1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Hilton Sal Cabo Verde

Deluxerum

Eleganta deluxerum med ljus inredning. Rummen för upp till tre personer har en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd för tredje person. Rummen för upp till fyra personer har två mindre dubbelsängar och barnen delar ordinarie bädd. En gratis vattenflaska per dag. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Deluxerum plus

Eleganta deluxerum plus med ljus inredning. Rummen för upp till tre personer har en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd för tredje person. Rummen för upp till fyra personer har två mindre dubbelsängar och barnen delar ordinarie bädd. En gratis vattenflaska per dag. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum

De eleganta dubbelrummen är bekvämt inredda. Rummen för upp till tre personer har en dubbelsäng och möjlighet till en extrabädd för tredje person. Rummen för upp till fyra personer har två mindre dubbelsängar och barnen delar ordinarie bädd. En gratis vattenflaska per dag. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Strykfaciliteter. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Balkong eller terrass.
Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.