Kundomdömen om Saadiyat Rotana Resort & Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Service
 
9,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Service som vi aldrig har fått med förut.Ett toppenhotell
-
Finns inget

Bekräftad gäst: 2020-03-04


10 av 10

+
Fantastiskt
-
Skulle vara kul med gym pass i grupp.

Bekräftad gäst: 2020-02-17


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
Strandnärhet , poolen (service vid den) Renhet så det blänker . Personalens vänlighet.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
Läget vid havet, klassen, personalen, maten. Toppen med uppvärmd pool i januari. Allt var öppet även om det inte var på långa vägar fullbokat. Mycket fint spa som vi nyttjade för parmassage. Bra restauranger med bra variation. Bra frukostbuffé. Fräsch pool!
-
Något underlig layout på badrum. Toaletten är en resonanslåda så ALLT hörs ljudligt i hela hotellrummet om vad som händer på toaletten.

Bekräftad gäst: 2020-01-22


9 av 10

+
Lugnt
-
Information om aktiviteter på hotellet

Bekräftad gäst: 2020-01-01


10 av 10

+
Allt! Riktigt lyxhotell!
-
Middagen i SimSim passade oss vuxna bra men sonen hade önskat större mer barnvänligt utbud.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

+
Fantastiskt bra service och trevlig och hjälpsam personal.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-10-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1860 omdömen
Utmärkt
 
1413
Väldigt bra
 
290
Bra
 
92
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2020-02-07

Inlägg av annatW344OG Helsingborg, Sverige

Fantastiskt vistelse

Vi reste till Saadiyat Rotana hotellet för att fira mitt 60 års dag , kunde inte välja bättre. Hotellet är underbar med alla möjliga bekvämligheter. Närheten till fantastisk strand där man för en kylbox med vattenflaskor i is och handdukar liggande på super sköna solsängar , Rummen är stora med enkla sängar minst 120 var . Personalen på hotellet är mycket vänlig och alltid tillgänglig . På födelsedagen blev jag uppvaktar av hotellet med mycket god tårta.

 
2019-11-22

Inlägg av Lena464 Helsingborg, Sverige

Lyx i lagom förpackning

Ett väldigt välkomnande hotell. Allt var perfekt från det att vi steg in på hotellet mitt i natten tills vi lämnade också mitt i natten. Väldigt tillmötesgående personal som bara fanns där när man behovde dem. Rent, snyggt på hela hotellet. Rummen var rymliga och sängen stooor och väldigt bekväm. Både frukost och middagsbufféerna var utmärkta. Hög nivå på allt och bra variation trots att vi åt alla 6 kvällarna. Även restaurangpersonalen var uppmärksam på en bra nivå. Bra utbud på viner, även om prislappen var hög. Missa inte happy hour vid poolbaren. Gott och enda sättet att få en dryck till rimligt pris. Tips - köp med er alkoholen från hemlandet och avnjut på altan eller balkong!

 
2020-09-14

Inlägg av Nomad224426

Fabulous!

This is our 3rd stay at the Rotana on Saadiyat Island and it was faultless from check in to check out! We arrived early but were accommodated with an early check in which was fabulous. The pool is beautiful and perfect for my 7 year old daughter and I, happy hour at the pool from 5 is always a bonus! It was my brother in law’s birthday and at very short notice we had a personalized cake ordered to the room. The rooms are beautiful and tastefully decorated in keeping with the location. Breakfast the following morning was seamless with a really personable waiter whom I wished I’d caught his name! The only negative was having to leave....until next time!!

 
2020-09-08

Inlägg av alketbi_78 Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Great Resort

What make any hotel or resort great is the staff and the facilities, and rotana resort has both. I love how smiley face and helpful staff. Thank to rotana resort staff <3 Swimming pool, clean beach, thank you for making my stay more fun

 
2020-09-06

Inlägg av Juliakrmn Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Thanks to Prasanna at the Rotanna saadiyat pool bar!

We like to come to this hotel time to time wth my friends n boyfriend! Prasanna always makes it special for us at the pool wth his special cocktails. He is always very friendly and helpful! And you will have the best pina colada from him!!! Thank youu Prasanna u are the best! We cant wait to come back and have the cocktails agaiin♥️♥️