1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Hilton Dubai Al Habtoor City

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Leena,
Tranås

+
Pool området, spa o ångbastu!
-
Bättre orginstation vid frukost, maten tog slut!

Bekräftad gäst: 2019-02-17


10 av 10

Anna,
Karlskrona

+
Rent och fräscht, stora snyggt inredda rum.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-07


1 av 10

Daniel ,
Göteborg

+
Läget
-
Städa ordentligt. Det var mögel I duschen och snorkråkor på väggen. Vi sa till personalen i receptionen att städa två gånger.

Bekräftad gäst: 2018-03-31


9 av 10

,

+
-
Frukostmatsalen var hemsk på detta 5 stjärniga hotell .Så överfullt. Alla sprang runt, gäster såsom personal. Början på dagen blev hemsk. Ofta koppar, fat bestick slut. Även the´vatten och kaffe. Engångsmuggar att dricka kaffe och the i. Inga servetter. I bästa fall papperservetter. Inga avtorkade bord. Tog låång tid innan problemen rättades till. Ej serviceminded ! Dålig attityd. Frukosten blev en plåga varje dag..Måste organiseras bättre. Stannade 14 dagar.Samma hela tiden !

Bekräftad gäst: 2018-02-21


10 av 10

Andrers,
Göteborg

+
frukost och gym
-

Bekräftad gäst: 2018-02-07


10 av 10

Adde,
Borås

+
Personal och service, utsikten från våning 14 var wow
-

Bekräftad gäst: 2018-01-30


9 av 10

Gunnar,
Vadstena

+
Mycket hjälpsam personal. Centralt läge. Tunnelbane- station 1 km.
-
Kunde vara bättre städat.

Bekräftad gäst: 2018-01-17


10 av 10

Gunilla,
Södertälje

+
Servicen och trevligt bemötande. Rummen var stora och fräscha.
-

Bekräftad gäst: 2018-01-16


9 av 10

Marika,
Gävle

+
Bekvämt, känsla av lyx, toppen gym
-
beroende av taxi för att göra allt.

Bekräftad gäst: 2017-11-07


10 av 10

Jeanette,
Hundested

+
Servicen
-
Billeder af pool område

Bekräftad gäst: 2018-11-18


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

812 omdömen
Utmärkt
 
448
Väldigt bra
 
175
Bra
 
64
Mindre bra
 
54
Underkänt
 
71

5 senaste omdömen

2019-04-03

Inlägg av hassan_heidarian Huddinge, Sverige

Habtoor med trevligaste hotelpersonal hittils

Fantastiska bemötande kl 02:00 trots att resebyrån hade bokat separata rum för barnen. Receptionen med tålamod fixade alla problem, så fort vi trodde att vi träffat trevligaste i personalen , då mötte vi andra som var ännu kunnigare och trevligare, 100% återbesök nästa besök i Dubai. nära strand och kamel ridning 100m från bassängen. barnen var väldigt nöjda, bra sängar och tysta rum som ger skön nattsömn

 
2017-04-12

Inlägg av MajLisR1 Stockholm, Sverige

Lyxvistelse i Dubai

Vi bodde på en family suite. Det var otroligt bekvämt och uppskattades även av våra kollegor eftersom i kunde sitta på kvällarna i vardagsrummet samt beställa mat från roomservice och äta runt det stora bordet 8 - 10 personer. Jag reste med min dotter och hade en kollega som delade rummet med oss. Vi kunde alla ha även privata områden eftersom det fanns två badrum och toalett samt sovrum och det jättestora vardagsrummet att dela på. Servicen var väldigt bra så vi trivdes utmärkt. Det som vi inte tyckte om var att poolområdet var under ombyggnad just nu. Det lilla poolutrymmet som fanns tillgänglig på plan 7 var alltför liten simbassängen var för liten och låg för att kunna simma ordentligt. Utrymmet räckte helt enkät inte till alla hotelgäster

 
2019-04-21

Inlägg av Mark D

Awesome Stay

We had a great time staying here with my family. location is near the touristic spots,all the facilities are well maintained. The staff are very helpful specially KHULBHUSHAN that always making sure that our room is clean and tidy.

 
2019-04-21

Inlägg av yehia h

Territory manager

One of the most luxurious places. Highly recommended. The staff are incredible, they are very helpful and the answer any concern very quickly. Ramy el Sammak was very professional and helpful, he made habtoor city hilton hotel a much better place always smiling and caring to serve guests.

 
2019-04-20

Inlägg av H8614UXa

Great Stay!!

We had a great stay at this establishment! Check-in was prompt and smooth. We were met by friendly staff and refreshments. Our room had a beautiful view of the Burj K which was a really pleasant surprise that we thoroughly enjoyed. The room was good with 2 nice beds and a beautiful bath. The only improvement to offer would be the shower wall could use more attention. The fresh fruit was a great and welcomed touch. The location was great(business district; near the metro; Dubai Mall) and thoroughly enjoyed the walking trail on the canal.The breakfast was very good; a good variety to choose from every day. The concierge staff was excellent!! George and Chat went out of their way to assist us during our stay. Each time we stopped by, we were met with a big smile and such hospitality. They always wanted to know how they could help and they provided really helpful suggestions/information. George and Chat always wanted to know how our day went and if we enjoyed our planned activity--they both were "real' professionals. Overall, this is a very good hotel that I would recommend and would stay here again.