1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Fairmont Ajman

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jonna,
Jönköping

+
-
Väldigt dyr mat, många gick ut och köpte mat från restauranger utanför hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-03-13


10 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-03-11


10 av 10

Nader,
Kumla

+
Allt var perfekt
-

Bekräftad gäst: 2019-02-24


10 av 10

Lars,
Halmstad

+
Personalen , läget
-
Sänk priset på restaurangerna då hade fler valt att äta alla måltider där

Bekräftad gäst: 2019-01-28


8 av 10

Åsa,
Stockholm

+
Trevlig personal. Hög standard och rent.
-
Maten var dyr och inte prisvärd.

Bekräftad gäst: 2019-01-21


9 av 10

Mia,
Falun

+
Rent o fräscht
-

Bekräftad gäst: 2019-01-20


7 av 10

Ellen,
Landvetter

+
Vackert hotell, fin strand.
-
Alldeles för dyr mat och dryck på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


9 av 10

Anders,
stockholm

+
Helhet
-
Extra säng var lite för dålig

Bekräftad gäst: 2019-01-06


10 av 10

,

+
Jättetrevlig personal som verkligen gjorde allt de kunde för oss.
-
Håll klädkoden i restaurangen - många gäster (män) åt i t-short, shorts och sandaler. Det är respektlöst emot andra gäster och emot alla som lagat maten.

Bekräftad gäst: 2018-12-26


10 av 10

Johanna,
Stockholm

+
Servicen är suverän, men det är också något speciellt med UAE. Denna smältdegel av nationaliteter tar fram det bästa ur människor. Jag blev inte ett rumsnummer hos servitriser och hovmästare utan tilltalades vid namn. De anstränger sig verkligen. Den känslan när du inte har några småpengar att ge conciergen men riktigt känner att du vill dricksa. Våga verkligen fråga om du saknar något, de fixar allt! Sykit och tandkit fanns inte på rummet men det fick vi när vi frågade! Hotellet ligger rätt på den privata stranden i Ajman med lite lokala restauranger precis bredvid, mer Hurghadakänsla än Dubaifeeling just där. Man märker att många bara stannar på hotellet för sol- och badsemester, och det kan man verkligen. Många barnfamiljer, likaså par. Blandade nationaliteter. Halvpensionen är ett smidigt och prisvärt tillägg iom att man kan välja middagen eller lunchen. Buffén är rätt dyr att betala på plats, men jag kan varmt rekommendera den italienska Gioia om man vill äta "hemma". Dryck står man för oavsett, och ja, det är svenska priser. Testade tyvärr inte turkiska Kiyi, men den såg väldigt lyxig ut. Orkar man inte ta sig hela vägen in till Dubai är närliggande Sharjah ett bra kvällsstopp för middag och marknad. Bara 40 min bort ligger Dubai. Man kan lätt ta en taxi direkt utanför hotellet, billigare än att beställa i repan. Shuttlen åkte 11.30 från hotellet och tillbaka 19.30 från Dubai. Planera veckan och reservera platser på förhand för att garantera plats. Utnyttja reseledarna! De kommer ett par dagar i veckan och de kan verkligen ge bra tips om lokalområdet. Smsa via Whatsapp och de svarar jättesnabbt!
-
Jag kommer i ärlighetens namn inte på något nämnvärt.

Bekräftad gäst: 2018-12-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1628 omdömen
Utmärkt
 
1113
Väldigt bra
 
335
Bra
 
107
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2019-03-02

Inlägg av Ingols

Njuta av lugn och god mat

Mycket bra hotell andra gången och lika nöjda med hög service och vänlig personal. Vi åt alla våra måltider på en av hotellets restauranger Gioia italiensk, väldigt bra mat. Servicen är mycket bra men allra bäst är Shyne som alltid har ett leende.

 
2019-01-04

Inlägg av andropandro

Nyår 2018/2018

Rent snyggt, bra service och ett bra läge utmed "hotellgatan" i Ajman. Vi bodde i en "corner suite" på nionde våningen som var mycket bra. Ett extra tack till vår städhjälp Mehmood som verkligen ansträngde sig för att vi skulle känna oss extra välkomna till vårt rum på eftermiddagarna. Hotellet rekommenderas!

 
2019-01-02

Inlägg av Mullla Bastad, Sverige

Jul i Ajman

Tillbringade julveckan med familjen. Suiten och dubbelrummen helt perfekta. Frukost mycket bra. Åt buffén på kvällarna som var varierande fast jag egentligen inte fördrar buffé. Fanns två andra restauranger. Vi provade den turkiska som var helt ok. Fint poolområde och egen strand. Lätt att åka till taxi till Dubai Mall. Ytterligare ett plus den fina personalen som alltid uppmärksammade oss och ordnade bra bord. Hit kommer vi gärna tillbaka.

 
2018-12-27

Inlägg av Marika W Stockholm, Sverige

Lugn och ro

Härligt hotell - fint, rent, snyggt och stort. utmärkta rum med fin utsikt, sköna sängar. Frukost ok. Italienska restaurangen bäst. Turkiska och buffen var jag inte så förtjust i. Trevlig personal. Då och då lite missar i service. Men totalt sett är vi mycket nöjda. Priser helt ok. Gymet - bästa på hotellet.

 
2018-12-06

Inlägg av CinaUlrika Helsingborg, Sverige

Ett fantstiskt hotell för avkoppling och lyx

För andra året i rad tillbringade vi en vecka i månadsskiftet nov/dec på Fairmont Hotel. Vi brukar inte åka tillbaka till samma ställe utan gillar nya platser men i år var det svårt att välja bort Fairmont. Det är ju så fulländat på alla sätt! För vila & avkoppling, sol & bad, upptäcktsresor (gratis busstransport in till Dubai), otroligt stor och välsmakande kvällsbuffé med olika teman varje dag, plus två fristående restauranger om man vill äta italienskt eller turkiskt, gratis solstolar och badhanddukar, ett mycket väl utrustat och fräscht gym som vi besökte 2 gånger/dag, härligt att kunna äta lunch på någon av uterestaurangerna/barerna. Vår favorit var att äta karibisk lunch på Driftwood på sandstranden och återkomma dit innan middagen och ta en drink i solnedgången. Hög kvalité på rummen med kraftfull AC och gott om yta i rummet samt sköna sängar att sova i. Vi fick först ett rum i marknivå men önskade byta upp oss några våningar. Detta var inga problem till natt 2. Sköttes mycket snabbt och proffsigt av personalen i frontdesk (behövde inte ens transportera väskorna själv, sköttes av en ur personalen). Hotellet är fantastiskt men det är personalen som är bäst! Här är några som gjorde vår vecka extra bra: Gull (kvittrande glad som tog emot oss i restaurangen och gav oss bord) Omar (servitören som gav oss extra uppmärksamhet i restaurangen, alltid leende) "Josef" och Dexter (servitörer som spred mycket glädje) Sylvester (den glada badvakten som hade koll på det mesta: oss som badade, väder, fotboll, Slatan etc. Snö hade han dock inte koll på :) Prima & Shithin (tog emot oss i gymmet varje dag med "kallt vatten åt min heta man") Och till sist vår egen Emanuel (den coola servitören i strandbaren DriftWood, som fixade allt vi önskade). Vi saknade verkligen ingenting!