Kundomdömen om Premier Le Reve Hotel And Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 9 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Den lugna atmosfären
-
Rummen känns slitna. Ni, Apollo, behöver veta vad som ingår och inte i er beskrivning. Jag tog kontakt med er 2 ggr och frågade vilka restauranger som ingick i all inkl. och fick till svar 1 restaurang besök totalt. Men så var inte fallet! Det ingick totalt 3 restaurangbesök ett på Italienska + 1 på chinesiska + 1 på Mermaid.

Bekräftad gäst: 2019-11-20


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-03


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-01-02


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-30


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-30


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-26


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-16


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

95% av resenärerna rekommenderar

8226 omdömen
Utmärkt
 
7069
Väldigt bra
 
911
Bra
 
185
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2020-01-19

Inlägg av lillguden Jönköping, Sverige

Food - Yes, Yes, Wifii - No, No

Hemkommen efter en behaglig vecka på detta fina hotell som har varit både bra och dåligt. Det som har varit mycket bra är maten. De hade minst sex restauranger som man fick gå på. Vissa bara en gång men det räckte bra med det. Mycket fin mat och det märks att de har satsat på kvaliten. Givevis hade de en buffe restaurang som verkligen fick godkänt med mycket mat att välja mellan, grönsaker, frukt och efterrätter. Det som var katastrof är wifii. Tråkigt att detta mestadels bara funkade i huvudbyggnaden. Detta innebar därmed att man tyvärr blev lite osocial vid maten då man fick passa på att surfa lite. En annan tråkig sak var att jag som kvinna ibland ignorerades av personalen på hotellet. Vår bedömning är att hotellet är mer än väl godkänd trots allt. . Poolområdet: Fanns både kalla och uppvärmda pooler. Toalett vid poolen vilket var mycket bra, bar samt restaurang med servering. Man saknade inget vid poolen för serveringspersonalen var mycket duktiga på att cirkulera och fråga om servering. Ibland undrade vi om de hade missat alkoholen i drinkarna? De hade flera aktiviteter under dagen som wollyboll, promenad och vattengympa. Lite dåligt utbud med musik runt poolen. Bra att man inte kunde reservera innan klockan 07:00 på morgonen för de fick man ju lite sovmorgon. Rum: fantastiskt fint rum hade vi med yazzuci, stort badrum med många ytor, ett stort sovrum med sittytor och en balkong. Det tråkiga med balkongen var att det var för kallt att sitta ute då solen aldrig sken där. Rent och snyggt men lite för mycket spring i rummet när man inte var där. Städaren ville växla pengar med oss vilket blev lite konstigt. Ultra Premium: Handlade om bättre rum, tillgång till poolen på plan 5 vilket var rätt så tråkig miljö. Fanns två pooler och några stolar samt bastu. Vi hade även tillgång till Loungen men var klart godkänt. Här fanns lite tilltugg att äta samt även bubbel att dricka. Tyvärr släppte andra gäster in sina vänner som inte hade tillgång dit. Allmänna utrymmen: Vestibulen var mycket stor och här fanns det sittytor och en bar men man fick röka inomhus så det gick inte att sitta där. Här var det underhållning på kvällarna, vilket var godkänt. Det fanns även en bar längst upp, inredning brittisk för 30 år sedan. Här hade de underhållning men nja, karaoke nivå på vissa uppträdanden. Restauranger: Flera att välja på. Jättebra restauranger med bra servering och mat. Den italienska restaurangen måste byta musik. Vi var där två gånger och samma tre låter gick på repeat. Missa inte den japanska det var så häftigt. Shopping: Fanns flera butiker, apotek och läkare på hotellet. Snorkling: Vardagssnorkling gick bra utanför bryggan. Tyvärr var det folk som gick på korallerna vid lågvatten vilket inte är okej. Kallt i vattnet så här års. Ett lugnt område att vistas på. Några hotell igemte så lugnt.

 
2019-01-07

Inlägg av Anmo66 Lomma, Sverige

Mycket bra hotell och service

Mycket bra hotell och service. Stora och fräscha rum och sköna sängar. Bra SPA behandlingar som är prisvärda. Mycket bra buffé till frukost, lunch och middag. Även de andra restaurangerna kan jag rekommendera. Poolområdet med sina saltvattenspooler och sköna solsängar och mycket bra service var toppen. Skönt med endast vuxna p hotellet. Kan varmt rekommendera detta hotell och vi kommer bo där igen om vi ska återvända.

 
2018-04-24

Inlägg av Jane R

Ett helt ljuvligt o underbart hotel

Totalt avslappnande, fantastiskt miljö o personalen är mer än proffesionell, glada, varma o alltid vänliga. Passar på att hälsa till killarna i restauranger o barer, spa personalen, läkare.Samt att Sam o Magda håller er i trim med bl.a. vattengympa volleyboll, yoga mm

 
2017-12-22

Inlägg av rolandkenneth Skillingaryd, Sverige

Ett toppenhotell !

Mycket trevligt och vackert hotell med serviceinriktad personal. Stora eleganta rum, väl fungerande städning. Två stora pooler och några mindre, nära till havet. Flera a la carterestauranger, bufférestaurangen hade variationsrik och välsmakande rätter. Speciellt den Italienska restaurangen måste besökas, en upplevelse ! Mycket hjälpsam personal, bra service vid poolerna. De "påflugna" personer man tidigare klagat på, som vill pådyvla gästerna diverse tjänster, märkte vi inte något av. Det enda man kan påpeka, som borde kunna förbättras, är väl i så fall poolbarens personal. De verkade inte ha någon större hum om innehållet i olika drinkar, eller så var de bara slarviga. Däremot var drinkarna man beställde i hotellbaren mer eller mindre perfekta. En mycket elegant och vacker dekoration inför julen. Ett hotell som är väl värt ett besök.

 
2017-02-04

Inlägg av TobiasJ518

Riktigt bra.

Lugnt, fint hotell med bra personal. Maten var bra med många alternativ. Spat var trevligt men det var lite svårt att veta vad ett rimligt pris var, för bästa pris skulle jag boka in alla behandlingar på en gång. Trevligt poolområde med bra service!