1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Albatros Citadel Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Janne,
Sala

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2019-04-18


8 av 10

Annica,
Vellinge

+
Mycket bättre sedan vi var där förra året. Ombyggnaderna de gjort är bara till det bättre.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-17


8 av 10

Anna,
Kristianstad

+
Stora rum Närheten till snorkelvatten
-

Bekräftad gäst: 2019-04-07


10 av 10

Camilla ,
Tollarp

+
-
Bättre städtider, inte kul att få rummet städat efter kl 17

Bekräftad gäst: 2019-04-07


6 av 10

Maria ,
Stockholm

+
-
Kladdiga buffer osmakliga fat, kladdiga bestick att ta maten med. Om man kom för att äta den sista timmen då reasaurangen hade öppet var det mycket som var slut

Bekräftad gäst: 2019-04-04


10 av 10

Goran,
Helsingborg

+
Egen marina om man säger så :)
-
Apollos personal lös med sin frånvaro - inte alla tillgängliga rent allmänt som konkurenterna

Bekräftad gäst: 2019-04-03


8 av 10

Jan-Anders ,
Karlskrona

+
Läget o hur fint det var
-
Det står 3 våningar i specen på er hemsida men det stämmer ej.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


9 av 10

Hans,
Västerås

+
Att det inte var trångt på stranden
-
Vissa rum hade väldigt högt ljud från nattklubben

Bekräftad gäst: 2019-03-28


9 av 10

,

+
Avskildheten. Fint område.
-
Ta bort musiken på stranden dagtid. Resenärer åker dit för avkoppling och vill inte höra en bas som dunkar hela dagen, målgruppen består inte av danssugna tonåringar. Såg turister som försökte fly undan musiken dvs dunka- dunka av spansk karaktär.

Bekräftad gäst: 2019-03-27


10 av 10

Malin,
Varberg

+
Var som en egen stadsdel med mycket att göra.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-27


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

2058 omdömen
Utmärkt
 
1246
Väldigt bra
 
501
Bra
 
170
Mindre bra
 
69
Underkänt
 
72

5 senaste omdömen

2019-04-13

Inlägg av IngridJ181 Malmö, Skåne Län, Sweden

Fint och trevlig hotell, med sisådär service

Vi blev uppgraderade till ett trevlig familjerum. Trevligt boende och helt ok städning. I hotellbeskrivningen stod det att man gärna fick ta med sig sin egen router, men att vi behövde kontakat receptionen för att få hjälp att koppla in den. Vi gjorde som man skulle, men fick inte någon hjälp på ett dygn. Då hämtade vi ut den och kopplade in den själva. Vi ville göra rätt och ta hjälp, men det tog dessvärre för lång tid. Bra service dock i minibaren och med handdukar, städning mm. Innan vi åkte växlade vi inte några pengar då det stod i informationen att det fanns bankomat på hotellet. Det fanns det inte och då servicepersonalen förväntade sig dricks kunde vi inte ge dem någon (kanske därför vi upplevde att servicen inte var den bästa). Jag saknade leende hos servicepersonalen (både i restaurangen, i receptionen, barerna mm). Vi blev "uppraggade" att gå på massage.Jag var ganska skeptisk, men gick trots allt. Hade en jättabra massös som heter Jasmine. Superduktig. Kan jag verkligen rekommenderar (medicinsk massage). Trevligt hotellområde med egen marina, möjlighet att snorklar utanför hotellet (dock gjorde vi aldrig det då det blåste "röd flagg" nästan hela veckan). Gott om solstolar

 
2018-12-03

Inlägg av 795micaell Alnön, Sverige

Skön vecka

Efter 8 års frånvaro besökte jag Egypten igen. Jag var mycket skeptisk till att åka tillbaka, men veckan på Citadel Albatros har helt ändrat min uppfattning. Ett superfint resort med grym service och bra mat. Jag har upplevt min bästa semestervecka någonsin känns det som. Vänlig personal, fina och stora rum, fantastiskt bad och bra restauranger. Rekommenderar verkligen Albatros Citadel

 
2017-03-22

Inlägg av Xerxes61 Skåne län, Sverige

Fina snorkelvatten

Vårt andra besök på detta hotell, och Det var nog en viss besvikelse, bodde i byggnad 4 denna gång ,rummet stort och bra med stor balkong med utsikt över havet, men kylen brumma så man stördes på natten, badrummet stort och bra funktionellt, men otroligt slitet och dålig finish, Bokade Brasilianska Resturangen och såg verkligen fram i mot detta, men fick alldeles för lite mat och servicen var den Sämsta jag någonsin upplevt. helt oengagerade servitörer som det syntes att dom inte ville vara där.tre rätter hastade fram på typ 20 minuter och en vaniljglass som bara var is, synd för maten var god . Stor besvikelse. Men annars var service mycket bra i barer och restauranger och ett stort utbud av både drinkar och variation på mat.

 
2017-03-09

Inlägg av monap939 Enkoping, Sverige

Sjuksköterska

Fantastiskt fint hotell med jättefin service. Var där förra året med ett av mina barn. Återvände detta år med alla mina fem barn. Jag fick alla mina önskemål uppfyllda. Vi fick 2 de-luxe-rum med anknytningsdörr. Personalen mycket trevlig och gästvänlig. Jättefina laguner och pooler att bada i. Väldigt blåsigt under vår vistelse, men bra vindskydd överallt längs med stranden. Varierande och mycket fin buffé. Olika restauranger att välja på. Trevlig underhållning varje kväll om man var intresserad. Har varit på flera platser och hotell i Egypten, och detta är absolut det bästa!

 
2017-02-18

Inlägg av Tim Z

Vacker avlägsen oas!

Vi var där under lågsäsong, så allt nedan kanske inte stämmer överens med full belägning på hotellet. + Rummen sköttes bra under vistelsen, härlig utsikt mot havet! + Personalen var väldigt trevlig, jag upplevde aldrig någon dålig service under veckan som gick. + Varierande matalternativ, bra frukost! - Försäljarna av olika utflykter, massage mm kunde gå en på nerverna emellanåt.