1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Tropical

Hotell Tropical är ett enklare hotell som ligger i lugna omgivningar en kort promenad från Santa Marias centrum och den långa sandstranden. Här ingår frukostbuffé i såväl rum som lägenheter, och möjligheten finns att köpa till halvpension.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 2-3 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenhet för 1-4 personer. Trerumslägenhet för 2-6 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

En mycket bra frukost och gott kaffe! Rent och fint pool område trevlig personal
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 30 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 360 m
Till centrum: 1,2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Tropical har ett poolområde med poolbar och gratis solstolar. Gäster i dubbelrum och superiorrum kan låna poolhanddukar mot deposition. Vid poolen finns en minimarket som säljer kalla drycker.

Restaurang. Reception som är öppen dygnet runt. Tvättservice mot avgift. Massage mot avgift. Gratis wifi i allmänna utrymmen (uppkopplingen kan ibland vara långsam). Lokal trafik. Till centrum är det ca 10 minuters promenad.

Hotellet består av två byggnader, en från 2012 som rymmer lägenheterna och en från 2015 med dubbelrum och superiorrum.

Måltider

Frukostbuffé ingår. Halvpension finns mot tillägg.

Bra att veta

På alla hotell och lägenhetshotell på Kap Verde behöver gästerna betala en turistskatt direkt till hotellet vid in- eller utcheckning. Avgiften är 2 euro per dag/person eller max 20 euro per person och vistelse. Denna avgift är inte inkluderad i resans pris. Barn under 16 år betalar ingen turistskatt. De flesta hotell och lägenhetshotell vill ha avgiften i kontanter.