1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Yas Island Rotana

  • Barnen äter för en krona

Yas Island Rotana är ett bekvämt hotell på Yas Island. Ön är känd för sina många attraktioner som golf, Formel 1, vattenland och shopping. Bara några minuter bort ligger Yas Beach med sin härliga sandstrand.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer / 1-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum för 1-3 personer / 1-4 personer, varav 2 barn. Clubrum för 1-3 personer / 1-4 personer, varav 2 barn.

Läs mer om våra rumstyper

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2686 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1 km
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På Yas Island Rotana finns en stor pool med gratis solstolar och parasoller. Separat barnpool under skugga. Du har också tillgång till poolen på systerhotellet Centro Yas Island.

Det stora urvalet av restauranger och barer på hotellet erbjuder någonting för alla smaker. Här finns Choices, en internationell restaurang med både buffé och à la carte. Blue Grill är ett steakhouse med kött- och fiskrätter och en välfylld vinkällare. Du kan uppleva show cooking och aromatiska dofter på indiska restaurangen Rangoli, medan poolbaren Aquarius passar perfekt för en lätt måltid till lunch och drinkar på kvällen. Det finns också en trendig bar vid namn Y Bar med öl, drinkar och sport och ett lobbycafé med kaffe, färsk juice och fika.

Gratis wifi på hela hotellet. Gratis gym. Gratis bastu. Massage och spabehandlingar mot avgift. Tvättservice mot avgift. Receptionen har öppet dygnet runt. Gratis hotellbuss på Yas Island.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år för endast en krona.

Bra att veta

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.