1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på Dunas De Sal

Dubbelrum

Ljusa dubbelrum, belägna på markplan eller på första våningen. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två separata sängar. Tv. Minibar mot avgift. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Balkong eller terrass som delvis är delad. Balkongerna skiljs åt av en liten skärmvägg. Terrasser på markplan har en liten skärmvägg men är i öppen planlösning. Poolutsikt.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter inklusive uteplats.
Antal personer: 1-3 personer, varav 1 barn.

Juniorsvit

Ljusa och moderna juniorsviter belägna på översta våningen. Juniorsviterna har en en sovrumsdel med dubbelsäng och en vardagsrumsdel med soffa. Tv. Kaffe- och tefaciliteter. Minibar mot avgift. Fläkt. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Stor balkong med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 49 kvadratmeter inklusive uteplats.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Superiorrum

Ljusa och rymliga superiorrum, belägna på första eller andra våningen, med en dubbelsäng. Tv. Kaffe- och tefaciliteter. Minibar mot avgift. Fläkt. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Stor balkong eller terrass med poolutsikt.
Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter inklusive uteplats.
Antal personer: 2 personer.