Kundomdömen om Hilton Garden Inn Mall Of The Emirates

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 30 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Margareta och Elisabet,
Västerås och Malmö

+
Vänlig, tillmötesgående personal, god och riklig frukostbuffé, god och riklig middagsbuffé, bra läge, stort rum, sköna sängar, mycket bra och snabb sevice
-

Bekräftad gäst: 2019-02-21


10 av 10

Rouwayda,
Stockholm

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2019-02-19


8 av 10

Saleh,
Stockholm

+
Personal väldigt hjälpsamma
-
Mat borde vara lite bättre

Bekräftad gäst: 2019-01-13


9 av 10

Marie,
Stockholm

+
Fantastisk personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-01


9 av 10

Berit,
Karlstad

+
Servicen och frukosten
-
Det framgår inte av bilden på poolen att den ligger helt i skugga hela dagen med höga hus runt om. Det var en besvikelse

Bekräftad gäst: 2018-11-27


6 av 10

Jonas,
Nora

+
Trevlig personal, helt ok mat
-
Vi hade bokat ett dubbelrum med 2 extrasängar till våra barn (5 och 8 år) detta hade hotellet inte fåt info om. 2 extra sängar går fysiskt inte in i ett dubbelrum... Fick ett rum med Kingsize-bed och en extra säng vilken inte funka. Fick då byta till ett rum med Queensize-bed men en bäddsoffa som båda barnen fick platts i. Detta funka på grund av att våra barn är ganska små. men inte alls om man haft större barn. Fick inte heller någon bekräftelse på engelska från er som man kunde visa hotellpersonalen vad som faktiskt var bokat. Poolen på hotellet är ok men den ligger i skuggan nästan hela dagen (väldigt få soltimmar). Användes endast en gång.

Bekräftad gäst: 2018-11-25


8 av 10

,
Motala

+
Servicen var utmärkt. Ligger centralt
-

Bekräftad gäst: 2018-11-22


1 av 10

Haryem ,
Uppsala

+
Abslut det är sämsta hottel som jag har varit och det är synd ni rekumndrar till kund som 4 stjärnigt jag kommer prata med er om allt det är sämsta resan som jag har upplevt
-

Bekräftad gäst: 2018-11-08


8 av 10

Erika ,
Falun

+
Bra frukost, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-11-05


6 av 10

Aysegul,
Yaman

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1434 omdömen
Utmärkt
 
822
Väldigt bra
 
461
Bra
 
96
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2019-07-02

Inlägg av SamiK738

Guest

Bodde på hotellet i sex dagar, rummen var fin. Personalen var väldigt trevliga och service inriktade. De hade en fin pool som man kunde använda. Frukost en var okej. Bra ljudisolering i rummet, hörde inte ljud utifrån.

 
2017-11-07

Inlägg av Tomas O

Ok hotell nära Mall of Emirates

Bodde första natten i Dubai på detta hotell. Jättebra familjerum (4 pers) och riklig frukost. 5 min promenad till Mall of Emirates. Trevlig personal, rent och fräscht. Åkte vidare efter en natt, åt en utmärkt Carbonara i lobbyrestaurangen. Helt ok för en natt, men knappast ett hotell för en veckas vistelse.

 
2017-04-27

Inlägg av bobbyn686 Malmok Beach, Aruba

Grymt

Riktigt bra hotell, nära mall OF the Emirates . Bra bussförbindelser till stranden som står på förklaringen i hotellet. Trevliga bra service ! Det ända dåliga är att man inte fick info om att man har ett samarbete med Hilton vid stranden som man får använda , vi fick fråga dem andra på bussen varför dem gick in till hotellet och inte till stranden. Vi fick ingen info från hotellet om detta, eller Apollo . Detta kan jag tycka är dåligt , vissa blev informerade men inte vi. Över lag grymt bra hotell! Allt var bra men dock lite synd att man inte fick någon info om hur saker funkade , man kunde till och med använda Hilton på palmen på samma sätt

 
2017-04-07

Inlägg av 714matsf Lund, Sverige

Utmärkt hotell intill Mall of Emirates

Trevligt hotell med hjälpsam personal. In och utcheckning gick snabbt. Många i receptionen. Bra rum med bra aircondition. Rent och fräscht. Fint litet gym. Pool som inte är djupare än 90 cm och en liten barnpool. Solstolar och parasoll. Sol på dagen. Bra restaurang med gott om sittplatser och utmärkt frukostbuffe. Tyvärr så var menyn lite enahanda. Det var samma lilla meny både till lunch och middag. Bor man som vi en hel vecka hann man äta allt några gånger. Baren var inte så fräsch pga av att det röktes där. Hotellet ligger i ett affärsområde som är under uppbyggnad. Perfekt läge intill Mall of Emirates. 5 minuters promenad dit. Ska man ta metron så får man gå igenom hela Mallet för att komma till stationen. Ca 15- 20 minuter tar det. Sedan så når man stora delar av Dubai. Shuttlebuss till stranden. Man får badhandukar på hotellet om man åker till stranden. Fungerade bra. Hotellet har avtal med systerhotell Hilton Jumeirha beach. En fin resort men kan få tillträde till för 95 Dh/person om man inte vill ligga på public beach. Nära The Walk.

 
2017-03-09

Inlägg av 59karinaj Huddinge, Sweden

Bra läge men det är allt

Bra läge men trist hotell, dålig pool, ingen sol, stökig frukost som känns sunkig. Rummen utan balkong och byggarbetsplats runt hotellet. Hade hellre bott vid Dubai mall som är ett mycket trevligare område.