1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Centro Yas Island

  • Barnen äter för en krona

Centro Yas Island är ett modernt och prisvärt cityhotell mitt i Arabemiratens nöjescentrum Yas Island. På ön finns attraktioner i världsklass, oavsett om du gillar golf, racerbilar, vattenland, shopping eller strandliv. Hotellet erbjuder gratis buss till alla platser på ön.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs mer om våra rumstyper

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1858 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1 km
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

På cityhotellet Centro Yas Island finns en pool med gratis solstolar och parasoller. Du har också tillgång till poolen på systerhotellet Yas Island Rotana, där det finns en separat barnpool i skugga. Gratis handduksservice.

På hotellet finns en internationell bufférestaurang där frukostbuffén står serverad varje morgon. Det finns också en bar med lättare måltider och en deli för take-away som har öppet dygnet runt.

Gratis gym. Gratis hotellbuss inom Yas Island. Tvättservice mot avgift. Receptionen har öppet dygnet runt.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. När vuxna köper till måltider äter barn 2-11 år för endast en krona. Vid halvpension kan du välja mellan frukost och lunch eller frukost och middag.

Bra att veta

I Förenade Arabemiraten begär en del hotell en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.