Kundomdömen om Radisson Blu Yas Island - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 468 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


1 av 10

Sahra,
Helsingborg

+
Taxi bokningen
-
Service, mat, städning och lukter

Bekräftad gäst: 2019-11-06


10 av 10

Mejra,
Växjö

+
Maten, Service, utsikt , bra Wi_fi
-
Jag gjilade inte helt tecknade mattor,

Bekräftad gäst: 2019-11-06


9 av 10

Carolin Kristina Margareta,
Norrtälje

+
-
Ta bort heltäckningsmattorna. Tråkigt utbud på maten efter än vecka, känns för mycket lika.

Bekräftad gäst: 2019-11-06


8 av 10

Åsa Maria Helena,
Järfälla

+
-
Mycket rörig service i restaurangen. Totalt inkonsekvent dukning, ibland dubbla bestick, ibland inga skedar el dessertbestick. Fick vänta på dricka tills vi ätit färdigt vissa middagar. Enormt resursslöseri att alltid ställa fram stora vattenflaskor fast man bad om ett glas.

Bekräftad gäst: 2019-11-06


8 av 10

Malin Strandell,
*

+
Variety of food. Gym and yoga offering.
-
- When travelling with teenagers they want to use the gym. The policy of under 16 years old is outdated, and should be lowered. - The whole management of the restaurant tables was a mess

Bekräftad gäst: 2019-11-04


10 av 10

Patrik,
Viken

+
Bemötandet
-
Att sluta ta handdukarna. Om vi är 3 i rummet och efter de städat har man bara lämnat två handdukar kvar så vi fick ringa på ny, varje gång de städat. Absolut inget stort problem. Men de bör ju se i sina listor hur många personer det är i varje rum.

Bekräftad gäst: 2019-11-04


9 av 10

Joakim,
Tullinge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-04


9 av 10

Lars Henrik,
Enskededalen

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-04


6 av 10

Mats,
Höllviken

+
The cabanas around the pool
-
The buffet food and service.

Bekräftad gäst: 2019-11-03


7 av 10

Malin,
Holsbybrunn

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

2890 omdömen
Utmärkt
 
1604
Väldigt bra
 
908
Bra
 
219
Mindre bra
 
80
Underkänt
 
79

5 senaste omdömen

2019-03-17

Inlägg av Wremme Staffanstorp, Sverige

Härligt familjehotell i närheten av temaparker på Yaz Island

Mycket trevligt hotell med härlig, vänlig personal, mycket nöjd! Att tänka på är att om man ska vara mestadels inne i Abu Dhabi bör man hyra bil, kollektivtrafiken är inte riktigt utbyggd så det blir lite joxigt att ta sig in med buss. Här måste man ha bil eller ta taxi , det är ca 32 km in till staden, har man barn kan man bli på Yaz Island och gå på temaparkerna, Obs! Dyrt inträde men sedan ingår nästan allt. Finns även 3 pooler på hotellet samt en shuttlebuss som är gratis för att åka inom Yaz Island! Rekommenderar detta hotell!

 
2019-02-26

Inlägg av AnkansPeter Lund, Sverige

Vila, sol och bad-sugen? Välj gärna Radisson Blu Yas Island!

Ett snyggt, stort och fungerande hotell. Spela golf, besöka filmstudio, uppleva Ferrari World, eller kanske bara vara? Ett stort hotell, som ger dig möjligheterna att "bara vara" eller aktivera dig. Kanske en promenad bort till Formel 1-banan? Vattengympa i en av utomhuspoolerna? Äta gott? Italiensk restaurang med fin atmosfär finns. Belgian Beer Cafe, som ger dig upplevelsen av att verkligen plötsligt vara i Belgien. Ett härligt "vattenhål" framåt kvällen.

 
2019-02-13

Inlägg av evapZ2391CT Mantorp, Sverige

Toppenhotell!

Fint hotell med fina rum och trevlig personal! Hade all inclusive och var mycket nöjda med maten som var varierad och god. En av oss var vegetarian och hade mycket att välja på varje dag. En valfri trerätters-middag på italienska eller mexikanska restaurangen ingick. Vinet och dryckerna var goda. Poolerna var varma och fina. Inträde samt lunch ingick på Yas beach varje dag. Gratis shuttlebus gick från hotellet till Yas beach och Yas mall. Hotellet passar barnfamiljer och rekommenderas varmt!

 
2019-02-05

Inlägg av tastandy Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Ett hotell för småbarnsfamiljer

Stannade med familjen två små barn under vecka. Bra variation och väldigt god mat. Finns alltid något för barnen. Sköna sängar och bra service speciellt av Naza i receptionen som gjorde extra för att trivas. Rekommenderas varmt. Går att hyra bil i närheten av hotellet på Crown plaza. Valet parkering är tillgänglig på hotellet och det går gratis hotell bussar till stranden och närmsta köpcentrum.

 
2019-01-22

Inlägg av Coastal01190962625

FANTASTISKT BRA!

Kom nyss hem efter en vecka på Radison Blue, Yas Island och är supernöjd. Har ingenting att klaga på: maten var fantastisk, personalen trevlig, rummen fina och läget toppen. Stranden var jättefin! Hoppas på att återvända hit!