1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Doubletree By Hilton Dubai Business Bay

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 35 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Sara,
Göteborg

+
läge och crevice
-
vet inte

Bekräftad gäst: 2019-03-13


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
Läget var toppen, perfekt med gratis buss till strand och Dubai mall. Poolen bra, allt mycket rent och fintm mycket bra service
-
När vi bokade resan så stod det på vår bekräftelse att vi hade utsikt, men när vikom till hotellet fick vi ingen utsikt. Men hotellet löste det så vi fick byta rum med utsikt mot Burj Kalifa trots att det var Apollo som skrivit fel i bokningsbekräftelsen

Bekräftad gäst: 2019-03-13


9 av 10

Rachad,
Kristianstad

+
-
Middag var dålig de servera gamal maträtter

Bekräftad gäst: 2019-02-25


10 av 10

Håkan,
Borås

+
Fräscht, bra läge, lugnt, service, buss till strand
-

Bekräftad gäst: 2019-01-02


10 av 10

Lisbeth,
Göteborg

+
Bra kvalitet på maten, familjär stämning, service minded personal
-
Det luktade lite avlopp från badrummet när man varit ute.

Bekräftad gäst: 2018-12-26


10 av 10

Håkan,
Simrishamn

+
Service av personalen m bl a taxi o fixa med allt praktiskt Läget i Dubai
-

Bekräftad gäst: 2018-12-19


10 av 10

Anna-Lena ,
Linköping

+
Allt med hotellet var bra. Fina rum, underbar personal. Enormt fin service. Fantastiskt god frukost. Har absolut inget att klaga på. Vi bodde i ett rum med balkong och hela intrycket av resan är 10 poäng.
-
Finns inget. Kanske att Apollo skulle ha några bilder på hotellrummen på hemsidan. Fanns inget när vi tittade på hotellens information. Rummen är jättefina och väl värt att visa på bild.

Bekräftad gäst: 2018-12-06


7 av 10

Nina,
Växjö

+
-
Fint hotell men ligger i ett tråkigt område. Hela området är under uppbyggnad och det fann inte mycket att göra där och inte så trevliga kvarter att gå på promenader i heller pga alla byggprojekt och dåliga eller inga trottoarer. Vi hade gärna velat ha mer tydlig information om det så vi kunde valt annat hotell på annan plats.

Bekräftad gäst: 2018-11-25


10 av 10

Oscar ,
Skövde

+
-

Bekräftad gäst: 2019-05-01


10 av 10

Jeanette,
Lund

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1127 omdömen
Utmärkt
 
879
Väldigt bra
 
202
Bra
 
25
Mindre bra
 
7
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2018-12-04

Inlägg av pontuswiklund Dubai, Förenade Arabemiraten

Lyxig känsla

Rummen är rena och fräscha. Vi tog ett kingsize bed rum med balkong. Det är högt i tak, snyggt inrett, säkerhetsskåp, kylskåp med minibar. 3 hissar med 32 st solstolar runt poolen. Finns även runda dubbelsängar man kan sola på högra sidan av poolen. Poolen ligger på plan 2. Matsalen ligger på plan 1. Arje dag har du 1-2 badvakter som övervakar så det inte händer olyckor. Vi har nu varit här en vecka, och dom har tagit prover av poolen så klorhalten mm ska vara bra. Vilket ger ett riktigt seriöst intryck. Finns även utrymmen där man kan ha konferenser/Möten. Finns ä en en väldigt fin träningsanläggning för dom som vill träna på semestern. På vänster framsida av hotellet är utsikt över burj kaliffa (världens högsta byggnad i skrivande stund.) det är 20 minuters avstånd till burj kaliffa härifrån. Men det går ej att gå dit. Utan man tar en taxi. Som kostar ungefär 30-40 AED. Enda negativa med hotellrummet är att graderna går inte att ställa in på termostaten och det blir svinkallt på natten. Ett tips är att antingen stänga av termostaten det sista man gör innan läggdags. Eller att man ställer in på högsta värmen och samtidigt ställer ner blåsten till minimum. Då brukar det landa på 22-24 grader. Tips nr 2. Vi kände oss lurade av en taxichauffören en dag. Så hädanefter använder vi bara taxi som har en stor display framför växelspaken och har en övervakningskamera i framrutan.. Detta tips har ej någon påverkan på betyget på detta hotell att göra.

 
2018-11-29

Inlägg av annapanna66 Helsingborg, Sverige

Utomordentlig service

Hotellet ligger nära Burj Khalifa och Dubai Mall, på 20 minuters gångavstånd. Men en annan fördel är att det är beläget i ett lugnt kvarter dit trafikbruset inte når, en riktig oas! Det finns gott om lunchrestauranger och småbutiker som apotek i kvarteret. På kvällen kan man stanna på hotellets fina restauranger och barer eller besöka något ställe i närområdet. Servicen är mycket omtänksam, snabb, vänlig och proffsig. Man är mycket mån om oss gäster och att vi har det bra. Det finns ett mysigt poolområde och även ett gym. Om man har halvpension ingår mat från buffén i hotellets restaurang. Maten är mycket bra och vällagad, det finns mycket att välja på för alla smaker. Frukostbuffén likaså, stort utbud och man vill gärna veta om vi har några särskilda önskemål som de inte har. Överlag måste man ge ett högt betyg, både till personalen på hotellet och i dess restauranger! Mycket vänliga och serviceminded!

 
2019-09-15

Inlägg av jidhinjacob Ohio

Excellent Stay near Dubai Mall

When my wife and I booked our stay in Dubai, we wanted somewhere near the Burj Khalifa/Dubai Mall that had a shuttle service and place where we could wind down and enjoy our stay. This location was perfect and we enjoyed every bit of it. Our room was really nice, better than expected. (Check out the King Deluxe Room - beautiful room!) We didn't need to go out for food much because they had great restaurants inside. MySquare (second floor) and Pizza Express Live (first floor) - excellent food We also enjoyed the outside pool, we went during the day and at night. It had a nice pool side service as well. Overall it was great stay, and their staff was exceptional. Housekeeping and staff made our stay enjoyable at Hilton.

 
2019-09-15

Inlägg av Fahad N

Relaxing place and near Dubai Mall

I Enjoy my time at this place me and my wife and dughuters We find it easy to go to Dubai mall for shopping then relaxed at the hotel after a long day of a full activities and the staff are very friendly and welcoming that way i will come back to this place if we want to visit Dubai and there is a wonderfull swimmingpool in an open area with a nice GYM

 
2019-09-15

Inlägg av penne64 Storbritannien

Great stay at hotel

After a few little hiccups an amazing stay at the Hilton. The staff were so attentive and so willing to go that extra mile. Especially Virginia & Shilpa in the restaurant. Also Gina & Sabita In “my club” Thanks to the supervisor Naila providing a hoist to get my mummy in the pool. The last thankyou goes to the management Max & Ilya for upgrading us to a lovely 1 bedroom Suite. Would definitely come again