1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Howard Johnson

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,7 av 10 baserat på 23 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
6,7 / 10
Städning
 
7,2 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Torbjörn,
Stockholm

+
-
Frukosten var ej kontinental.

Bekräftad gäst: 2019-03-20


6 av 10

,
Stockholm

+
Bra servis ,nära centrum och bra städning
-
Vi har inte fått samma beställning för varje egen säng tyvärr dubbel säng för tre personer även vi är olika kön .Det var mycket konstigt ,vi klagat men vi fick ingen hjälp.

Bekräftad gäst: 2019-03-14


9 av 10

Antonia ,
Stockholm

+
Bra service,
-
Rimligare priser på t.ex dryck

Bekräftad gäst: 2019-03-11


7 av 10

Mari-Ella ,
Uddevalla

+
Trevlig piccolo
-
Inte fullt engagerad personal bakom receptionsdisken. De skulle behöva gå en charmkurs.

Bekräftad gäst: 2019-01-09


1 av 10

Nina,
Stockholm

+
Städningen, rummen och maten.
-
Ljudisolera lite ex lägga en heltäckningsmatta i korridoren och ta bort "plinget" i hissen då det hördes väldigt högt.

Bekräftad gäst: 2018-12-03


8 av 10

,

+
-
flera solstolar vid poolen, nu endast 5 st.

Bekräftad gäst: 2018-04-21


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

48% av resenärerna rekommenderar

510 omdömen
Utmärkt
 
92
Väldigt bra
 
195
Bra
 
137
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2016-04-27

Inlägg av estaaf Mönsterås, Sverige

Helt ok, bra läge vid kryssningshamnen.

Bodde här en natt innan vi skulle på kryssning från Port Rashid, hotellet ligger mycket nära kryssningshamnen. Vi blev uppgraderade till Juniorsvit vid ankomst. Hotellet hade bra pris kontra andra i närheten och är rent och snyggt. Har inget att klaga på.

 
2016-01-22

Inlägg av MalinPaz Oslo, Norge

Mtcket bra budget Hotel

Jag åkte som ensam tjej till Dubai och valde detta hotell då det var otroligt bra pris för rankingen det hadde fått här på Tripadvisor. Belägenhet: Hotellet ligger i gamla delen av Dubai lite utanför själva "lyx" delen. Det är alltså nära till Al Karama marknaderna (Guld och Replica varor). På ca 15-20 min kommer man sig till Burj kalifa och Dubai Mall med antingen Taxi (20 dirham) eller Metro (5 dirham). Närmaste Metro station är Al Ghubaiba ca 7 min promenad. Hotellet ligger ca 40-45 min bort ifrån Dubai Marina och Burj al arab men det går enkelt att komma dit via Metro och det finns andra stränder närmare om man hällre önskar det. Det är långa avstånd från det mesta i Dubai så man måste ofta ta taxi/metro oavsett var man bor. Service: Jag blev jätte bra mött av alla ansatta på hotellet. Som ensam resande var jag kanske en av de som frågade mäts under mitt uppehåll och de försökte alltid svara på mina frågor så gott de kunde. De såg till att jag kände mig trygg och var hjälpsamma. Har inget dåligt att säga då det gäller personalen på detta hotel Rum: Rummen är gamla men helt okej om man jämför med priset. Badrummet skulle nog behövt en renovering och dåligt tryck i duschen.Första dagen var det inget varm vatten men det kom då vattnet fick rinna enstund. Pool område: Jag använde mig aldrig av poolområdet men det var helt okej, bara sol fram till ca 14.00. Mat Jag åt bara frukost en dag och middags buffé en kväll. restaurangen serverar både Asiatisk och Indisk mat både då det är frukost och middag. betalade 20 dirham för frukost och för mig var det helt okej, du kan få en nystekt omelett om du önskar annars finns det yougurt med tillbehör, frukt och bröd med tillbehör. Middagen var också helt okej (älskade nan brödet) Minus Mina ända minus med detta hotell vad duschen och att Engelskan på några i receptionen inte var så bra men de hittade ändå alltid någon som kunde hjälpa eller svara på frågor.

 
2015-03-06

Inlägg av Haidar_vip Stockholm, Sverige

Bra hotell som ligger nära till många platser

Bra hotell som ligger nära till många platser, bra personal som talar engelska och som hjälper väldigt mycket. bra rum med daglig rengöring, dock ingen gratis internet, vi betalade för det men då var hastigheten endast 250 kb bara. gratis garage också.

 
2019-09-07

Inlägg av patilpravinone Dubai, Förenade Arabemiraten

Awesome Experience

It was a cherishing experience as the staff is always there & ready to service your requirements at a required time. Good nice small chat with the staff makes it more wonderful. what more you want.....

 
2019-08-29

Inlägg av ravip1630

EXCELLENT HOTEL

It was a very good hotel with GOOD SERVICES at a REASONABLE PRICE and a very CLEAN and spotless room. The staff very HELPFUL especially the BOOKING STAFF and the Indian menu made you feel like you were back at home. The DRIVERS were very FRIENDLY. Overall it was a nice hotel.