Kundomdömen om Hilton Dubai Al Habtoor City

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 31 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Lisbeth,
Sandviken

+
Otroligt god service i restaurangen/frukostmatsalen med fantastiska kockar vid omelettstationen, alltid superbt bemötande och god mat. Fruktskålen som böts ut på hotellrummet var en glad överraskning!
-
Mycket irriterande mottagande efter första frukosten, då en kostymklädd herre påstod sig vilja guida oss till informationsträff om hotellets faciliteter och transfers till strand osv, men där vi istället efter diverse mellanhänder hamnade i en synnerligen frustrerande intervju om vad vi jobbar med, vad vi betalat för resan, osv. Detta faciliterat av nån sorts Luxury Club som ville ragga folk till deras program, där vi slutligen skulle få en 'fin gåva'. Denna gåva visade sig vara en mindre fin t-shirt i fel storlek. Vänligen, säkerställ att dessa personer INTE slösar med gästers tid i fortsättningen. Jag åker för att semestra i solen, inte för att guidas runt i sk lyxiga rum/sviter som jag inte är intresserad av.

Bekräftad gäst: 2019-10-23


7 av 10

Leena Tuulikki Elisabet,
Tranås

+
Pool området, spa o ångbastu!
-
Bättre orginstation vid frukost, maten tog slut!

Bekräftad gäst: 2019-02-17


10 av 10

Patrik Sten Ola,
Karlskrona

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1649 omdömen
Utmärkt
 
1149
Väldigt bra
 
263
Bra
 
88
Mindre bra
 
61
Underkänt
 
88

5 senaste omdömen

2019-04-03

Inlägg av hassan_heidarian Huddinge, Sverige

Habtoor med trevligaste hotelpersonal hittils

Fantastiska bemötande kl 02:00 trots att resebyrån hade bokat separata rum för barnen. Receptionen med tålamod fixade alla problem, så fort vi trodde att vi träffat trevligaste i personalen , då mötte vi andra som var ännu kunnigare och trevligare, 100% återbesök nästa besök i Dubai. nära strand och kamel ridning 100m från bassängen. barnen var väldigt nöjda, bra sängar och tysta rum som ger skön nattsömn

 
2017-04-12

Inlägg av MajLisR1 Stockholm, Sverige

Lyxvistelse i Dubai

Vi bodde på en family suite. Det var otroligt bekvämt och uppskattades även av våra kollegor eftersom i kunde sitta på kvällarna i vardagsrummet samt beställa mat från roomservice och äta runt det stora bordet 8 - 10 personer. Jag reste med min dotter och hade en kollega som delade rummet med oss. Vi kunde alla ha även privata områden eftersom det fanns två badrum och toalett samt sovrum och det jättestora vardagsrummet att dela på. Servicen var väldigt bra så vi trivdes utmärkt. Det som vi inte tyckte om var att poolområdet var under ombyggnad just nu. Det lilla poolutrymmet som fanns tillgänglig på plan 7 var alltför liten simbassängen var för liten och låg för att kunna simma ordentligt. Utrymmet räckte helt enkät inte till alla hotelgäster

 
2019-12-14

Inlägg av FellowTraveler332025

Brunch

Great venue and high quality food. Thanks also to great service from Norah, Tahir & Richard completed a lovely afternoon. Great view over canal and excellent drinks service.Thanks Hilton I will be recommending to my social group. Regards Dan.

 
2019-12-14

Inlägg av NicoleB4063

City Brunch - The Market

This is my third time eating at City Brunch at The Market restaurant and it just keeps getting better each time. They are consistently perfect with the food and beverage choices and the food stations are amazing. The meat station can be a little slow at times as there appears to be only one person carving the meat but this is usually only at the start of the brunch. This week we were served by Tarun, Taher, Samantha, Maric and Hisslel. They were very attentive. Drink service was fast and they also constantly cleared our plates and replenished our cutlery. We were right near the kids station and the kids had a ball. There were 4 under the age of 4 with us and all of them were having the time of their life in the kids area.

 
2019-12-14

Inlägg av fvd2016 Brussels, Belgium

Need for maintenance

I’m a very frequent traveller, and know what I can expect. But this Hilton needs urgent maintenance: room was on 5 points defective: toilet , shower, safety, .... Also staff was not at level : knocking door when “do not disturb was on”, or just forgot to clean the room (when “clean room” sign was on. Got wrong laundry back and many many more small mistakes. Far below the Dubai standard (I’m dubai resident and can compare).