Kundomdömen om Hilton Garden Inn Mall Of The Emirates

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 33 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-
Simbassäng var kallt.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Fantastisk service
-

Bekräftad gäst: 2020-03-02


8 av 10

+
Att personalen var väldigt tillmötesgående samt att det var rent och fräscht.
-
Personalens förmåga att prata engelska.

Bekräftad gäst: 2020-02-19


8 av 10

+
Bra service , rent o fräscht.
-
Vi åkte tvåpar o hamna på olika våningar, fick bara tillgång till den våning man bodde. De gav ej access till annan våning pga säkerhet.

Bekräftad gäst: 2020-01-15


1 av 10

+
-
Att inte ljuga mot era kunder jag hade beställt en familjerum för 4 personer men när jag kom till rummet den heter quin rum och har inget med familjerum att göra. En bäddsoffa för 2 personer och en dubbelsäng och litet rum för 4 personer. Detta är andra gången jag blir lurad av er på mindre än ett år och när man vänder sig till er man får värken hjälp på plats för att lösa problemet eller får kompensation för felet ni gör därför förstår jag inte syftet med hela undersökningen.

Bekräftad gäst: 2020-01-15


5 av 10

+
Stort o bra rum
-
Kommunikation mellan personal och gäst. Olika svar på frågor och ingen aning om någon info pärm från Apollo som skulle finnas.

Bekräftad gäst: 2020-01-13


10 av 10

+
Läget mkt bra
-
Ingen som jag upplevde

Bekräftad gäst: 2020-01-12


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-30


10 av 10

+
Läget
-
Maten

Bekräftad gäst: 2019-12-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1578 omdömen
Utmärkt
 
911
Väldigt bra
 
503
Bra
 
103
Mindre bra
 
33
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2020-03-04

Inlägg av ged000 Bjärred

Mycket bra

Lugnt område i centrala Dubai. Mycket nära Mall of the Emirates. Bra frukost då det var rikligt urval med både bröd och pålägg. Kock som lagade äggrätter. Yougert och juice förstås.Trevlig frukostserveringspersonal.

 
2020-01-10

Inlägg av petterjaken Göteborg, Sverige

Sådär

Hotellet var helt ok, men tyvärr var det en läcka i taket som vi sa till om två gånger. De skulle åtgärda det första gången sedan kom vi tillbaka och det var samma problem. Då sa de att de åtgärdar det morgonen efter. Inte ok. Skulle ha WIFI på rummet men det funkade inte, sa till två gånger men de hänvisade till att det skulle funka. Annars ok

 
2019-07-02

Inlägg av SamiK738

Guest

Bodde på hotellet i sex dagar, rummen var fin. Personalen var väldigt trevliga och service inriktade. De hade en fin pool som man kunde använda. Frukost en var okej. Bra ljudisolering i rummet, hörde inte ljud utifrån.

 
2017-11-07

Inlägg av tomaso596

Ok hotell nära Mall of Emirates

Bodde första natten i Dubai på detta hotell. Jättebra familjerum (4 pers) och riklig frukost. 5 min promenad till Mall of Emirates. Trevlig personal, rent och fräscht. Åkte vidare efter en natt, åt en utmärkt Carbonara i lobbyrestaurangen. Helt ok för en natt, men knappast ett hotell för en veckas vistelse.

 
2017-04-27

Inlägg av bobbyn686 Malmok Beach, Aruba

Grymt

Riktigt bra hotell, nära mall OF the Emirates . Bra bussförbindelser till stranden som står på förklaringen i hotellet. Trevliga bra service ! Det ända dåliga är att man inte fick info om att man har ett samarbete med Hilton vid stranden som man får använda , vi fick fråga dem andra på bussen varför dem gick in till hotellet och inte till stranden. Vi fick ingen info från hotellet om detta, eller Apollo . Detta kan jag tycka är dåligt , vissa blev informerade men inte vi. Över lag grymt bra hotell! Allt var bra men dock lite synd att man inte fick någon info om hur saker funkade , man kunde till och med använda Hilton på palmen på samma sätt