1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Aquahotels Sal Vila Verde

  • Välutrustade lägenheter
  • Hotellbuss till stranden
  • Köp till halvpension eller All Inclusive

Aquahotels Sal Vila Verde ligger strax utanför Santa Maria och är ett stort hotell med flera mindre poolområden. Lägenheterna är rymliga och på området finns både restaurang och poolbar. Vill du känna sand mellan tårna, och kanske testa kitesurfing erbjuder hotellet gratisbuss till stranden.


Rumstyper

Enrumslägenheter för 2-3 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter för 2-4 personer. Trerumslägenheter för 4-6 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Frukost. Fri buss till Santa Maria så man kunde komma bort från ”ökenhotellet”.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 172 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 800 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Aquahotels Sal Vila Verde är ett stort hotell som består av flera mindre hotellbyggnader. Vid varje hotellbyggnad finns ett rymligt poolområde med separat barnpool samt poolbar. All Inclusive gäller endast i den poolbar som finns vid det poolområde där du bor. Gratis solstolar och parasoller samt handduksservice. Gratis hotellbuss till stranden Ponta Preta som ligger ca 800 meter och till Santa Maria som ligger ca 2 kilometer bort. Vid Ponta Preta finns solstolar och parasoller för hotellets gäster (ingår i All Inclusive och annars mot avgift) samt en beachbar.

Hotellet har två restauranger, varav en serverar à la carte och en serverar buffé. Dessutom finns ett bageri, en pizzeria och en glassbar samt loungebar. Två gånger i veckan är det temakväll och några kvällar i veckan är det livemusik i bufférestaurangen.

Reception som är öppen dygnet runt. Gratis wifi i allmänna utrymmen. Gratis tennis och tennisutrustning en gång i veckan. Beach volley. Lekplats. Supermarket. Uttagsautomat. Tvättservice mot avgift. Lokal trafik.

Måltider

Inga. Frukostbuffé, halvpension eller All Inclusive mot tillägg. Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till halvpension eller All Inclusive. Då tillkommer även en extra avgift för nyårsmiddag (31/12).

All Inclusive

All Inclusive mot tillägg:

- Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
- Lunch, kl. 12.30-14.30, i beachbaren på Ponta Preta Beach och i poolbaren som ligger närmast din lägenhet.
- Glass, kaffe, te och kaka, kl. 16.00-17.30, i glassbaren K´Bom Ice Cream Shop.
- Middagsbuffé, kl. 19.30-22.30, i bufférestaurangen.
- Obegränsat med förfriskningar öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-22.00 i restaurangerna, beachpoolen samt den poolbar som ligger närmast där du bor.
- Gratis solstolar och parasoller på Ponta Preta Beach.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.