1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Budha Beach THe Senses Collection

  • Lugna omgivningar
  • Vuxen atmosfär
  • Köp till halvpension

Hotell Budha Beach THe Senses Collection är ett bra val för dig som vill ha en lugn semester. Här finns ett fint poolområdet och i restaurangen serveras läcker Medelhavsmat. För kvällens drinkar ligger Santa Marias mysiga barer på promenadavstånd.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Superiorrum för 1-2 personer. Sviter för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Maden og personalet
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 92 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 400 m
Till centrum: 1,5 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Budha Beach THe Senses Collection har ett lugnt läge i utkanten av Santa Maria. Hotellet välkomnar alla åldrar men håller en vuxen atmosfär.  Poolområde med gratis solstolar, balinesiska sängar och parasoller. Handduksservice mot avgift.  Hotellet ligger ca 50 meter från havet men det går inte att bada där på grund av stora stenar och höga vågor. Till närmaste strand är det ca 400 meter.

Restaurang som serverar rätter med inslag från Medelhavet samt en bar. Livemusik några kvällar i veckan under högsäsong. Reception som är öppen dygnet runt. Room service dagtid. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Massage mot avgift. Tvättservice mot avgift. Parkering. Till centrum är det ca 2 kilometer.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till julmiddag (24/12) och nyårsmiddag.