Kundomdömen om Albatros Citadel Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 153 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Mona,
Solna

+
Läget, där just jag bodde med en fantastisk havsutsikt över Röda Havet och de två lagunerna. Lugna grannar. Är så nöjd.
-
Städningen av rummet! Fick ju be att få sopat! Torkade aldrig av bänkar och bord. Var snaskigt och kladdigt redan när man kom ochvar likadant vid avresan. Ett mycket stort minus är alla dessa trappor och inga räcken att hålla sig i.För att inte tala om dessa höga höjdnivåer! Usch.

Bekräftad gäst: 2019-12-04


8 av 10

Jan Christer Ehrencrona,
LANDVETTER

+
Bad
-
Bättre vin

Bekräftad gäst: 2019-12-04


9 av 10

Monica Kristina,
Skara

+
Flera pooler och nära till havet. Fin utsikt. Trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-12-04


7 av 10

Karl,
Bjuv

+
-
Pool facilities. Quality of drinks

Bekräftad gäst: 2019-12-01


7 av 10

Martin Johan,
Solna

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-29


6 av 10

Gunnar,
Borås

+
receptionbyggnaden
-
städningen underhållningen

Bekräftad gäst: 2019-11-27


9 av 10

Annika,
Grimeton

+
Närheten till både hav och sol. Trevlig personal.
-
Jag kan bli lite sorgsen av personalens arbetsmiljö. Tycker att de stora resebolagen skulle trycka på lite där. Det gör att man åker hem med en bitter smak i munnen. Betalar hellre lite mer så att de kan få kortare dagar mer ledigt och bättre lön.

Bekräftad gäst: 2019-11-27


10 av 10

Susanne,
BANDHAGEN

+
Läget och arkitekturen
-
Maten kan varieras mera o jag skulle uppskatta mer Egyptisk mat

Bekräftad gäst: 2019-11-20


10 av 10

Jeanette,
Halmstad

+
Fantastiskt läge , fin utsikt mot havet. Bra gym, trevlig liveband att dansa till (kul)
-
Maten

Bekräftad gäst: 2019-11-20


7 av 10

Anastasiya,
Göteborg

+
Long coast line, beautiful corrals and fish, good music in the dining areas, beautiful lightening in the evening
-
Would be great to have: Non alcoholic menu in the bars. Some variety of non alcoholic low sugar drinks, as well as fresh juices (for ex. the breakfast option with fresh juice mixed with water was good to have during the whole day), same fruits. Non smoking areas (was the only one at the reception) Better and correct hotel intro info (like restaurants working hours) and higher quality hotel map More sustainability efforts that will reduce plastic in the hotel business, in the ocean and on the beaches Less interaction with extra services promotion (enough to have this info in the intro material) Would be nice with something small for birth day celebration Less annoying requests from the stuff to take a selfie (at least would be great to have an intro info re the local culture in the bus to the hotel).

Bekräftad gäst: 2019-11-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

2119 omdömen
Utmärkt
 
1278
Väldigt bra
 
519
Bra
 
176
Mindre bra
 
73
Underkänt
 
73

5 senaste omdömen

2019-11-15

Inlägg av SusanneA272 Enkoping, Sverige

Skön semester

Underbart. Hotellet liknar ett fort. Mycket vackert. Rummet var enormt med en stor terrass med havsutsikt (något skymd). En buss kör runt från tidig morgon till midnatt. Bara att hoppa på där så önskas. Maten var bra. Det fanns mycket att välja på. Rent och snyggt. Personalen var trevlig. Stranden var bitvis stenig. Badskor ett måste. Man kan snorkla direkt från stranden. Solstolar, parasoller och handdukar ingår. Snyggt och prydligt på stranden. Vänlig personal. Dock inga krokar på parasollerna. Hade varit bra. Vi var jättenöjda

 
2019-04-13

Inlägg av IngridJ181 Malmö, Skåne Län, Sweden

Fint och trevlig hotell, med sisådär service

Vi blev uppgraderade till ett trevlig familjerum. Trevligt boende och helt ok städning. I hotellbeskrivningen stod det att man gärna fick ta med sig sin egen router, men att vi behövde kontakat receptionen för att få hjälp att koppla in den. Vi gjorde som man skulle, men fick inte någon hjälp på ett dygn. Då hämtade vi ut den och kopplade in den själva. Vi ville göra rätt och ta hjälp, men det tog dessvärre för lång tid. Bra service dock i minibaren och med handdukar, städning mm. Innan vi åkte växlade vi inte några pengar då det stod i informationen att det fanns bankomat på hotellet. Det fanns det inte och då servicepersonalen förväntade sig dricks kunde vi inte ge dem någon (kanske därför vi upplevde att servicen inte var den bästa). Jag saknade leende hos servicepersonalen (både i restaurangen, i receptionen, barerna mm). Vi blev "uppraggade" att gå på massage.Jag var ganska skeptisk, men gick trots allt. Hade en jättabra massös som heter Jasmine. Superduktig. Kan jag verkligen rekommenderar (medicinsk massage). Trevligt hotellområde med egen marina, möjlighet att snorklar utanför hotellet (dock gjorde vi aldrig det då det blåste "röd flagg" nästan hela veckan). Gott om solstolar

 
2018-12-03

Inlägg av 795micaell Alnön, Sverige

Skön vecka

Efter 8 års frånvaro besökte jag Egypten igen. Jag var mycket skeptisk till att åka tillbaka, men veckan på Citadel Albatros har helt ändrat min uppfattning. Ett superfint resort med grym service och bra mat. Jag har upplevt min bästa semestervecka någonsin känns det som. Vänlig personal, fina och stora rum, fantastiskt bad och bra restauranger. Rekommenderar verkligen Albatros Citadel

 
2017-03-09

Inlägg av monap939 Enkoping, Sverige

Sjuksköterska

Fantastiskt fint hotell med jättefin service. Var där förra året med ett av mina barn. Återvände detta år med alla mina fem barn. Jag fick alla mina önskemål uppfyllda. Vi fick 2 de-luxe-rum med anknytningsdörr. Personalen mycket trevlig och gästvänlig. Jättefina laguner och pooler att bada i. Väldigt blåsigt under vår vistelse, men bra vindskydd överallt längs med stranden. Varierande och mycket fin buffé. Olika restauranger att välja på. Trevlig underhållning varje kväll om man var intresserad. Har varit på flera platser och hotell i Egypten, och detta är absolut det bästa!

 
2017-02-18

Inlägg av Tim Z

Vacker avlägsen oas!

Vi var där under lågsäsong, så allt nedan kanske inte stämmer överens med full belägning på hotellet. + Rummen sköttes bra under vistelsen, härlig utsikt mot havet! + Personalen var väldigt trevlig, jag upplevde aldrig någon dålig service under veckan som gick. + Varierande matalternativ, bra frukost! - Försäljarna av olika utflykter, massage mm kunde gå en på nerverna emellanåt.