1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Hilton Dubai Al Habtoor City

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Leena,
Tranås

+
Pool området, spa o ångbastu!
-
Bättre orginstation vid frukost, maten tog slut!

Bekräftad gäst: 2019-02-17


10 av 10

Anna,
Karlskrona

+
Rent och fräscht, stora snyggt inredda rum.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-07


1 av 10

Daniel ,
Göteborg

+
Läget
-
Städa ordentligt. Det var mögel I duschen och snorkråkor på väggen. Vi sa till personalen i receptionen att städa två gånger.

Bekräftad gäst: 2018-03-31


9 av 10

,

+
-
Frukostmatsalen var hemsk på detta 5 stjärniga hotell .Så överfullt. Alla sprang runt, gäster såsom personal. Början på dagen blev hemsk. Ofta koppar, fat bestick slut. Även the´vatten och kaffe. Engångsmuggar att dricka kaffe och the i. Inga servetter. I bästa fall papperservetter. Inga avtorkade bord. Tog låång tid innan problemen rättades till. Ej serviceminded ! Dålig attityd. Frukosten blev en plåga varje dag..Måste organiseras bättre. Stannade 14 dagar.Samma hela tiden !

Bekräftad gäst: 2018-02-21


10 av 10

Andrers,
Göteborg

+
frukost och gym
-

Bekräftad gäst: 2018-02-07


10 av 10

Adde,
Borås

+
Personal och service, utsikten från våning 14 var wow
-

Bekräftad gäst: 2018-01-30


9 av 10

Gunnar,
Vadstena

+
Mycket hjälpsam personal. Centralt läge. Tunnelbane- station 1 km.
-
Kunde vara bättre städat.

Bekräftad gäst: 2018-01-17


10 av 10

Gunilla,
Södertälje

+
Servicen och trevligt bemötande. Rummen var stora och fräscha.
-

Bekräftad gäst: 2018-01-16


10 av 10

Jeanette,
Hundested

+
Servicen
-
Billeder af pool område

Bekräftad gäst: 2018-11-18


6 av 10

kurt knudsen,
Holstebro

+
Lækker Poolområde, som Apolle burde tage nogle billeder af, det var meget tæt på vi havde valgt et andet hotel/bureau da vi var meget i tvivl om hvordan poolområdet var.
-
Bedre beskrivelse af hotellet, flere foto

Bekräftad gäst: 2018-02-05


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

877 omdömen
Utmärkt
 
490
Väldigt bra
 
188
Bra
 
66
Mindre bra
 
55
Underkänt
 
78

5 senaste omdömen

2019-04-03

Inlägg av hassan_heidarian Huddinge, Sverige

Habtoor med trevligaste hotelpersonal hittils

Fantastiska bemötande kl 02:00 trots att resebyrån hade bokat separata rum för barnen. Receptionen med tålamod fixade alla problem, så fort vi trodde att vi träffat trevligaste i personalen , då mötte vi andra som var ännu kunnigare och trevligare, 100% återbesök nästa besök i Dubai. nära strand och kamel ridning 100m från bassängen. barnen var väldigt nöjda, bra sängar och tysta rum som ger skön nattsömn

 
2017-04-12

Inlägg av MajLisR1 Stockholm, Sverige

Lyxvistelse i Dubai

Vi bodde på en family suite. Det var otroligt bekvämt och uppskattades även av våra kollegor eftersom i kunde sitta på kvällarna i vardagsrummet samt beställa mat från roomservice och äta runt det stora bordet 8 - 10 personer. Jag reste med min dotter och hade en kollega som delade rummet med oss. Vi kunde alla ha även privata områden eftersom det fanns två badrum och toalett samt sovrum och det jättestora vardagsrummet att dela på. Servicen var väldigt bra så vi trivdes utmärkt. Det som vi inte tyckte om var att poolområdet var under ombyggnad just nu. Det lilla poolutrymmet som fanns tillgänglig på plan 7 var alltför liten simbassängen var för liten och låg för att kunna simma ordentligt. Utrymmet räckte helt enkät inte till alla hotelgäster

 
2019-06-15

Inlägg av MaterialGirl08 Dubai, Förenade Arabemiraten

A nice view from the 32nd floor

I stayed in a couple of Hilton hotels in Dubai and Abu Dhabi, but this one is probably my favorite. Upon check in, I was greeted the very wonderful and professional Dally. The check in process was so smooth and she sure explained everything I needed to know. When it came to the room, it was beautiful! We had a beautiful view facing the Khalifa! It was breathtaking to have an almost panoramic view. Although, a cleaner window would be better. But overall, I loved the room. It was spacious and the bathroom was just beautiful too. Breakfast buffet was good. I always look forward for breakfast buffet. And upon checking out, Jeet made it so smooth and easy. He was so friendly too. Overall it was a really great stay in Hilton Habtoor. Will definitely be back!

 
2019-06-11

Inlägg av hichama829 Dubai, Förenade Arabemiraten

Week in Hilton

The first time I b there it was full of people I see one of the staff team standing he is name was rami he was busy with customers I ask hem for help cuz i have no booking he was so helpful for me And he show 100% of customer services I thank hem from here it was amazing experience for me and I’m glad to visit the hotel again

 
2019-06-11

Inlägg av Ssukhpal Dubai, Förenade Arabemiraten

Excellent hotel

This is our second day in this hotel and we really loved it. The room is neat and tidy with a very mesmerizing view .. Our room Attendant kulbhushan made sure that our stay is comfortable.He was always there to help us whenever we needed something. Breakfast was nice with plenty of choices. Sahil from front office was really friendly and courteous.. Throughout the check in process he engaged us in polite conversations.. Thank you so much for making our stay pleasant.