1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Crowne Plaza Yas Island

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Sanna,

+
Maten var riktigt god och sängen var skön. Fin utsikt från rummet. Jättetrevlig städpersonal.
-
Måste nog upplysa om det pågår byggen brevid hotellet! Flyg åker väldigt nära hotellet så hörselproppar rekommenderas!!!

Bekräftad gäst: 2019-02-20


8 av 10

Ulrika,
Gävle

+
Bra service, transerbussar, läget och fri access till beach club.
-
Informera om att byggnationer pågår i området. Vi använde inte poolområdet något pga detta.

Bekräftad gäst: 2019-01-06


2 av 10

Fale,
Stockholm

+
Maten
-
Blev ombokad 4 ggr tvungen att packa ner och upp för att ev, byta rum som inte var städade därav packa ner och packa upp... Sjukt dåligt!!!

Bekräftad gäst: 2019-01-02


10 av 10

Inger,
Stockholm

+
Trevlig personal och god mat.
-
Kallt i matsalen, hög kyla på ac

Bekräftad gäst: 2018-11-21


8 av 10

Ronni,
Hvidovre

+
Placering på Yas Island Yas Express
-
Shuttlebusser indtil Abu Dhabi

Bekräftad gäst: 2019-03-06


8 av 10

Sine,
Aarhus

+
Kuponer til Yas Beach og shuttlebus
-
Skru ned for aircondition. Fjern skrivebords på værelser. Skriv der er mange børn på hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-12-31


9 av 10

Kalle,
Helsinki

+
Hyvä aamiainen, ystävällinen henkilökunta.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-19


7 av 10

Torbjørn,
Haugesund

+
-
Shampo, såpe ble kun etterfylt av og til. Likeledes med minibar.

Bekräftad gäst: 2019-01-02


9 av 10

,

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-28


9 av 10

Thorsen,
Bømlo

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1796 omdömen
Utmärkt
 
935
Väldigt bra
 
592
Bra
 
167
Mindre bra
 
48
Underkänt
 
54

5 senaste omdömen

2014-11-22

Inlägg av Hall_10 Brisbane, Australien

Perfekt ställe för en övernattning

Detta var vår första övernattning i Abu Dhabi, men det kommer inte att bli den sista. Hotellet var underbart, servicen var fantastisk, personalen kunde inte ha gjort mer för oss och var så hjälpsamma. Det fanns en gratis buss som tog oss till galleriorna, Ferrair World och Sheikii Zayed-moskén, som inte får missas. Rummen är fläckfria med fin inredning, ljuvligt poolområde och vi hade utsikt över golfbanan och havet. Frukosten var "allt-du-kan-äta" och underbar. Jag rekommenderar starkt detta hotell.

 
2019-04-18

Inlägg av bc4449 Chesterfield, Storbritannien

Only just OK

Hotel is welcoming.Staff friendly. Pool area is ok but sun beds are worn out with torn loungers. Breakfast today was poor. Tables not cleaned after use. Dirty plates and cups all over. When tables are finally cleaned they are not reset for next customers. We had to chase staff for cutlery,tea and coffee. Lack of staff. Poor choice of food. Turkey bacon,chicken sausages etc. Stills bar is Ok. Happy hour 4-8pm. Fish and chips very good. Rooms clean and tidy but don’t expect to get shampoo etc replaced so take your own. Not the best but not the worst. Depends on what you are used to.

 
2019-04-16

Inlägg av Adda W

Good service

Hotel lobby is clean, very welcoming and friendly staffs. My friends and I went to stills, Sujan was very helpful and friendly. Breakfast was great. Will definitely recommend this hotel to my friend. Thank you, our weekend spent well.

 
2019-04-13

Inlägg av mottuboy London, Storbritannien

January Sun

Excellent location for Yas Island points of interest (three theme parks, racing circuit, shopping centre and beach). Very friendly hotel staff, clean rooms and free bus transport nearby. Nice pool area and surrounding grounds.

 
2019-04-13

Inlägg av Jayne S Aberdeen, Storbritannien

Overall good - but variable service

Hotel is out of the city and if you are looking for a relaxing break, close to leisure activities and relaxing potentially a good base. I was there for work and allocated a "city" side room - so no balcony which was a real shame considering the location. However my employer may not have paid the extra price! Hotel is surrounded by building work, so was difficult to walk anywhere relaxing outside the hotel before or after work. There is a bus to the beach but it is closed after 6pm so never saw it. Pool area was good, with plenty of loungers Food quality good - but the service was quite erratic at times and took ages to get served in Stills (20 minutes to even be asked if you wanted a drink and it was not busy) My last day was the start of holidays - the place was very busy with lots of children. So for families good - but I'd avoid it in holiday periods if I was going for a break. There were screaming children running up and down the corridor outside my room on the last evening. But overall quite a nice place - certainly would consider staying again