Resor till Seychellerna

  • Kritvita paradisstränder
  • Dyk och snorkla i det klara vattnet
  • Unikt djurliv

Viktig information

På grund av rådande omständigheter har vi just nu tyvärr stängt ner möjligheten att boka resor som paketeras själv med flyg + hotell. Däremot kan du nu boka endast hotell med incheckning från och med 1/9-20.

Önskar du få information om när det går att boka självpaketerade resor med både flyg + hotell igen, kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev här.

Med 115 öar, turkost hav och vita paradisstränder är Seychellerna ett orört, tropiskt paradis strax utanför Afrikas östkust. Spendera slappa dagar i en hängmatta under palmerna, snorkla i det klara vattnet eller åk på båttur förbi granitöar, sandöar och korallrev. Med Apollo kan du boka din egen paketresa till Seychellerna.

Våra bästa hotelltips på Seychellerna just nu

hotell_pa_seychellerna

Mahé är en bra utgångspunkt i Seychellerna. Pris inkl. flyg och hotell.

Se alla hotell på Seychellerna

Fakta om Seychellerna

Tidsskillnad

Svensk tid +3 timmar vintertid, +2 timmar sommartid.

Valuta

Seychellisk rupie (SCR ).

Äta ute

En tvårättersmiddag exklusive dryck kostar ca 250 kr på lokal restaurang och ca 350 kr på hotellen. En öl kostar ca 35 kr.

Transfer

Transfer från Seychellernas internationella flygplats (SEZ) till centrala Mahé tar ungefär 30-45 minuter med buss. Från Mahés flygplats kan du enkelt ta dig till de andra öarna med ett anslutande flyg. Du kan också ta färjan till många andra öar, till exempel Praslin.

Stränder

Det finns runt 80 stränder på Seychellerna och de flesta ser ut som tagna ur ett paradis. De mest populära är Anse Lazio på Praslin och Petit Anse på La Digue. Anse La Blague och Anse Royale är två andra välbesökta stränder.

Mer fakta

Väder

jan 28°c
feb 28°c
mar 28°c
apr 29°c
maj 28°c
jun 26°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 27°c
okt 28°c
nov 29°c
dec 29°c

Res tryggt med Apollo

  • Skydd av paketreselagen
  • Alltid minst 3-stjärniga hotell
  • Nära samarbete med flygbolag och hotell