1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Aquahotels Sal Vila Verde

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10

10 senaste omdömen


4 av 10

Gunilla,
Strängnäs

+
Frukost. Fri buss till Santa Maria så man kunde komma bort från ”ökenhotellet”.
-

Bekräftad gäst: 2018-02-21


6 av 10

Cenneth,
Järfälla

+
Storleken på lägenheten,safty Box,köksutrustning. Busstransfer med bra tidtabell hotellet -Santa Maria
-
Incheckning vid ankomst väldigt långsam.Vindskydd på balkongerna (sidoskydd)

Bekräftad gäst: 2018-01-31


8 av 10

Göran,
Järfälla

+
Närheten till Santa Maria och servicen med fria transporter till staden och till beachen. Fri WiFi och fri säkerhetsbox på rummet
-
Förbättra WiFi, även till rummen inte bara i receptionen.

Bekräftad gäst: 2017-11-15


9 av 10

Rosa-Maria,
Turku

+
henkilökunta
-

Bekräftad gäst: 2018-02-28


8 av 10

Ellu,
Rovaniemi

+
Siistiä ja hiljaista, kaikissa huoneistoissa ei ollut asukkaita joten saatiin olla aika rauhassa.
-

Bekräftad gäst: 2018-01-31


8 av 10

Eino,
Helsinki

+
Siisteys, toimivuus sähkö- ja vesikatkosta huolimatta hyvin toimiva.
-
Tuulensuojaan voisi ehkä saada korjausta parvekkeille.

Bekräftad gäst: 2018-01-24


8 av 10

Lumi,
Vantaa

+
Siistit hyvin varustellut huoneet, kiva rauhallinen allasalue ja ystävällinen palvelu.
-
Selkeämpi infopaketti kirjallisena alueen toiminnasta. Check-in oli hieman sekava ja työntekijä selitti nopeasti liian monta asiaa kiireessä. Alue oli valtava ja paljon meni asioita ohi sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Bekräftad gäst: 2017-10-25


8 av 10

Esa,
Helsinki

+
-

Bekräftad gäst: 2018-03-28


8 av 10

Pia,
Paimio

+
-

Bekräftad gäst: 2017-10-25


7 av 10

Hannes,
Kouvol

+
-

Bekräftad gäst: 2017-10-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

165 omdömen
Utmärkt
 
35
Väldigt bra
 
61
Bra
 
44
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
12

5 senaste omdömen

2018-12-17

Inlägg av Elisabeth189894 Göteborg, Sverige

Trevlig anläggning

Fantastiskt trevliga och moderna lägenheter. Vi hade en trerumslägenhet med två badrum. Ett modernt kök med tvättmaskin och alla nödvändiga tillhörigheter. Två terasser, en mot poolen och den andra mot gatan. Mycket trevlig personal. Frukosten var fantastisk med mycket att välja på. Anläggningen är enorm med långa avstånd mellan de olika funktionerna. Hotellet har gratis bussförbindelse dels till Ponta Preta Beach och till staden Santa Maria. Mycket uppskattat. Vill man hellre åka taxi kostar det cirka 2-3 euro.Man kan betala allt med euro men får tillbaka i deras valuta escudos. Det gäller att handla upp escudos då det inte går att växla in i Sverige.

 
2018-12-15

Inlägg av Håkan Ö Ao Nang, Thailand

Fina rum men ödsligt hotellområde

Rummen/lägenheterna var fina och fräscha med god utrustning, microugn tvättmaskin, bra köksutrustning och rymliga rum. Fin altan och hyfsat sköna sängar. Hotellområdet var mycket ödsligt nästan ingen grönska och ett jättestort torg inte alls mysigt. Fanns en butik i området där det var ganska dyrt och ofta saknades varor. Konstiga tider när dom två restaurangerna som fanns i området var öppna så där åt vi aldrig. En schaffler-buss gick från hotellet regelbundet och in till Santa Maria där det finns gott om restauranger och folkvimmel. Ganska långt till havet och den enorma beachen med fint klart vatten. Finns också pooler i hotellområdet.

