1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Dunas De Sal

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Carina,
Västeås

+
Läget,perfekt promenadavstånd till Santa Maria. Mysiga sittgrupper.. Trevlig personal.
-
Kuddarna var inte dom bästa,bör bytas ut,

Bekräftad gäst: 2019-02-08


9 av 10

,
Helsingborg

+
Lagom stort, bra strand, trevlig personal, avslappnat, mycket trevlig nyårsfest med god mat. Ren och fräsch pool, kanske inte jättevarm nu i Januari (varmare i havet) men ok.
-
Skandinaver och tyskar brukar gilla lite mer fiberrikt bröd till frukost, saknades. Info om restaurangen (menyer osv) vore bra om det fanns på rummen. Vindskydd till alla på stranden vore bra (fanns bara begränsat antal och är en billig service). Cyklar fanns att låna men i princip till samma kostnad som hos vanliga uthyrare, kanske vore något för hotellet att erbjuda sina gäster till lägre pris?

Bekräftad gäst: 2019-01-02


8 av 10

jarmo,
Ludvika

+
Trevlig tillmötesgående personal, lugnt och trevligt
-

Bekräftad gäst: 2018-12-21


9 av 10

Lucas,
Stockholm

+
Så rent och fräscht! Nära till stranden och trevlig personal. Vi åt middag på hotellet sista kvällen och det borde vi gjort tidigare, mycket bra!
-
Lunchen var helt okej men kan säkert bättras.

Bekräftad gäst: 2018-12-07


8 av 10

Mari,
Rengsjö

+
Läget, avståndet till santa maria och att det fanns ett gym.
-
Önskade ett löpband på gymmet samt att det endast ska vara till för hotellets gäster och inte för en PT och dennes kunder. Detta eftersom att gymmet var så litet. PT:n och dess kunder gjorde att det inte var lika roligt att träna eftersom att gymmet var så litet.

Bekräftad gäst: 2018-11-30


8 av 10

Carina ,
Örebro

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2018-11-23


9 av 10

Sara,
Stockholm

+
Servicen och hotellet
-
Bättre samarbete mellan tui och Apollo

Bekräftad gäst: 2018-11-16


8 av 10

Elisabeth,
Finspång

+
Personalen och närheten till stranden
-
Kan inte komma på något nu.

Bekräftad gäst: 2018-11-09


2 av 10

Pirjo,
Hälleforsnäs

+
Trevlig personal
-
Fanns ingenstans att sitta på,kvällarna. Hotellet var rena blåshålet. På rummet fanns bara en stol. Vi fick sitta 4 stycken på sängkanten o försöka umgås

Bekräftad gäst: 2018-04-04


8 av 10

Harry,
Umeå

+
Lugnt ställe
-
Bättre ventilation på rummen ,myrfritt på rummen åtminstone i markplan

Bekräftad gäst: 2018-03-21


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

74% av resenärerna rekommenderar

94 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
36
Bra
 
12
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-02-08

Inlägg av kleivalice Santa Maria, Kap Verdeöarna

Lugnt

Skulle förmodligen gjort sig rättvisare med 3*. Allt är bra, men inte 4stjärnigt. Det finns tvål och schampoo på rummet men inte balsam. Städvagnarna åker fram vid frukosttid men inte en dag var vårt rum städat innan sen eftermiddagstid. Sängkläderna byttes aldrig. Annars var rummet ljust och trevligt och badrummet fräscht. Poolen är inte uppvärmd och användas därav inte så flitigt. Frukosten var fin, tillräckligt att välja på både för den mer hälsosamma och ett stort bord för kakmonstret. Med mindre variationer varje dag. Riktig juice hade kanske önskats. Stranden är nära, bara över vägen och bakom Hilton som ligger mitt emot. Max 5min. Det ligger en mini-market dryga 5min uppåt samma gata som hotellet ligger på. Även en lokal restaurang. Fortsätter man förbi, eller ännu hellre på stranden nedanför så kommer man till centrum på en kvart. Är man ung och vill bo lite livligare så kanske hotellet ligger lite väl lugnt, mitt emellan Bikini beach på Ponta preta och stadens centrum i östra udden av Santa Maria. Längst ut på udden håller surfare till och det finns lite andra boenden. Samt ett fantastiskt ”juicecafe” jag vill tipsa om för den som älskar frukt och det lilla exotiska. Capefruit heter stället. Vi har haft en jättefin semester :) och såklart tack personalen som så kvickt fyller på och plockar av i restaurangen.

 
2018-03-27

Inlägg av eliwes0317 Göteborg, Sverige

Mycket nöjd!

Vi var så nöjda med allt. Rent och snyggt samt en fantastisk personal! Så hjälpsamma och vänliga. Maten var jättegod, frukost som middag. Rent och snyggt! Nära till stranden och gångavstånd till centrum.Vill gärna åka tillbaka! Elisabeth W.

 
2018-03-13

Inlägg av kopparn Uppsala, Sverige

Andra gången

2 år sen vi var här och vi är lika nöjda denna gång. Vi fick ett rum på bottenvåningen med perfekt läge. Rummen är enkla men rena och personalen väldigt trevliga och måna om att man ska trivas.Frukosten är väldigt bra och middagen ok. Vi hade också myror på rummet men dom var pyttesmå och höll sig på golvet så dom störde inte oss. Läget på hotellet är bra med nära till stranden och stan. Om man ska klaga på nått så tycker jag att det är dax att uppgradera solstolar på stranden och på nedervåningen på hotellet. Vi kan tänka oss att åka tillbaka igen nästa år och då vill vi gärna ha samma rum igen.

 
2018-02-25

Inlägg av 196katarinal Stockholm, Sverige

Lugnt och behagligt

Ett lugnt och behagligt hotell på lagom avstånd från Santa Maria dit man kan gå (ca 20 min.) eller ta en taxi (max 5 min.) Stranden nedanför hotellet är i princip folktom och vattnet är fantastiskt! Frukosten var helt ok. Gott kaffe och ost- och skinkomelett gjord à la minute! Trevlig personal, ofta nära till ett leende. Enkla, men fina och funktionella rum. Vi var två vuxna och en tonåring och bodde i en juniorsvit på tredje våningen. Hade stor balkong.

 
2018-02-15

Inlägg av Gbg41648 Göteborg, Sverige

Helt ok

Ett av de billigare hotellen, ligger lite utanför byn. Trevlig personal som alltid var villiga att hjälpa till. Tyvärr myror i badrummet pga en spricka i golvet (verkade bo under plattan) och poolen var iskall. Solpaneler borde kunna lösa temperaturen i poolen som nu står i stort sett oanvänd. Frukosten var ok men enformig. Bara vitt bröd, man ledsnade snabbt. En kock stod och stekte goda omeletter och ägg varje morgon dock. Middag åt vi två gånger på hotellet. Inte värt det, bättre att gå ut. Vegetariska lasagnen var knappt ätlig. Mycket gnäll men vi var ändå ganska nöjda med hotellet. Bra att få promenaderna in till byn för måltiderna och vill man inte gå kostar taxi bara 3 euro. Nära stranden.