Kundomdömen om Al Raha Beach - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 300 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Ann-Britt,
Söderhamn

+
Fantastiskt rum. Vi hade Superiorrum på 2;a vån. Stor fin balkong med havsutsikt. Maten i toppklass. Vänlig personal. Allt i toppklass.
-
------------------------------

Bekräftad gäst: 2019-10-09


7 av 10

,

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Lina,
Stockholm

+
Rummen är gigantiska, likaså badrummen. Fina pooler om än något mindre än vad jag uppfattade på hemsidan. Stort gym. Helt ok lekplats. Simskolan var grym.
-
Glass till barnen borde ingå i soft och ultra all inclusive. En glass kostar 50 kr! Vid middagarna fanns det barnbuffé men inte vid luncherna, det saknade vi. Saknade flera organiserade aktiviteter i Pollynesien, det borde finnas ett par om dagen så man kan ”lämna in” barnen. Under veckan vi var där fanns det 2 aktiviteter á 2 timmar.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


9 av 10

,

+
Maten + Städningen + Trevliga Människor....
-
Bättre aktiviteter runt "Havstranden" och mycket bättre Strand m.m....Få Abu Dabi's flygbolag att köra Apollos resenärer (Utan förseningar m.m)

Bekräftad gäst: 2019-04-07


9 av 10

Lina,
Sundsvall

+
Närheten till stranden
-
Fler solsängar

Bekräftad gäst: 2019-04-07


9 av 10

Dennis,
Söderhamn

+
Perfekt för en barnfamilj!
-
Badvakter som inte är så nitiska och blåser och tillrättavisar all till höger och vänster. Kaffe borde ingå tillsammans med vatten i halvpension.

Bekräftad gäst: 2019-04-03


7 av 10

Igor,
Helsingborg

+
-
Att dom slutar ändra regler mitt i semesterveckan och är mer flexibla mot barnfamiljer. Inte alls så barnvänliga. Personalen i ute miljöer väldigt ointresserade och upplevs otrevliga. Maten, mer varierande. Mer barnanpassade maträtter.

Bekräftad gäst: 2019-04-03


10 av 10

S.S.,
Stockholm

+
Personalen var fantastiska. Speciellt inne på hotellet, mindre bra vid baren/restaurangena vid poolen.
-
Flygtider var dåliga från vår perspektiv. Vi förlorade en dag på komma fram sent och och åka tidigt när vi skulle hem. Och varför inte landa direkt i Abu Dhabi? Det har varit bra om det var möjligt. En annan sak var sulky. Vi beställde två Sulky och fick 1 som fungerade. Sen var resten trasiga. Fick till sist en från Apollo från Dubai på torsdag som var lite halvdan. Så vi var utan den ena beställda Sulkyn halva resan. Apollo personalen på plats försökte hjälpa oss så mycket hon kunde.

Bekräftad gäst: 2019-04-01


10 av 10

Lalle,
Karlskrona

+
Maten
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-04-01


8 av 10

Michael,
Roedovre

+
Mad og drikke.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

3268 omdömen
Utmärkt
 
2084
Väldigt bra
 
796
Bra
 
210
Mindre bra
 
92
Underkänt
 
86

5 senaste omdömen

2019-08-30

Inlägg av brunibianca Gävle, Sverige

2019

Var på detta hotell med en vän, super bra service, fint hotell, bra gym. Helhets intrycket är super, ända jag kan anmärka på är att vi hade halvpension men ingen dricka ingick till middagen, bara vatten. Man tycker minst en dryck kan ingå

 
2019-08-08

Inlägg av 402christoffera Luleå, Sverige

Super service!

Detta hotell hade bra öga för service och väldigt trevligt hotell komplex med otroligt bra all-inclusive paket. Maten var alltid bra gjord fanns stort utbud. Enda minuset var vin alternativen som ingick var inga super viner. Pool området stort och fanns alltid lediga solstolar. Plus att poolen var uppvärmd och stor.

 
2019-06-26

Inlägg av TLarsson2019

Al Raha Beach, Abu Dhabi - An Amazing Experience

Vi har via Apollo resebyrå spenderat en vecka på Al Raha beach Hotel, Abu Dhabi (19-26 Juni). Familj på 5 med tre barn i varierande åldrar. Vårt totala omdöme är "underbart". Varmt väder och mycket sol där poolen och restaurangen varit vårt centrum. Just maten har varit helt fantastisk, varierande med fantastiska smaker och njutningsfullt upplägg. Pool området har varit helt ok. Lugnt och bra där barnen ändå kunnat busa lite (Dock ej hopp från kanten). Speciellt plus till swim-in baren och kids club. Rummen är stora och mycket bra utrustade, dock inget riktigt kylskåp utan enbart en minibar. Allra största plusset ger vi till personalen på hela hotellet. Helt otrolig service känsla hos alla vid poolen, i restaurangen, i köket, städning, reception, kids-club, spa. Alla var extremt vänliga och måna om att vi skulle ha det bra. Apollos arrangemang gällande ankomst, transfer och hemresa var väldig smidigt och bra. Vi åkte med Emirates A380, rekommenderar det starkt. Om man åker till Abu Dhabi så får man ett väldigt modernt land med väldig hetta och mycket sol. Engelska är gångbart överallt. Människor man möter är väldigt vänliga och det är lätt att ta sig fram. Dock, det är dyrt i Abu Dhabi och det finns otroligt mycket att spendera pengar på, men vi valde ett all-inclusive paket som gjorde det väldigt prisvärt då vi denna gång inte åkte på de dyraste sevärdheterna.

 
2019-04-05

Inlägg av Igor T

Al Raha Beach Hotel

Definitivt inte ett hotel för familjen. Ändrade regler för inomhuspoolen mitt under semestern, fast det var en av anledningarna att vi valde hotellet. Ex. 2 blåsiga dagar så var det tydligen bestämt att inomhus skulle stängas 1/4, så barnen hade noll att göra resten av tiden. Jacuzzi och gym fick tydligen endast vuxna använda, men även där verkade vara andra regler beroende vem du va. Variationen på maten lika med noll, nästan inget för barnen. Personalen i utemiljön var väl inte så intresserade av varken vänlighet eller service. Extra plus för bra städning, bra rum, bra standard på själva hotellet samt närheten till Abu Dhabi.

 
2019-03-10

Inlägg av puntacana-dr Stockholm, Sverige

Nice stay

Mycket bra hotell på bekvämt avstånd från en liten galleria där det nödvändigaste finns. Enkelt att ta taxi till Yas Island för en massa aktiviteter och större shoppingmall. Tack till centrala Abu Dhabi är lite längre men inte särskilt dyrt. Hotellet har shuttlebus till olika platser som man kan boka och åka gratis. Skippa Abu Dhabi Mall, besök hellre Yas Mall för shopping och käk. Vet inte om det var just den perioden vi var där, men det blåser en del på stranden och vid poolen. Har varit i Dubai flera ggr och upplever inte att det är lika blåsigt där.