Kundomdömen om Al Raha Beach - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 418 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Stora luftiga rum, trevlig personal överallt. De kände snabbt igen oss.
-
Lättillgänglig info om vad som finns att göra och vad som är på gång.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Nära till allt, restaurang, bad,
-
Rummets AC fungerade inte så bra, ( för kallt) gick inte att höja temperaturen Fick extra filt, sov med sockor 🧩 på fötterna,

Bekräftad gäst: 2020-03-18


9 av 10

+
Servicen, personalen var otroligt hjälpsam. Hjälpte att bära dryck/mat i restaurangen. Kom alltid ut med dryck från baren till solstolen.
-
Städningen. Det glömdes plocka bort disk, det fattades handdukar (vi var fem i rummet och hade två badrockar och tre handdukar). Vi saknade figurerna av handdukar som de övriga i sällskapet fick på sina rum. Vi hade all inclusive ultra, men ändå ingick inte allt.

Bekräftad gäst: 2020-03-18


8 av 10

+
Bra läge vid stranden. Bra rumsstandard.
-
Bättre utbud i minibaren. Teman i bufferestaurangen. Rökfritt i baren.

Bekräftad gäst: 2020-03-16


8 av 10

+
Serviceniveau i top og maden
-
Det er lidt slidt efter mange år

Bekräftad gäst: 2020-03-11


10 av 10

+
Service, renligheten osv
-

Bekräftad gäst: 2020-03-09


10 av 10

+
stranden
-
kvällsaktiviteter

Bekräftad gäst: 2020-03-09


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-09


9 av 10

+
Maten.
-

Bekräftad gäst: 2020-02-24


10 av 10

+
-
Varmare vatten, för kallt för att ta ett bad, bara varmt nog för en snabb dusch.

Bekräftad gäst: 2020-02-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

84% av resenärerna rekommenderar

3432 omdömen
Utmärkt
 
2201
Väldigt bra
 
826
Bra
 
221
Mindre bra
 
96
Underkänt
 
88

5 senaste omdömen

2020-03-18

Inlägg av L2172LFdaniele

Super!

2:a gången på detta hotel och det finns inget att klaga på förutom möjligen att fri glass inte ingår i all inclusive... Topp service på alla fronter och denna gång gjorde Pranab som skötte vårt rum fantastiska dekorationer på sängarna varje dag!

 
2020-02-25

Inlägg av MerSar Karlskoga, Sverige

Mrs

Nu var vi där för andra gången (behöver man skriva mer?). Trevlig personal och jättegod mat. Lugnt och fint hotell. Denna gång hade vi halvpansion och det räckte. Det är ett stort plus att hotellet inte tar betalt för vatten till middagen. Även gratis vatten på rummet. Personalen är väldigt hjälpsamma. Stort tack till alla, speciellt kökspersonalen för den goda maten. Hoppas vi ses igen.

 
2019-12-02

Inlägg av 603tobiask Eskilstuna, Sverige

Toppklass

Var där en vecka på charter, inget att klaga på, bara positivt! Trevlig personal, riktigt riktigt bra städning med figurer gjorda av handdukar. Maten är den bästa vi haft hittills på våra resor. Det som man kan anmärka på är att en av barerna inomhus stinker gammal rök.

 
2019-11-18

Inlägg av AnkansPeter Lund, Sverige

Ett mycket bra val!

I valet mellan olika hotell i Apollos utbud valde vi denna gång Al Raha Beach Hotel. Ett stort, snyggt välbyggt hotell med riktigt vänlig personal! Bra frukost! Härligt stora rum och gott om plats på balkongen också! Reser du till UAE för att vila, läsa och koppla av, så är detta ett bra val till förmånlig kostnad. Lycka till på resan!

 
2019-11-13

Inlägg av 774cissin Grängesberg, Sverige

Semesterresa Abu Dhabi

Vi hade en fantastisk vecka på Al Raha Beach Hotel. Rekommenderas verkligen! Allt på hotellet var bra. Frukost och middagen hade många olika saker att välja på. Efterrätterna var verkligen något extra, det fanns många olika att välja på.