Kundomdömen om Albatros Citadel Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 124 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Janne,
Sala

+
Maten
-

Bekräftad gäst: 2019-04-18


8 av 10

Annica,
Vellinge

+
Mycket bättre sedan vi var där förra året. Ombyggnaderna de gjort är bara till det bättre.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-17


8 av 10

Anna,
Kristianstad

+
Stora rum Närheten till snorkelvatten
-

Bekräftad gäst: 2019-04-07


10 av 10

Camilla ,
Tollarp

+
-
Bättre städtider, inte kul att få rummet städat efter kl 17

Bekräftad gäst: 2019-04-07


6 av 10

Maria ,
Stockholm

+
-
Kladdiga buffer osmakliga fat, kladdiga bestick att ta maten med. Om man kom för att äta den sista timmen då reasaurangen hade öppet var det mycket som var slut

Bekräftad gäst: 2019-04-04


10 av 10

Goran,
Helsingborg

+
Egen marina om man säger så :)
-
Apollos personal lös med sin frånvaro - inte alla tillgängliga rent allmänt som konkurenterna

Bekräftad gäst: 2019-04-03


8 av 10

Jan-Anders ,
Karlskrona

+
Läget o hur fint det var
-
Det står 3 våningar i specen på er hemsida men det stämmer ej.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


9 av 10

Hans,
Västerås

+
Att det inte var trångt på stranden
-
Vissa rum hade väldigt högt ljud från nattklubben

Bekräftad gäst: 2019-03-28


9 av 10

,

+
Avskildheten. Fint område.
-
Ta bort musiken på stranden dagtid. Resenärer åker dit för avkoppling och vill inte höra en bas som dunkar hela dagen, målgruppen består inte av danssugna tonåringar. Såg turister som försökte fly undan musiken dvs dunka- dunka av spansk karaktär.

Bekräftad gäst: 2019-03-27


10 av 10

Malin,
Varberg

+
Var som en egen stadsdel med mycket att göra.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

2091 omdömen
Utmärkt
 
1266
Väldigt bra
 
513
Bra
 
170
Mindre bra
 
69
Underkänt
 
73

5 senaste omdömen

2019-04-13

Inlägg av IngridJ181 Malmö, Skåne Län, Sweden

Fint och trevlig hotell, med sisådär service

Vi blev uppgraderade till ett trevlig familjerum. Trevligt boende och helt ok städning. I hotellbeskrivningen stod det att man gärna fick ta med sig sin egen router, men att vi behövde kontakat receptionen för att få hjälp att koppla in den. Vi gjorde som man skulle, men fick inte någon hjälp på ett dygn. Då hämtade vi ut den och kopplade in den själva. Vi ville göra rätt och ta hjälp, men det tog dessvärre för lång tid. Bra service dock i minibaren och med handdukar, städning mm. Innan vi åkte växlade vi inte några pengar då det stod i informationen att det fanns bankomat på hotellet. Det fanns det inte och då servicepersonalen förväntade sig dricks kunde vi inte ge dem någon (kanske därför vi upplevde att servicen inte var den bästa). Jag saknade leende hos servicepersonalen (både i restaurangen, i receptionen, barerna mm). Vi blev "uppraggade" att gå på massage.Jag var ganska skeptisk, men gick trots allt. Hade en jättabra massös som heter Jasmine. Superduktig. Kan jag verkligen rekommenderar (medicinsk massage). Trevligt hotellområde med egen marina, möjlighet att snorklar utanför hotellet (dock gjorde vi aldrig det då det blåste "röd flagg" nästan hela veckan). Gott om solstolar

 
2018-12-03

Inlägg av 795micaell Alnön, Sverige

Skön vecka

Efter 8 års frånvaro besökte jag Egypten igen. Jag var mycket skeptisk till att åka tillbaka, men veckan på Citadel Albatros har helt ändrat min uppfattning. Ett superfint resort med grym service och bra mat. Jag har upplevt min bästa semestervecka någonsin känns det som. Vänlig personal, fina och stora rum, fantastiskt bad och bra restauranger. Rekommenderar verkligen Albatros Citadel

 
2017-03-09

Inlägg av monap939 Enkoping, Sverige

Sjuksköterska

Fantastiskt fint hotell med jättefin service. Var där förra året med ett av mina barn. Återvände detta år med alla mina fem barn. Jag fick alla mina önskemål uppfyllda. Vi fick 2 de-luxe-rum med anknytningsdörr. Personalen mycket trevlig och gästvänlig. Jättefina laguner och pooler att bada i. Väldigt blåsigt under vår vistelse, men bra vindskydd överallt längs med stranden. Varierande och mycket fin buffé. Olika restauranger att välja på. Trevlig underhållning varje kväll om man var intresserad. Har varit på flera platser och hotell i Egypten, och detta är absolut det bästa!

 
2017-02-18

Inlägg av Tim Z

Vacker avlägsen oas!

Vi var där under lågsäsong, så allt nedan kanske inte stämmer överens med full belägning på hotellet. + Rummen sköttes bra under vistelsen, härlig utsikt mot havet! + Personalen var väldigt trevlig, jag upplevde aldrig någon dålig service under veckan som gick. + Varierande matalternativ, bra frukost! - Försäljarna av olika utflykter, massage mm kunde gå en på nerverna emellanåt.

 
2017-02-18

Inlägg av lillcammo Stockholm, Sverige

Vilket stort hotell

Har precis kommit hem från en veckas vistelse på Citadel. Måste säga att jag är nöjd med hotellvalet. Hotellet låg ganska långt bort från centrum men det var bara skönt för vi fick privata stränder och allt som man behövde fanns på hotellet. Hotellet i sig är väldigt stort, vi bodde längst bort i byggnad sex. Tog ca 10 minuter att gå till lobbyn/frukosten, om man har svårt att gå så finns det en buss (taf-taf) som åker runt på hotellområdet. Buffén var otroligt bra, och hade olika teman varje dag. Var man uttråkad på buffén så kunde man boka "a la carte" bord på de tre andra restauranger som fanns där (Fisk, italiensk och brasiliansk). Personalen var otroligt trevlig och serviceinriktad, animation team lika så. Hotellrummen var rena och stora. Poolområden och stränderna var fina. Hotellet hade tre pooler och ca tre stränder (svårt att se var en strand slutar och börjar 😉) varav en del av stranden var innanför deras lagun vilket är bra om man inte vågar simma i ett vågigt hav. Det enda negativa jag kan säga om hotellet är alla försäljare, de var på en hela tiden. I "towel center" kunde man få en röd flagga som betydde "do not disturb", testade denna en dag och kan säga att det inte funkade. Det kommer ca 2 försäljare i timmen under dagen så var hårda och säg nej direkt om ni inte är intresserade! Annars återkommer de hela j*vla tiden. Överlag, bra hotell, bra service. Rekommenderas varmt :)