1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Tropical

Dubbelrum

Dubbelrum med två separata sängar. Du har möjlighet att välja din huvudkudde från en kuddmeny i receptionen. Tv och litet kylskåp. Gratis wifi (uppkopplingen kan ibland vara långsam), luftkonditionering och deponering. Hårtork, bad/dusch och wc. Balkong, vissa med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 18 kvadratmeter
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Möjlighet att välja huvudkudde från en kuddmeny i receptionen. Litet kylskåp. Gratis wifi (uppkopplingen kan ibland vara långsam), luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock. Badrum med dusch och wc. Myggnät. Balkong, vissa med poolutsikt. Vissa superiorrum har en större balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer, varav 1 barn.

Trerumslägenheter

Trerumslägenhet med två separata sovrum, varav ett har dubbelsäng och ett har två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kylskåp, frys, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Tv och fläkt (lägenheterna på första och andra våningen har takfläkt, lägenheterna på tredje våningen har en fläkt som står på golvet). Gratis deponering och wifi (uppkopplingen kan ibland vara långsam). Hårtork. Badrum med dusch och wc. Myggnät. Balkong eller terrass. Städning 3 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 60 kvadratmeter.
Antal personer: 2-6 personer.

Tvårumslägenheter

Tvårumslägenhet med ett separat sovrum. Dubbelsäng och bäddsoffa. Minikök med kylskåp, frys, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Tv och fläkt (lägenheterna på första och andra våningen har takfläkt, lägenheterna på tredje våningen har en fläkt som står på golvet). Gratis deponering och wifi (uppkopplingen kan ibland vara långsam). Hårtork. Badrum med dusch och wc. Myggnät. Balkong eller terrass. Städning 3 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer.