Kundomdömen om Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

3896 omdömen
Utmärkt
 
2044
Väldigt bra
 
1222
Bra
 
391
Mindre bra
 
144
Underkänt
 
96

5 senaste omdömen

2018-07-08

Inlägg av bossegus Falköping, Sverige

Trevlig hotell

Har nu bott här två gånger och är lika nöjde fortfarande, ett personligt och trevligt hotell med fint poolområde och privat beachclub med gym, de har även en bra lounge med cocktail och frukost som ingår om man bor i Executive rum.

 
2018-02-18

Inlägg av NLuger Göteborg, Sverige

Jättebra strandhotel med väldigt hjälpsam personal

Superställe! Läget är kanon med jättebra strand- och pool-område. Jättefint gym och omklädning med bra bastu. Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam. Bra frukost och buffe-middag i La Terazza. Vi köpte halvpension och det var mycket prisvärt. Man bor bra 4 personer i "Residetial suite". Barn räknas upp tom 18 år så det blir väldigt bra i en sådan! Hotellet är slitet och nergånget (byggt på 70-talet), men de har gjort rätt renoveringar och du får vad du betalar för. Min enda kritik är egentligen att WiFi:t är slött emellanåt. Om man är där i jobbet kan det vara ett problem.

 
2018-01-22

Inlägg av Knota Melbourne, Australien

Slitet och opersonligt

Lobbyn är enormt stor. Incheckningen långsam. Rummen ok men slitna. heltäckningsmattor överallt känns inte fräscht. Strandutrymmen och poolen mycket bra. Det är dock ganska långt att gå för att nå stranden. Hotellet förtjänar inte fyra stjärnor. Det finns flera matsalar att välja på inom hotellområdet. Vi valde en italiensk restaurant som inte förtjänade sina höga priser

 
2017-11-09

Inlägg av andreasj700

Mycket trevligt.

Mycket bra service och trevlig personal som ser till att man trivs..mycket trevligt och fräsch strand och trevlig personal. Frukosten var mycket god fanns mycket att välja på otroligt fräscha och goda frukter och juicer, mycket trevlig personal.

 
2017-11-07

Inlägg av Claudia K

Jättebra hotell!

Bra läge, rent och fint. Jättetrevlig personal. Rymliga rum. Har bara gott att säga om hotellet. Vi är supernöjda med vår vecka på Hilton Abu Dhabi. Många restauranger att välja mellan. Stranden var också superren och välorganiserad.