Kundomdömen om Hilton Dubai Al Habtoor City

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,2 av 10 baserat på 19 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Personalen
-

Bekräftad gäst: 2020-02-23


9 av 10

+
Läget,gym,frukost,service,poolområdet
-
Behöver snart renoveras

Bekräftad gäst: 2020-01-29


10 av 10

+
Proffsig personal och fantastiskt rum fick vi!
-
Tvätta heltäckningsmattan i rummen (vår var fläckig här och där.

Bekräftad gäst: 2020-01-15


9 av 10

+
Otroligt god service i restaurangen/frukostmatsalen med fantastiska kockar vid omelettstationen, alltid superbt bemötande och god mat. Fruktskålen som böts ut på hotellrummet var en glad överraskning!
-
Mycket irriterande mottagande efter första frukosten, då en kostymklädd herre påstod sig vilja guida oss till informationsträff om hotellets faciliteter och transfers till strand osv, men där vi istället efter diverse mellanhänder hamnade i en synnerligen frustrerande intervju om vad vi jobbar med, vad vi betalat för resan, osv. Detta faciliterat av nån sorts Luxury Club som ville ragga folk till deras program, där vi slutligen skulle få en 'fin gåva'. Denna gåva visade sig vara en mindre fin t-shirt i fel storlek. Vänligen, säkerställ att dessa personer INTE slösar med gästers tid i fortsättningen. Jag åker för att semestra i solen, inte för att guidas runt i sk lyxiga rum/sviter som jag inte är intresserad av.

Bekräftad gäst: 2019-10-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1988 omdömen
Utmärkt
 
1439
Väldigt bra
 
287
Bra
 
101
Mindre bra
 
67
Underkänt
 
94

5 senaste omdömen

2020-02-19

Inlägg av David_HFEB Uppsala, Sverige

Dålig service

Bodde här 3-10 feb, trevligt bemötande kl 01 på natten men dom var väldigt på och försökte att sälja på massa extra som t.ex. sviten och utsikt mot burj Khalifa för flera tusen kronor extra per natt. tackade nej men fick ändå balkong men utsikt mot burj Khalifa. Vi läste innan vi reste hit att det gick buss till stranden men fick ingen information om det och till slut när vi frågade så visste dom inte när dom gick tillbaka till hotellet och väldigt okunnig personal. Frukosten var väl helt okej, väldigt mycket folk och svårt att få plats och man fick trängas och blev irriterande i längden. Hotellets läge var "mitt i city" men värdelöst enlig mig och min sambo. för att gå till dubai mall måste man gå en omväg på 2-3km för att ta sig över vattnet. Det slutade men att vi tog taxi vart vi än skulle. Hotellet kändes väll helt okej men inget märkvärdigt. Vi kommer inte bo här igen men inte det värsta man har varit med om.

 
2019-12-17

Inlägg av maritalah Malmö, Sverige

Fattig service

Fattig service,personalen behöver mycket träning. Börja med att lära de att hälsa och säga godmorgon. Vi har bott här en vecka och det är bars 2 personer som har hälsat på oss inne resturangen på första våningen. Samma sak vid poolen, de står bara och glor på en. Gammla och slitna handukar, inte ok för 5 stjärning hotell tycker jag. Ringde till receptionen och frågade efter extra täcken det tog 3 timmar och flera samtal innan de kom. Är sömnen viktig för dig så ska du inte välja denna hotell, det ligger en nattklubb bredvid hotellet som spelar musik till 3 på morgonen varje kväll och det hörs väldigt tydligt inne på rummet, vi bor på 10e våning. Maten är ok, inget märkvärdigt. Ligger centralt så det är bra. Men tyvärr lever inte upp till sina 5 stjärnor.

 
2019-04-03

Inlägg av hassan_heidarian Huddinge, Sverige

Habtoor med trevligaste hotelpersonal hittils

Fantastiska bemötande kl 02:00 trots att resebyrån hade bokat separata rum för barnen. Receptionen med tålamod fixade alla problem, så fort vi trodde att vi träffat trevligaste i personalen , då mötte vi andra som var ännu kunnigare och trevligare, 100% återbesök nästa besök i Dubai. nära strand och kamel ridning 100m från bassängen. barnen var väldigt nöjda, bra sängar och tysta rum som ger skön nattsömn

 
2017-04-12

Inlägg av MajLisR1 Stockholm, Sverige

Lyxvistelse i Dubai

Vi bodde på en family suite. Det var otroligt bekvämt och uppskattades även av våra kollegor eftersom i kunde sitta på kvällarna i vardagsrummet samt beställa mat från roomservice och äta runt det stora bordet 8 - 10 personer. Jag reste med min dotter och hade en kollega som delade rummet med oss. Vi kunde alla ha även privata områden eftersom det fanns två badrum och toalett samt sovrum och det jättestora vardagsrummet att dela på. Servicen var väldigt bra så vi trivdes utmärkt. Det som vi inte tyckte om var att poolområdet var under ombyggnad just nu. Det lilla poolutrymmet som fanns tillgänglig på plan 7 var alltför liten simbassängen var för liten och låg för att kunna simma ordentligt. Utrymmet räckte helt enkät inte till alla hotelgäster

 
2020-09-04

Inlägg av flyair340 Floersheim am Main, Tyskland

Fantastic Hotel with good location

First time I stayed there for work. The welcoming was very friendly and professional. Lobby, rooms, the entire facility extremely clean. Very spacious rooms with beautiful views! Big huge bathrooms. Well isolated windows, so you don’t hear anything from the Sheikh Zayed Road. Great location, close to metro station Business Bay, or short ride by Uber or Taxi to the huge malls. Small convenient sore around the corner. I’m looking forward to coming back after Corona!!!!