
2019-05-19

Inlägg av JacCPH

Good hotel

Stayed in the hotel for 1 week with a relative. The hotel is nice and clean and staff very friendly. We experienced some problems with the room but it was taken care of as soon as this was brought to the attention of the duty manager and dealt with accordingly. The concierge(asian female, i forgot her name) was very helpful throughout our stay. Minor problems but they got fixed fast and effective, i would defiently use the hotel again.