Hilton Garden Inn Mall Of The Emirates

  • Gångavstånd till Mall of Emirates
  • Gratisbuss till Jumeirah Beach

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Hilton Garden Inn Mall of the Emirates har ett perfekt läge i Dubai Al Barsha för dig som vill besöka både Dubai Downtown och Dubai Marina. Från hotellet är det några minuters promenad till den enorma shoppinggallerian Mall of the Emirates. I mitten av hotellet finns ett litet poolområde, och två gånger om dagen går gratisbussen till Jumeirah Beach.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer / 1-3 personer, varav 1 barn / 1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Vänlig, tillmötesgående personal, god och riklig frukostbuffé, god och riklig middagsbuffé, bra l...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1456 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 15 km
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Hilton Garden Inn Mall of the Emirates ligger poolområdet i mitten av hotellet, vilket gör det till en skuggig oas. Runt den temperaturkontrollerade poolen som har en barnsektion finns några få solstolar och parasoller. Frukost och middag serveras på bufférestaurangen The Garden Grille. På The Garden Bar kan du titta på sport och ta dig något att dricka.

Gratis wifi på hela hotellområdet. Gratis mindre gym. Spa mot avgift. Minilivs. Gratis tvättmaskin och torktumlare finns att använda. Receptionen är öppen dygnet runt. Gratis hotellbuss två gånger om dagen till Jumeirah Beach. Gångavstånd till Mall of Emirates.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Köper du till måltider serveras middagen antingen som en buffé eller från en fast meny. När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år för endast en krona.

Bra att veta

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.