Kundomdömen om Albatros Citadel Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 79 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Allt man kunde göra, lagunen och fina korallrev!
-
Lite mer av den egyptiska kulturen hade inte suttit fel

Bekräftad gäst: 2020-03-13


9 av 10

+
-
Inget egentligen. Men nya gäster borde kanske få info om att man bör boka ala carte restaurant, som ingår en gång, direkt. Vi följde hotellets anvisning om att göra det dagar innan vilket inte funkade och vi kunde alltså inte gå när väntelistan var 6 dagar.

Bekräftad gäst: 2020-03-13


8 av 10

+
-
Bättre mat

Bekräftad gäst: 2020-03-13


1 av 10

+
läge
-
sociala relationer,Aldrig känd mig så ensamt så på detta hotell.Man fick inte sitta mer än 2 0ch 2 vid måltider,kaffer,barer,botten

Bekräftad gäst: 2020-03-11


1 av 10

+
Snorklingen
-
Maten, servicen, vänligheten. Typ allt utom det fantastiska revet utanför.

Bekräftad gäst: 2020-03-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-26


8 av 10

+
Bra aktiviteter
-
Bättre variationer på maten bättre rum

Bekräftad gäst: 2020-02-26


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-21


10 av 10

+
Hotellet överträffade förväntningar trots bra beskrivning på hemsidan. Stort urval av restauranger med varierat utbud gjorde att det aldrig blev enformigt. Nära till strandbarer och trevlig personal.
-
Finns inget att förbättra. Kan varmt rekommendera detta hotell.

Bekräftad gäst: 2020-02-07


8 av 10

+
Människorna
-
Vet inte

Bekräftad gäst: 2020-02-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

2215 omdömen
Utmärkt
 
1333
Väldigt bra
 
539
Bra
 
188
Mindre bra
 
75
Underkänt
 
80

5 senaste omdömen

2020-03-18

Inlägg av Bengt F

En pärla i Hurghada!

Vi upplevde en härlig vecka här på fortet. Vacker stor altan med havsutsikt och trevligt rum med goda sängar. Området var vidsträckt medfantastisk arkitektur och mycket blommor. Många restauranger och caféer att välja mellan. Mycket god mat men för få vegetariska alternativ. Magnifikt dessertbord med mycket frukter. Många ställen att sola och bada på.

 
2020-02-28

Inlägg av andersh852 Alingsås, Sverige

Herr

Ett bra hotel med flera restauranger bra aktiviteter Bra mat men dåliga variationer blev lite samma sak varje dag det som var dåligt var rummet sunkigt för att vara ett 4+ hotellrummet standard var typ 3 stjärnor

 
2019-11-15

Inlägg av SusanneA272 Enkoping, Sverige

Skön semester

Underbart. Hotellet liknar ett fort. Mycket vackert. Rummet var enormt med en stor terrass med havsutsikt (något skymd). En buss kör runt från tidig morgon till midnatt. Bara att hoppa på där så önskas. Maten var bra. Det fanns mycket att välja på. Rent och snyggt. Personalen var trevlig. Stranden var bitvis stenig. Badskor ett måste. Man kan snorkla direkt från stranden. Solstolar, parasoller och handdukar ingår. Snyggt och prydligt på stranden. Vänlig personal. Dock inga krokar på parasollerna. Hade varit bra. Vi var jättenöjda

 
2019-04-13

Inlägg av IngridJ181 Malmö, Skåne Län, Sweden

Fint och trevlig hotell, med sisådär service

Vi blev uppgraderade till ett trevlig familjerum. Trevligt boende och helt ok städning. I hotellbeskrivningen stod det att man gärna fick ta med sig sin egen router, men att vi behövde kontakat receptionen för att få hjälp att koppla in den. Vi gjorde som man skulle, men fick inte någon hjälp på ett dygn. Då hämtade vi ut den och kopplade in den själva. Vi ville göra rätt och ta hjälp, men det tog dessvärre för lång tid. Bra service dock i minibaren och med handdukar, städning mm. Innan vi åkte växlade vi inte några pengar då det stod i informationen att det fanns bankomat på hotellet. Det fanns det inte och då servicepersonalen förväntade sig dricks kunde vi inte ge dem någon (kanske därför vi upplevde att servicen inte var den bästa). Jag saknade leende hos servicepersonalen (både i restaurangen, i receptionen, barerna mm). Vi blev "uppraggade" att gå på massage.Jag var ganska skeptisk, men gick trots allt. Hade en jättabra massös som heter Jasmine. Superduktig. Kan jag verkligen rekommenderar (medicinsk massage). Trevligt hotellområde med egen marina, möjlighet att snorklar utanför hotellet (dock gjorde vi aldrig det då det blåste "röd flagg" nästan hela veckan). Gott om solstolar

 
2018-12-03

Inlägg av 795micaell Alnön, Sverige

Skön vecka

Efter 8 års frånvaro besökte jag Egypten igen. Jag var mycket skeptisk till att åka tillbaka, men veckan på Citadel Albatros har helt ändrat min uppfattning. Ett superfint resort med grym service och bra mat. Jag har upplevt min bästa semestervecka någonsin känns det som. Vänlig personal, fina och stora rum, fantastiskt bad och bra restauranger. Rekommenderar verkligen Albatros Citadel