 
2018-01-20

Inlägg av susanne062 Bollnäs, Sverige

Åker inte dit igen

Öde hotell komplex ca 3 km från Santa Maria. Rummen var jättefina men i övrigt fanns mycket att önska. Städningen var dålig och ibland ”glömde ” personalen att städa. Vid poolbaren kunde man äta lunch men allt som fanns på menyn gick inte att få. Personalen på hotellet visste inte vad service var och allt tog lång tid.

 
2018-01-18

Inlägg av B2375PGkristinab Mölndal, Sverige

Dålig service och dåligt läge

Ganska ödsligt och ligger för långt från centrum och från någon strand. Går ej så många gratisbussar... Känns ej säkert att gå själv till Santa Maria, åtminstone inte när det börjat bli kväll. Det stod i deras information att det skulle finnas täcke i lägenheten. Men det fanns ej, bara lakan i sängen. Jag bad om det och dom skulle fixa det... det hände inget och till slut fick jag sitta i receptionen i en timma och vänta på täcke innan jag kunde gå och lägga mig. Men sedan när städerskan städade så tog hon täcket! Jag fick tjata om täcke igen... det tog tid och jag ville gå och lägga mig. Fick säga till igen och till slut kom det. Gällande belysning: utanför min lägenhetsdörr så var taklampan trasig. Var tvungen att lysa med mobil-lampan för att se. Denna fixade dom ej under veckan jag var där. I lägenheten så fanns det 2 små lampor på ena väggen i vardagsrummet och 2 på motsatt vägg. Endast 1 av dessa fungerade! Jag sa till med en gång och dom sa att dom skulle fixa det. Inget hände den eller nästa dag och jag fick säga till igen. Till slut fick jag säga till mitt resebolag som kontaktade hotellet. Hotellet sa att det var fixat och resebolaget kontaktade mig för o fråga om det var det. Det var det inte! Resebolaget kontaktade dom igen och dom sa att dom skulle fixa det inom en timma. Detta var vid lunch. Till slut när jag kom tillbaka 20:30 så var en kille i lägenheten och pustade och stönade och höll på och bytte glödlamporna. I områdets restaurang som jag testade en kväll så var inte maten särskilt god men framförallt: dom kunde ingen som helst engelska. I supermarket på området var det trevlig personal men det fanns inte mkt där för att kunna tillaga något eget i lägenheten. Men självklart fanns det dryck och chips... Pratade med en annan kvinna som också reste själv och även hon bodde på detta hotell- hon hade precis samma upplevelse. Vi skulle aldrig vilja återkomma till detta hotell men vi gillade Kap Verde. Träffade en till kvinna som också reste själv men hon bodde på ett hotell vid stranden i Santa Maria: hon betalade ungefär 1000:- mer för en vecka men då hade hon mkt bättre läge och det ingick frukost där. Tips: välj ett annat hotell

 
2016-02-28

Inlägg av Anne-Sofie S Norrköping, Sverige

Öde hotellområde

Ett hotell som är helt öde. Bara en liten del av detta stora komplex med 650 lägenheter, är bebott. Vid ankomst fick vi vänta i över tre timmar innan vårt resebolag hjälpte oss att få vårt rum. Först fick vi veta att det skulle ta ca 45 minuter innan det var klart. Vi gick och tog lite förfriskningar i väntan på rummet. När vi kom tillbaka var det inte färdigt. Vi skulle vänta ytterligare tio minuter. Efter tio minuter skulle vi få vänta trettio minuter. Efter trettio minuter visste de inte när rummet skulle vara färdigt. Det var flera resesällskap som fick vänta nästan lika länge. Hemskt dålig service av de personer som stod i receptionen. Blev otrevliga när vi frågade om inte rummet var färdigt snart. I rummet kryllade det av myror. De kröp överallt, även i sängen. I poolen, där förövrigt vattnet var iskallt, fick inte barnen leka. De fick inte hoppa eller busa och inte heller använda leksaker som uppblåsbara djur/madrasser. På området fanns det en minimarket som inte hade speciellt mycket att erbjuda, vilket är lite anmärkningsvärt eftersom det är lägenheter där det ska finnas möjlighet att själv laga mat. En restaurang fanns det, som var öppen ett par timmar på kvällen annars var man hänvisad till Poolbaren, som hade ett mindre utbud av mat, eller att ta sig in till staden. Detta är ett hotell som vi absolut inte kan rekommendera. Välj hotell inne i själva Santa Maria om ni vill bo bra.