1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Morabeza

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Anders,
Stockholm

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-01-18


10 av 10

Karin,
Sundbyberg

+
Läget!!! Trevlig stämning. Lugnt. Välskött.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-04


9 av 10

,

+
Perfekt läge och bra personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-04


10 av 10

Lenana,
Stockholm

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-12-21


9 av 10

Mats,
Hyllinge

+
Rent och trevlig personal! Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2018-12-05


8 av 10

,

+
Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2018-11-30


9 av 10

Bengt,
Karlskoga

+
Läget
-
Inga

Bekräftad gäst: 2018-02-28


9 av 10

Eva,
Södertälje

+
-
Hotellet bör ha en komplett Första förbands-låda. Den, som fanns var uråldrig.

Bekräftad gäst: 2018-02-21


8 av 10

Eva,
Uppsala

+
Läget och miljön.
-
Blev tilldelad ett rum nr 401 som visade sig ligga vägg i vägg med någon typ av elmotor med hög volym, ingen av oss kunde somna. ringde tre ggr innan receptionen agerade över huvudtaget, fick byta rum mitt i natten iaf.

Bekräftad gäst: 2018-02-14


10 av 10

Eva,
Stockholm

+
The Cape Verdian Night
-
Mjuk bäddmadrass ovanpå den hårda resårmadrassen

Bekräftad gäst: 2018-01-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

907 omdömen
Utmärkt
 
495
Väldigt bra
 
297
Bra
 
73
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
18

5 senaste omdömen

2019-02-17

Inlägg av Björn G Torsby, Sverige

Bästa hotellet i Santa Maria

Stort hotellkomplex med utmärkt läge i ett Kap Verde där mark värderas allt högre. Suverän betjäning vart du än vänder dig. Perfekt läge vid stranden. Bra mat och frukost. Denna gång brända gräsmattor centralt inom komplexet i övrigt perfekt.

 
2019-01-31

Inlägg av 844louiseh Nyköping, Sverige

Stället att slappna av på och ladda batterierna

Vill du njuta, ligga still, sola, bada, äta god mat, dricka gott och ta lite strandpromenader då ska du åka till hotell Morabeza. Ett väldigt fint och fräscht hotell. Lagom stort hotell, inte pyttelitet och inte jättestort då det lätt blir opersonligt. Stället är fräscht i alla avseenden. Önskar dock att de hade haft mjukare sängar och en ordentlig toalettdörr (inte en jalusidörr).

 
2018-12-14

Inlägg av Misen2013 Järvsö, Sverige

Mycket trevligt hotell beläget vid stranden i Santa Maria

Vi har precis kommit hem efter en helt underbar 2 veckors semester på Kap Verde och Hotell Morabeza.Hotellet bjuder på god mat, trevlig personal, minigolf , tennis, biljard och gym m.m för sina gäster. Hotellet ligger vid den vackra stranden i Santa Maria och bor man där har man även nära till affärer och andra restauranger om man vill testa på utbudet i den lilla byn. Vi kommer med all sannolikhet att återvända.

 
2018-11-07

Inlägg av Richard W

Ett toppenhotell precis vid stranden

Ett ganska stort hotell till ytan med sina 140 rum och ligger i direkt anslutning till stranden. Rent och fräscht överallt, gott om personal på alla poster som alltid bemöter dig med ett leende och hjälper dig om så behövs. Vi valde frukost som enda måltid och åt lunch och middag på de lokala restaurangerna och den får mycket bra betyg. Ett ställe vi varmt rekommenderar och gärna kommer tillbaka till

 
2018-03-25

Inlägg av HobbeDalarna Siljansnäs, Sverige

Perfekt!

Ett perfekt boende i Santa Maria. Det finns nog ingen anledning till att leta efter något annat hotell i denna relativt lilla ort. Hotellet ligger mellan huvudgatan och den fina sandstranden. Vi hade ett hotellrum med havsutsikt. Stort rum med hårda sköna sängar. Enormt stort badrum med 2 handfat och stor dusch. Rent och välstädat. Trevlig personal i reception och restauranger. Passa på och ät fisk i hotellets två restauranger. Bra klass på maten och i ett Sverigeperspektiv var prisnivån klart acceptabel. Välskötta poolområden. Lugnt hotell för dig som inte behöver disco och party hela tiden. Skulle gärna åka hit igen!