Kundomdömen om Baron Palace Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 38 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Solvej Lola,
Västerås

+
Läget och wi-fi
-
Vet ej kanske mysigare rum. Trots att det var superfint så var rummen omysiga. Normalt visar jag alltid upp rummen men inte denna gång. Fanns inget ”att skriva hem om” trots uppgradering för 3500kr

Bekräftad gäst: 2019-11-06


10 av 10

Åsa,
ARBRÅ

+
Personalen som gjorde allt för att man skulle ha det så bra som möjligt. Otroligt service-minded, trevliga och hjälpsamma och man kände sej väldigt uppassad. Vackert hotell med fina omgivningar, rent och fräscht, buffen fräsch med god mat där man satsar på kvalitet (inte kvantitet som många andra all inclusive gör). Kändes som en riktigt lyxig semester!
-
SKYLTAR på området! Vi skenade omkring i och utanför halva hotellet innan vi hittade SPA:et där vi bokat tid. Mycket jobbigt för min mamma som har stora smärtor när hon går. Såg inte en enda skylt till SPA utomhus, vilket hade underlättat avsevärt.

Bekräftad gäst: 2019-10-23


10 av 10

John,
Malmö

+
Stort. Fina miljöer. Fina pooler. Trevlig och hjälpsam personal.
-
Några fler skyltar för att underlätta navigationen för att hitta runt.

Bekräftad gäst: 2019-04-14


9 av 10

Mats Gustav,
Uppsala

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-11


9 av 10

Jan Inge,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-10


10 av 10

Nils,
Stockholm

+
Mycket bra service. Mycket bra rum.
-
"Litet väl enahanda musik i restaurangerna, särskilt i Infinity pool"

Bekräftad gäst: 2019-02-09


10 av 10

Anders,
Ljung

+
Rent fräscht och en otrolig fin service. Många restauranger så variationen på mat är bra.
-
""

Bekräftad gäst: 2019-01-24


10 av 10

Martin,
Höör

+
Service och läge. Att de hittade lösningar för oss när vi blev magsjuka
-
""

Bekräftad gäst: 2019-01-10


10 av 10

Christoffer,
Ystad

+
Trevlig personal
-
Dusch på stranden Toalett på stranden Fler uppvärmda poler

Bekräftad gäst: 2019-01-05


10 av 10

Erling,
Slagelse

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

91% av resenärerna rekommenderar

4844 omdömen
Utmärkt
 
4210
Väldigt bra
 
397
Bra
 
127
Mindre bra
 
49
Underkänt
 
62

5 senaste omdömen

2019-10-29

Inlägg av Dzenan T

Baron super

Jag sovde över på hotellet med min familj det var gott mat bra utsikt Underbar strand i like to play activities tack för wolly boll och vatten pool om du will spendera din semester och välja hotell baron

 
2019-08-06

Inlägg av Oxis01

Pärla i Egypten!!!

Alltid ett kärt nöje att återkomma till denna pärla till hotell. Fantastiska rum, personal och service. Härligt med många bra restauranger. Stort poolområde med särskild vuxenavdelning. Bra spaavdelning.

 
2019-02-23

Inlägg av Peter N Höllviken, Sverige

Supernöjda

Vi är supernöjda med vår vecka här, familj med tonårsbarn. Mycket bra hotell med flera bra a la carte restauranger, bla mexikanska och italienska kan rekommenderas. Även buffén håller hög klass. Fint poolområde med a la carte resturang för både lunch och middag. Mycket trevlig personal på ”rätt” sätt med bra känsla för service. Vi har testat ATW och ridning i öknen genom hotellets regi, båda aktiviteterna bra arrangerade och sjukt kul. Även 2 bra tennisbanor finns. Vi kan bara rekommendera detta hotell 😁

 
2019-01-17

Inlägg av bjorn-kristjansson Sahl Hasheesh, Egypten

Fantastiskt!

Vi är otroligt nöjda med allting på Baron Palace. Service av högsta klass, mat av högsta klass och faciliteter av högsta klass. Hotellområdet är enormt och innehåller allt man kan tänkas önska sig. Hotellet är byggt precis vid stranden, vilket gör det möjligt att enkelt bada och titta på korallreven i Röda havet. Alla lokaler i det enorma hotellet är välskötta, rena och påkostade. Personalen är helt fantastisk och behandlar gästerna på absolut bästa sätt. Maten på hotellet är av mycket hög klass på alla av dem olika restaurangerna som går att välja mellan. Ett extra tack till "The Animation Team" som anordnade aktiviteter och underhöll oss hela veckan; Nano, Dima, Veronika, Vivi, Liza, Karina, Tamara och Anya. Även servitören Muhammed "Mr. Rambo", var mycket underhållande för alla i poolområdet. Fler i personalen hade varit värda att bli omnämna men listan hade blivit för lång. Det enda som var smått negativt var säljarna som ville sälja utflykter och behandlingar till gästerna, vissa av dem ville inte acceptera ett "nej", detta var dock inget stort problem. Baron Palace Sahl Hasheesh är definitivt värt att besöka och även att återvända till!

 
2019-01-17

Inlägg av helena-kristjansson Sahl Hasheesh, Egypten

Paradiset

Stilrent med egyptisk touch, rent och väldoftande hotell med välskötta trädgårdar och fantastiska pooler. Mycket vänlig personal och hög service. Rummen är fina och välstädade såsom hela hotellet. Frukosten och lunchen är fantastisk. Middagarna serveras i olika restauranger med fin miljö och olika teman. Fantastiskt god mat med Sagolika smakupplevelser. Vacker miljö. Gymmet är bra och spa avdelningen vacker med trevlig och duktig personal. Vid poolen serverar b la Muhamed ”Rocky” dig drycker. Rolig och glad och du fattas inget. Pool restaurangen är läcker och all personal tar väl hand om oss. Stranden är fin och där kan man spela volleyboll med Animation team som underhåller och tar väl hand om oss med olika aktiviteter. Ett stort tack till trevlige Dima med kollegorna Veronika, Liza, Tamara, Karina, Vivi, Nikita, Anya och Nano. Vi kommer mer än gärna tillbaka till detta magiska ställe.