Kundomdömen om Hilton Dubai Al Habtoor City

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 8 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Leena,
Tranås

+
Pool området, spa o ångbastu!
-
Bättre orginstation vid frukost, maten tog slut!

Bekräftad gäst: 2019-02-17


10 av 10

Anna,
Karlskrona

+
Rent och fräscht, stora snyggt inredda rum.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-07


1 av 10

Daniel ,
Göteborg

+
Läget
-
Städa ordentligt. Det var mögel I duschen och snorkråkor på väggen. Vi sa till personalen i receptionen att städa två gånger.

Bekräftad gäst: 2018-03-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1150 omdömen
Utmärkt
 
724
Väldigt bra
 
216
Bra
 
74
Mindre bra
 
57
Underkänt
 
79

5 senaste omdömen

2019-04-03

Inlägg av hassan_heidarian Huddinge, Sverige

Habtoor med trevligaste hotelpersonal hittils

Fantastiska bemötande kl 02:00 trots att resebyrån hade bokat separata rum för barnen. Receptionen med tålamod fixade alla problem, så fort vi trodde att vi träffat trevligaste i personalen , då mötte vi andra som var ännu kunnigare och trevligare, 100% återbesök nästa besök i Dubai. nära strand och kamel ridning 100m från bassängen. barnen var väldigt nöjda, bra sängar och tysta rum som ger skön nattsömn

 
2017-04-12

Inlägg av MajLisR1 Stockholm, Sverige

Lyxvistelse i Dubai

Vi bodde på en family suite. Det var otroligt bekvämt och uppskattades även av våra kollegor eftersom i kunde sitta på kvällarna i vardagsrummet samt beställa mat från roomservice och äta runt det stora bordet 8 - 10 personer. Jag reste med min dotter och hade en kollega som delade rummet med oss. Vi kunde alla ha även privata områden eftersom det fanns två badrum och toalett samt sovrum och det jättestora vardagsrummet att dela på. Servicen var väldigt bra så vi trivdes utmärkt. Det som vi inte tyckte om var att poolområdet var under ombyggnad just nu. Det lilla poolutrymmet som fanns tillgänglig på plan 7 var alltför liten simbassängen var för liten och låg för att kunna simma ordentligt. Utrymmet räckte helt enkät inte till alla hotelgäster

 
2019-09-22

Inlägg av Catrinkit Bath, Storbritannien

Amazing stay

We stayed for seven nights, we had the best time, I cannot recommend this hotel highly enough. Very efficient helpful staff. We arrived at 7am and the staff where very helpful in finding us a room we could immediately check into.

 
2019-09-21

Inlägg av Donald Z Chicago, Illinois

Saifi Was GREAT!!!

Great hotel--warm and welcoing. The brunch was OUT OF THIS WORLD and Saifi who helped me navigate it made it that much better. Highly recommended!! The Hotel had great rooms and the views wer stunning!

 
2019-09-21

Inlägg av Gitanjali

Excellent hotel for Luxury Stay

Our stay was very pleasant and the staff is very cordial. Housekeeping guys were Guna, Mithilesh, Padam and others were very efficient. The main attraction for us was the La Pearle show. Only very few options in all day dining Menu and room service is very slow. Gitanjali Kapoor