Kundomdömen om Al Raha Beach - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 439 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Trevlig personal. Bra spaanläggning.
-
Att poolområdet skyddas bättre från översvämningar eftersom det ligger så nära havet.

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
Personalen och maten är helt fantastiska
-
Några av rummen börjar bli sliten slitna och kan behöva renoveras.

Bekräftad gäst: 2020-02-05


10 av 10

+
All trevlig personal som var mycket hjälp/service inriktade.
-
Tyvärr så blev det en miss med poolen som var under reparation och detta drog ner standarden pga av att vi var tvungna att gå till en pool längre bort. Vi hoppas att detta inte händer igen . Vi planerar nog att ev återkomma till detta hotell när vi reser till Abu Dahbi igen.

Bekräftad gäst: 2020-02-05


9 av 10

+
The STAFF was very kind and treated us as we were their friends, for example Nadine and Marszhan in the restaurant. The food was amazing and really tasty. It was nice that the outside music ended so early and allowed us to fall asleep. The shuttle bus driver Yasir is a gold hearted man, he shared us very reliable information and took care of the people he transported. The hotel was really quiet!!
-
The indoor temperature: you had to choose very carefully a place where to sit in the restaurant, because the air conditioner was blowing really intensively cold air. The same story was in our room. When we arrived to our hotel the bed and room were extremely cold, so we had to ask a heater. Although we had payd for 3 people, all things in our room were for two people: towels, pillows, cups, glasses, teas, etc.

Bekräftad gäst: 2020-02-05


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-02


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-29


8 av 10

+
Maten
-
Vatten i poolen vore bra

Bekräftad gäst: 2020-01-27


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-26


8 av 10

+
Personalen
-
Städ

Bekräftad gäst: 2020-01-22


6 av 10

+
Servicen och frukosten fanns det inget att anmärka på, samt skönt med närheten till stranden och ett riktigt bra gym. Det går även gratis shuttlebus till stan, moskén och Yas Island vilket var väldigt bra, det är även riktigt billigt med taxi i Abu Dhabi så vi tog shuttlebusen in till stan och taxi tillbaka (3 mil = ca 180 sek).
-
Hotellet ligger väldigt avsides och köpcentret intill är inte mycket att hänga i julgranen så räkna med att åka någonstans på kvällarna om ni inte gillar att sitta på rummet. Vårt rum luktade (på gränsen till stank) inrökt av tobak samt att restaurangerna var riktigt dyra, speciellt på alkohol så där rekommenderar jag starkt att man besöker den irländska puben bredvid hotellet istället där det är mer än halva priset på vin och öl. Vi besökte hotellets italienska restaurang en kväll men efter att ha väntat över en timme på maten så reste vi och några andra sällskap på oss och gick därifrån utan att ha ätit mer än en korg med bröd och olivolja.

Bekräftad gäst: 2020-01-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

3392 omdömen
Utmärkt
 
2173
Väldigt bra
 
821
Bra
 
216
Mindre bra
 
95
Underkänt
 
87

5 senaste omdömen

2019-12-02

Inlägg av 603tobiask Eskilstuna, Sverige

Toppklass

Var där en vecka på charter, inget att klaga på, bara positivt! Trevlig personal, riktigt riktigt bra städning med figurer gjorda av handdukar. Maten är den bästa vi haft hittills på våra resor. Det som man kan anmärka på är att en av barerna inomhus stinker gammal rök.

 
2019-11-18

Inlägg av AnkansPeter Lund, Sverige

Ett mycket bra val!

I valet mellan olika hotell i Apollos utbud valde vi denna gång Al Raha Beach Hotel. Ett stort, snyggt välbyggt hotell med riktigt vänlig personal! Bra frukost! Härligt stora rum och gott om plats på balkongen också! Reser du till UAE för att vila, läsa och koppla av, så är detta ett bra val till förmånlig kostnad. Lycka till på resan!

 
2019-11-13

Inlägg av 774cissin Grängesberg, Sverige

Semesterresa Abu Dhabi

Vi hade en fantastisk vecka på Al Raha Beach Hotel. Rekommenderas verkligen! Allt på hotellet var bra. Frukost och middagen hade många olika saker att välja på. Efterrätterna var verkligen något extra, det fanns många olika att välja på.

 
2019-11-09

Inlägg av sjoholmsandra

Topklassigt all inclusive hotell

Var där en vecka i oktober/november. Varmt och skönt. Jättefint hotell med ett superfint poolområde. Lite få solstolar vid poolen men när vi var där var där inte så mkt folk. Eftersom hotellet ligger på ”stranden ” så kan man välja om man vill ligga vid poolen eller på stranden. Då blir det inte så trångt. Stranden är en kanal så vattnet blir väldigt varmt men det var helt ok att bada där. Fint vatten. Maten var i särklass det bästa jag ätit på all inclusive. Det var buffé men varje dag var det nya goda rätter. Mycket fisk, indiskt och grönsaker. På frukosten var där en kille som stod och stekte ägg enligt önskemål. På lunchen och kvällen gjorde dom ex pasta enligt önskemål och någon kväll asiatiskt. Fisk och skaldjur på fredagar. Vi hade all inclusive utan alkohol men det gick att köpa vin och öl/drinkar. Personalen var mkt trevliga. Badvakterna lite nitiska med sina visselpipor hela tiden, men dom var också stolta med att det aldrig hade hänt en olycka så länge dom jobbat där i 8 år 😀 Hotellet låg lite utanför Abu Dhabi så kanske inte mycket att se om man vill gå ut och promenera. Men det är lätt att ta taxi och billigt. Kan verkligen rekommendera detta för en veckas sol och badsemester

 
2019-10-25

Inlägg av MerSar Karlskoga, Sverige

Mrs

Fint hotell med extra trevlig personal. Maten är verkligen extra, så mitt tips är att ta all inclusive du kommer inte att ångra dig. Det finns något för alla och lite till. Rent och snyggt både i och utanför hotellet. Al Raha Mall är bara typ 1 min promenad från hotellet.