Kundomdömen om Radisson Blu Hotel & Resort Abu Dhabi Corniche

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-
Förbättringen kunde vara att det har ingått fler resturanger på hotellet som ingått i allinclusive och att även glass funnits med så man slapp att betala 55kr för en liten glass,i övrigt nöjd.

Bekräftad gäst: 2020-03-08


8 av 10

+
Servicen och den hjälpsamma personalen
-
Maten kan förbättras

Bekräftad gäst: 2020-03-01


7 av 10

+
Läget! Läget i förhållande till stranden/havet och läget rent allmänt. Vi bodde i den nya delen så det var väldigt fräscht.
-
Restaurangen där frukost och middag serverades var lite "skolmatsal" - lite högljutt, lite trångt och inte så mysigt på kvällen (belysningen) - trevlig personal!!!

Bekräftad gäst: 2020-02-24


2 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-23


8 av 10

+
Läget. Kockarnas service då en av oss är glutenintolerant
-
Upplevdes som lite dött... Ingen underhållning under normal kvällstid, ex efter middagen. Nattklubbsmusiken var mycket störande för oss som vistades utan för, i ex fåtöljerna

Bekräftad gäst: 2020-01-29


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-27


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-15


8 av 10

+
Service, personal, mat
-

Bekräftad gäst: 2020-01-15


7 av 10

+
Läget som var nära allt och bussen som tog oss gratis till sevärdheterna. Gratis solstolar och AC. Fräscht hotell.
-
Dåligt att poolområdet och stranden ligger andra sidan av hotellet efter parkeringen. Ingen nära supermarket, Wi-Fi var seg, tv:n funkade inte.

Bekräftad gäst: 2020-01-12


9 av 10

+
Den egna stranden och poolområdet
-
Frukosten, den lämnade aningen mer att önska

Bekräftad gäst: 2020-01-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

4138 omdömen
Utmärkt
 
2135
Väldigt bra
 
1287
Bra
 
427
Mindre bra
 
172
Underkänt
 
117

5 senaste omdömen

2020-02-16

Inlägg av 440jonas Göteborg, Sverige

Förbättringar behövs

Sviten saknade balkong och hade inte tillräckligt mycket fönster. Utbudet av mat och dryck i Executive lounge inte bra och service och atmosfär i restaurang Terazza var riktigt dålig. Vasco´s restaurang, belägen i beach club var mycket bra.

 
2020-02-03

Inlägg av RaimoP Abu Dhabi, Förenade Arabemiraten

Både och...

De äldre rummen är slitna, teven funkade inte nåt vidare, kontakter utan el, småsaker som inte håller till 4-5 stjärnor. Badrummet är slitet, behöver renovering helt enkelt. Vi bytte rum till den nya delen och det var perfekt, allt fungerade och fräscht. Skandinavisk stil på rummen. Frukosten är väl ok, allt finns som behövs, men når inte upp till ens 4 stjärnor i mitt tycke. Har rest mycket i mitt liv i arbete och på fritid så tycker jag har en del att jämföra med. Personal och service är bra, vänlig och förekommande. Hotellet har ingen trädgård eller område runt själva hotellbyggnaden. Man får gå under en sexfilig huvudväg och en mindre parkering för att komma till strand & poolområde. Tar ca 5-10 min att gå. Väl där är området väldigt fint, bra strand, sköna vilstolar, ett fullutrustat stort gym, ångbastu, bastu och olika behandlingar. Flera restauranger och barer. Tror att all inclusive kan vara ett bra val då priserna är skyhöga i restauranger och barer, tex en flaska vatten som kostar 1,30 drh i butik, kostar 23 drh på stranden.Hjälpsam personal och olika strandaktiviteter finns. Öppet till 22:45 så det är generösa tider. Störst minus är de äldre rummen och att strand och beachclub inte är i anslutning till hotellet. Annars är läget bra i Abu Dhabi, nära till sevärdheter, centrala delar och restauranger och olika mall, även till guldsoukhen.

 
2018-07-08

Inlägg av bossegus Falköping, Sverige

Trevlig hotell

Har nu bott här två gånger och är lika nöjde fortfarande, ett personligt och trevligt hotell med fint poolområde och privat beachclub med gym, de har även en bra lounge med cocktail och frukost som ingår om man bor i Executive rum.

 
2018-02-18

Inlägg av NLuger Göteborg, Sverige

Jättebra strandhotel med väldigt hjälpsam personal

Superställe! Läget är kanon med jättebra strand- och pool-område. Jättefint gym och omklädning med bra bastu. Personalen är väldigt trevlig och hjälpsam. Bra frukost och buffe-middag i La Terazza. Vi köpte halvpension och det var mycket prisvärt. Man bor bra 4 personer i "Residetial suite". Barn räknas upp tom 18 år så det blir väldigt bra i en sådan! Hotellet är slitet och nergånget (byggt på 70-talet), men de har gjort rätt renoveringar och du får vad du betalar för. Min enda kritik är egentligen att WiFi:t är slött emellanåt. Om man är där i jobbet kan det vara ett problem.

 
2018-01-22

Inlägg av Knota Melbourne, Australien

Slitet och opersonligt

Lobbyn är enormt stor. Incheckningen långsam. Rummen ok men slitna. heltäckningsmattor överallt känns inte fräscht. Strandutrymmen och poolen mycket bra. Det är dock ganska långt att gå för att nå stranden. Hotellet förtjänar inte fyra stjärnor. Det finns flera matsalar att välja på inom hotellområdet. Vi valde en italiensk restaurant som inte förtjänade sina höga priser