1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Howard Johnson

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

Mari-Ella ,
Uddevalla

+
Trevlig piccolo
-
Inte fullt engagerad personal bakom receptionsdisken. De skulle behöva gå en charmkurs.

Bekräftad gäst: 2019-01-09


1 av 10

Nina,
Stockholm

+
Städningen, rummen och maten.
-
Ljudisolera lite ex lägga en heltäckningsmatta i korridoren och ta bort "plinget" i hissen då det hördes väldigt högt.

Bekräftad gäst: 2018-12-03


8 av 10

,

+
-
flera solstolar vid poolen, nu endast 5 st.

Bekräftad gäst: 2018-04-21


6 av 10

Barkat,
Stockholm

+
Nära till allt
-
Jag har ingen förslag

Bekräftad gäst: 2018-02-15


10 av 10

Gösta,
Åmål

+
Läget i utkanten av bur med promenadavstånd till the creek och mellanliggande butikskvarter . Frukosten med omelett
-
Enda lilla problemet var at alla tv apparater i reception frukostmAtsal och vårt rum inte var inställda på att visa Cnn i dess fulla format

Bekräftad gäst: 2018-01-24


4 av 10

Yvonne,
Borlänge

+
Trevlig personal
-
Frukosten var som lunch. Och väldigt trångt och litet. fanns inte plats vid 8-9. Polen var inte ren. Inte var varm Pga av bygge var det väldigt trångt vid entré.

Bekräftad gäst: 2017-12-28


2 av 10

,

+
Maten och kockarna.
-

Bekräftad gäst: 2017-12-26


2 av 10

Fredrik,
Malmö

+
Billigt. Vi bodde här bara en natt även om 7 ingick, flyttade till JBR istället, detta var dock planerat.
-
Inget trevligt hotell för semesterfirare. Finns oändligt många bättre alternativ på destinationen.

Bekräftad gäst: 2017-12-18


9 av 10

Sanne,
Malmö

+
Frukosten var långt över förväntan!
-

Bekräftad gäst: 2017-11-29


10 av 10

Anna,
Halmstad

+
Jättegod frukost - väldigt varierande varje dag och många olika alternativ! 24h roomservice inkl mat, snabb service i receptionen, städade rummet o bytade handdukarna varje dag inkl en varsin vattenflaska och när man gick upp till takpoolen fick man alltid en ny pool handduk - som man lämnade när man var färdigbadad.
-
Kunde haft fler solstolar och kvällsöppet i poolen.

Bekräftad gäst: 2017-11-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

48% av resenärerna rekommenderar

480 omdömen
Utmärkt
 
79
Väldigt bra
 
182
Bra
 
134
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
36

5 senaste omdömen

2016-04-27

Inlägg av estaaf Mönsterås, Sverige

Helt ok, bra läge vid kryssningshamnen.

Bodde här en natt innan vi skulle på kryssning från Port Rashid, hotellet ligger mycket nära kryssningshamnen. Vi blev uppgraderade till Juniorsvit vid ankomst. Hotellet hade bra pris kontra andra i närheten och är rent och snyggt. Har inget att klaga på.

 
2016-01-22

Inlägg av MalinPaz Oslo, Norge

Mtcket bra budget Hotel

Jag åkte som ensam tjej till Dubai och valde detta hotell då det var otroligt bra pris för rankingen det hadde fått här på Tripadvisor. Belägenhet: Hotellet ligger i gamla delen av Dubai lite utanför själva "lyx" delen. Det är alltså nära till Al Karama marknaderna (Guld och Replica varor). På ca 15-20 min kommer man sig till Burj kalifa och Dubai Mall med antingen Taxi (20 dirham) eller Metro (5 dirham). Närmaste Metro station är Al Ghubaiba ca 7 min promenad. Hotellet ligger ca 40-45 min bort ifrån Dubai Marina och Burj al arab men det går enkelt att komma dit via Metro och det finns andra stränder närmare om man hällre önskar det. Det är långa avstånd från det mesta i Dubai så man måste ofta ta taxi/metro oavsett var man bor. Service: Jag blev jätte bra mött av alla ansatta på hotellet. Som ensam resande var jag kanske en av de som frågade mäts under mitt uppehåll och de försökte alltid svara på mina frågor så gott de kunde. De såg till att jag kände mig trygg och var hjälpsamma. Har inget dåligt att säga då det gäller personalen på detta hotel Rum: Rummen är gamla men helt okej om man jämför med priset. Badrummet skulle nog behövt en renovering och dåligt tryck i duschen.Första dagen var det inget varm vatten men det kom då vattnet fick rinna enstund. Pool område: Jag använde mig aldrig av poolområdet men det var helt okej, bara sol fram till ca 14.00. Mat Jag åt bara frukost en dag och middags buffé en kväll. restaurangen serverar både Asiatisk och Indisk mat både då det är frukost och middag. betalade 20 dirham för frukost och för mig var det helt okej, du kan få en nystekt omelett om du önskar annars finns det yougurt med tillbehör, frukt och bröd med tillbehör. Middagen var också helt okej (älskade nan brödet) Minus Mina ända minus med detta hotell vad duschen och att Engelskan på några i receptionen inte var så bra men de hittade ändå alltid någon som kunde hjälpa eller svara på frågor.

 
2015-03-06

Inlägg av Haidar A

Bra hotell som ligger nära till många platser

Bra hotell som ligger nära till många platser, bra personal som talar engelska och som hjälper väldigt mycket. bra rum med daglig rengöring, dock ingen gratis internet, vi betalade för det men då var hastigheten endast 250 kb bara. gratis garage också.

 
2019-02-17

Inlägg av psvraman Hyderabad, Indien

A well managed hotel in a centrally located place in Bur Dubai

As a part of a group I stayed in HOJO for 5N/6D. From checking in at the reception till you get into your room everything is quick and smooth. Room upkeep is excellent with no reason for any complaint.Coffee/Tea maker in room helps you to have a refreshing drink at any time you want.Clean towels and bath accessories help you to get ready quickly in the morning for your sight-seeing itinerary.Daily room cleaning is done very meticulously.Staff are very courteous.We had complimentary buffet breakfast on all the days in their Indian restaurant .On two nights we had buffet dinner.Food choice was good and tasty.Overall a happy stay with HOJO Standards visible to us during our entire stay. The Hotel is close to Al Waleed Metro station and outside hotel is RTA bus stop.Meena Bazar is within waliking distance.

 
2019-02-15

Inlägg av AMIT B

Decent Hotel

Hotel was good & location was nice. Food was also good (specially Indian food). But reception staff & service staff response is poor. But thanks to Duty manager who actively involve in problem situation & provide solution