1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Sofitel Abu Dhabi Corniche

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
9,6 / 10
Mat och dryck
 
9,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,6 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Benjamin,
Stockholm

+
Personalen var mycket proffsiga och trevliga. Rummet var väldigt fint med ett rymligt badrum med både dusch och badkar och separat toalett med bidé. Frukosten var bra med stor variation. Vi hade hyrt bil och parkering var gratis och de parkerade till och med bilen åt oss och körde fram den varje gång vilket var trevligt.
-
Golvet i duschen fylldes med vatten.

Bekräftad gäst: 2018-12-20


10 av 10

Ann-Sofie,
Stockholm

+
Bra gym. Trevlig och hjälpsam personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-11


10 av 10

Anne-Lise ,
Aarhus C

+
Alt - det var bare rigtig lækkert
-

Bekräftad gäst: 2018-10-29


9 av 10

Tanja,
Helsinki

+
Hyvä ruoka, laaja valikoima sekä aamiaisella että illallisella, ystävällinen henkilökunta. Hotellin sijainti hyvä lähellä rantabulevardia.
-
Osa uima-altaan aurinkotuoleista ja pyyhkeet pitäisi uusia.

Bekräftad gäst: 2019-01-02


9 av 10

Raija,
Helsinki

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-12


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

93% av resenärerna rekommenderar

3603 omdömen
Utmärkt
 
2685
Väldigt bra
 
647
Bra
 
165
Mindre bra
 
66
Underkänt
 
42

5 senaste omdömen

2017-04-14

Inlägg av 1212jenny Umeå, Sverige

Lyxigt hotell men inte så familjevänligt

Fint, fräscht, vackert och rent hotell. Supergod och lyxig frukostbuffé och middagsbuffe i restaurang (men dyr). Maten i poolbaren också bra och poolområdet är fräscht och poolen jättefin. Serviceinriktad och trevlig personal! Minus: poolvattnet är kallt, vilket verkligen var förvånande och en besvikelse när vädret är så otroligt varmt och man bara längtar efter att få bada. Inte ens våra tåliga ungdomar ville bada pga det kalla vattnet. Så det blev en besvikelse. Rummen är också små, med badkar, dusch, toalett och handfat i mitten av rummet med endast glasväggar mellan, så det var svårt att få privacy om man tex vill gå på toaletten i fred. Blev också besviken på att hotellet förbjuder en att använda minikylskåpet till egna varor. Känns futtigt för ett lyxhotell att inte tillåta sådan flexibilitet, särskilt när det är 38 grader varmt utomhus och jag själv tex behövde kyla mediciner.

 
2015-02-15

Inlägg av Filip N Sverige

Vi kände oss som kungar!

Helt otroligt, vilket hotell. Fantastisk service, jag är mycket för att testa nya hotell men detta hotell är nog det enda i världen jag faktiskt skulle kunna åka tillbaka till. Helt klart det bästa hotellet jag någonsin besökt. God frukost, fin utsikt och personligt!

 
2014-03-16

Inlägg av ThomasB189839 Helsingborg, Sverige

Stilfullt Hotell

Det var första gången som jag bodde här men blev positivt överaskad. Ett mycket trevligt välkomnande trots att klockan var 01.30. Fina rum med bra utsikt mot vattnet, bra sängar och ett stort badrum. Mycket smakfull inredning i hela hotellet och i loungen samt bra mat och dryck. Ett litet minus var att några i personalen (loungen) förstod inte engelska riktigt bra, så beställningarna blev inte alltid rätt men det löste sig ändå. Bra resturanger på hotellet om man vill äta där. Bytte rum efter 1 natt och vårt bagage som skulle flyttas till det nya rummet kom aldrig utan jag fick påtala det i receptionen. En annan sak som var irriterande var att minibaren var tom i det nya rummet och trots att jag bad om påfyllning 2 gånger hände ingenting, så det blev vatten istället. Hotellet har eget poolområde som är fint, tyvärr så ligger det i skugga nästan hela dagen. Säkert skönt på sommaren men i mars så vill man ha lite sol. Jag vill ändå rekommendera hotellet som överlag håller hög klass.

 
2014-02-04

Inlägg av LeonardoAnderbjuvini Falkenberg, Sverige

Väldigt bra hotell

Detta hotellet håller hög standar och fantastiskt bra service. Vi blev uppgraderade till suite med ett litet extra tillägg. I det tillägget ingick frukost, lunch, afternoonthee och fria drinkar under två timmar på kvällen. Rummet var med ett sällskapsrum, sovrum, toalett och separat badrum med en fantastisk dusch. Servicen uppe på 36 våning där vi åt våra måltider var helt fantastisk och maten skall också absolut berömmas. Det finns ett antal restauranger och vi besökte två av dem för middagsmåltiden. En thairestauran och en fiskrestauran. Där var också väldigt god mat och enormt bra service - allt till bra priser. Sängarna hade exklusiva sängkläder vilket gjorde nattsömnen lyxig och god. Det är väldigt enkelt att ta sig ner till de otroligt vackra strandpromenaden. En passage under den stora gatan ligger bara ca 100 m rakt fram från hotellet. Kan starkt rekommendera detta hotell.

 
2014-01-15

Inlägg av Suzanne B Stockholm

Stiligt hotell med hög service

Snyggt, modernt och stiligt med förstklassig service som sig bör av ett 5-stjärnigt hotell och av Sofitel. Rymligt, stiligt rum (superior deluxe kat.) med badrummet som mittpunkt med badkar, separat dusch, separat toa, härliga frottérockar och tofflor och supersköna sängar och härliga sängkläder av franskt snitt. Enda minuset är märklig belysning; svårt att hitta huvudbrytaren och vettig sänglampa. Te/kaffekokare är alltid trevligt att ha på rummet. Läget är också ett litet minus; ligger längst bort på Cornichen (strandpromednden) vilken är lite svår att nå och det dröjer många kilometer innan man når Beach club och ställen för mat o dryck, Man måste ha bil/taxi för att ta sig nånstans... Hotellet erbjuder ifs gratis shuttlebus till fin strand med inträde (Beach club) men sen kostar hyra av solstol 25Dhs, en kvart därifrån och vidare till Marina Mall shopping. Hotellets egna poolområde låg nämligen i skugga från skyskraporna större delen av dagen. Allert service men lite missar av conciergen att informera om vissa saker.