Kundomdömen om Al Raha Beach - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 567 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Tobias,
Eskilstuna

+
Grymt bra service!
-
Var inpyrd röklukt på rummet

Bekräftad gäst: 2019-11-27


9 av 10

Emma,
Eskilstuna

+
Bemötande från personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-11-25


8 av 10

Anton Herman,
Eksjö

+
Perfekt med barnen och tillgång till skuggor över lekområden..
-
Vissa ytskikt börjar bli lite slitna och har på en del ställen gått sönder. Fanns lite avspärrningar där det troligt kommer renoveras inom kort.

Bekräftad gäst: 2019-11-24


10 av 10

Astrid Monica Helene,
Djurhamn

+
Seviceminded personal, maten, pool och rummen.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-11-24


8 av 10

Maria,
Gävle

+
Lyxen. Designen städpersonalen
-
Priserna i poolbaren. Det känns även instängt med husen mittemot. Det är ju bara en kanal till hav. Önskar att det funnits promenadstråk

Bekräftad gäst: 2019-11-18


4 av 10

Funda Krasniqi,
Lund

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-13


10 av 10

Peter,
Lund

+
Ett prydligt hotell med några år på nacken. Frukosten var nog det bästa. Plus städningen av rummet!
-
Vad ni bör nämna är alla dessa nivåskillnader. Inga stora, men två trappsteg ner, för att sedan ta två trappsteg upp till frukostmaten för att sedan kliva ner och gå bort till borden. Genom att gå runt undvek vi en del av dessa trappsteg. Samma sak i trädgården mot poolen. Trappsteg upp och ner! För den friske är det inget hinder.

Bekräftad gäst: 2019-11-13


9 av 10

Göran,
Storvreta

+
Service, hjälpsamhet (även mitt i natten när vi kom), trevligt bemötande, gymmet.
-
Bättre instruktioner hur man använder el, värme och fläkt på rummet. Mer värme på rummet, helst 20 grader. Svårt att torka badkläder. Torkade inte ens på strecket i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-11-13


9 av 10

Cassandra Christine,
Saltsjö-boo

+
Vackert, bra mat, skön temp i pool, nära havet, jag har nästan bara positivt att säga om Al Raha beach hotell
-
Dom försökte lura oss på taxi när vi skulle åka till Dubai. Och även ha en bilbarnstol att låna ut.

Bekräftad gäst: 2019-11-11


10 av 10

Jan Anders,
Södra sandby

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

3325 omdömen
Utmärkt
 
2129
Väldigt bra
 
805
Bra
 
211
Mindre bra
 
93
Underkänt
 
87

5 senaste omdömen

2019-12-02

Inlägg av 603tobiask Eskilstuna, Sverige

Toppklass

Var där en vecka på charter, inget att klaga på, bara positivt! Trevlig personal, riktigt riktigt bra städning med figurer gjorda av handdukar. Maten är den bästa vi haft hittills på våra resor. Det som man kan anmärka på är att en av barerna inomhus stinker gammal rök.

 
2019-11-18

Inlägg av AnkansPeter Lund, Sverige

Ett mycket bra val!

I valet mellan olika hotell i Apollos utbud valde vi denna gång Al Raha Beach Hotel. Ett stort, snyggt välbyggt hotell med riktigt vänlig personal! Bra frukost! Härligt stora rum och gott om plats på balkongen också! Reser du till UAE för att vila, läsa och koppla av, så är detta ett bra val till förmånlig kostnad. Lycka till på resan!

 
2019-11-13

Inlägg av 774cissin Grängesberg, Sverige

Semesterresa Abu Dhabi

Vi hade en fantastisk vecka på Al Raha Beach Hotel. Rekommenderas verkligen! Allt på hotellet var bra. Frukost och middagen hade många olika saker att välja på. Efterrätterna var verkligen något extra, det fanns många olika att välja på.

 
2019-11-09

Inlägg av sjoholmsandra

Topklassigt all inclusive hotell

Var där en vecka i oktober/november. Varmt och skönt. Jättefint hotell med ett superfint poolområde. Lite få solstolar vid poolen men när vi var där var där inte så mkt folk. Eftersom hotellet ligger på ”stranden ” så kan man välja om man vill ligga vid poolen eller på stranden. Då blir det inte så trångt. Stranden är en kanal så vattnet blir väldigt varmt men det var helt ok att bada där. Fint vatten. Maten var i särklass det bästa jag ätit på all inclusive. Det var buffé men varje dag var det nya goda rätter. Mycket fisk, indiskt och grönsaker. På frukosten var där en kille som stod och stekte ägg enligt önskemål. På lunchen och kvällen gjorde dom ex pasta enligt önskemål och någon kväll asiatiskt. Fisk och skaldjur på fredagar. Vi hade all inclusive utan alkohol men det gick att köpa vin och öl/drinkar. Personalen var mkt trevliga. Badvakterna lite nitiska med sina visselpipor hela tiden, men dom var också stolta med att det aldrig hade hänt en olycka så länge dom jobbat där i 8 år 😀 Hotellet låg lite utanför Abu Dhabi så kanske inte mycket att se om man vill gå ut och promenera. Men det är lätt att ta taxi och billigt. Kan verkligen rekommendera detta för en veckas sol och badsemester

 
2019-10-25

Inlägg av MerSar Karlskoga, Sverige

Mrs

Fint hotell med extra trevlig personal. Maten är verkligen extra, så mitt tips är att ta all inclusive du kommer inte att ångra dig. Det finns något för alla och lite till. Rent och snyggt både i och utanför hotellet. Al Raha Mall är bara typ 1 min promenad från hotellet.