Kundomdömen om Radisson Blu Yas Island - Sommar

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 13 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-08-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

2969 omdömen
Utmärkt
 
1648
Väldigt bra
 
928
Bra
 
225
Mindre bra
 
83
Underkänt
 
85

5 senaste omdömen

2020-02-12

Inlägg av johanh536 Oxelösund, Sverige

Underbart hotell

Vi tillbringade en vecka på detta härliga hotell. Personalen var underbar och väldigt hjälpsamma. Maten var outstanding. Mycket varierande och väldigt god. Vi hade all-inclusive via Apollo och det var väl värt det. Mycket bra drinkar, vin och läsk. De serverade dricka vid bordet och fyllde på när det var slut. Helt enkelt så hade vi en underbar vecka på ett mycket trevligt hotell.

 
2020-02-03

Inlägg av Kimsonbjornsson Lönsboda, Sverige

Familje semester

Mysigt o fint hotell med mycket trevlig personal. Ligger granne med Yas Marina Circuit som är värt ett besök om där körs något race. Saknar att det inte finns någon strand vid hotellet. Går gratis buss som tar 5min eller kan man gå dit (ca 15min). Yas beach är inget för barnfamiljer utan då rekommenderas hotellpoolen. Gratisbussar går både till Yas Marina, Ferrari World, Yas stora vattenpark o Yas Mall o dessa går från hotellet. Annars kostar en taxi till vilken av dessa platser 12AED vilket motsvarar ca 40SEK

 
2019-12-12

Inlägg av Lars T

Radisson Blue yas island

Rummen är ganska stora och toalett med badkar. Lite slitet flera stora sprickor på toalettens bord och hyllor.Sängar ok men man får ett gemensamt täcke vilket är kass. Vi hade All inclusive Frukost ok men resten av maten ej värt pengarna!kass mat! Gick ut och åt på yas mall. Poolen är varm och skön indelad i lekområde och lugnt område. Solen kommer inte förrän kl 10 am och då bara på ena sidan får vänta till 11 am om man inte bokar solstol före 8 am. Strandens service är katastrof.. får ej ta med något o dricka o äta.. måste köpas på plats och är dyrt. Finns gratisbussar runt yas iland dem är bra! Ferrari world och Warnesbros world är nära och rekommenderas.

 
2019-11-25

Inlägg av Petya S Stockholm, Sverige

Bra hotell

Det är en bra hotell , rummet var stor luftigt och rent . Bra matt , allt var fräsch , det ska le blir bättre om det fans mer variationer , det var oftast samma matt . Bussen går regelbunden till stranden och till Yas mall . Trevlig personal .Jag helt enkel rekommenderar detta hotell.

 
2019-03-17

Inlägg av Wremme Staffanstorp, Sverige

Härligt familjehotell i närheten av temaparker på Yaz Island

Mycket trevligt hotell med härlig, vänlig personal, mycket nöjd! Att tänka på är att om man ska vara mestadels inne i Abu Dhabi bör man hyra bil, kollektivtrafiken är inte riktigt utbyggd så det blir lite joxigt att ta sig in med buss. Här måste man ha bil eller ta taxi , det är ca 32 km in till staden, har man barn kan man bli på Yaz Island och gå på temaparkerna, Obs! Dyrt inträde men sedan ingår nästan allt. Finns även 3 pooler på hotellet samt en shuttlebuss som är gratis för att åka inom Yaz Island! Rekommenderar detta hotell!