1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Albatros Citadel Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Mohammed,
Eskilstuna

+
Lyx hotel
-
Servering på stranden kan bli bättre

Bekräftad gäst: 2019-02-14


10 av 10

Anita,
Stockholm

+
Stort, rymliga rum, bra städning, många toiletter, rena fina poler, bra med "kort" för badhandduk, vänlig personal.
-
Skulle vara bra med en pol för barn ca 90 cm djup, de som finns är för djupa för barn upp till 8 år om de inte kan simma.

Bekräftad gäst: 2019-02-14


10 av 10

Stefan,
Dösjebro

+
Helhetsintrycket var över förväntan
-
Våttorka golvet i rummen , man blev svart under fötterna direkt efter att man duschat

Bekräftad gäst: 2019-02-03


10 av 10

Isabelle ,
Landskrona

+
Bra mat, strandläget, bra pooler, rymliga fräscha rum, bra och snabb service av Apollo-personal på whatsapp.
-
Städa golven i rummen bättre.

Bekräftad gäst: 2019-02-03


10 av 10

Monika,
Malmö

+
-
Snacks i barerna som chips o nötter Mat i poolen som sallad, pizza, hamburgare så man inte behövde gå till matsalen vid lunch tex. Saknade glass vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-01-30


10 av 10

Josefin,
Tranås

+
Det är stort, många ställen att hänga på. Trevlig personal, man kände sig bortskämd! Den att kunna snorkla och simma med fiskar var otroligt. Maten var god, trevligt med lokal mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-23


9 av 10

,
Stockholm

+
Stor och fin territorium
-

Bekräftad gäst: 2019-01-19


5 av 10

Ullis,
Avesta

+
Vackert
-
Det var väldigt väldigt kallt på rummen - trots upprepade påpekanden. Väldigt tråkigt att restaurangerna slog igen för reparation. Utomhus bubbelpoolerna var i väldigt dåligt skick. Gymet kändes inte okej för ett 4+ hotell. Fanns inga sittplatser på eftermiddagen/kvällen mot solsidan.

Bekräftad gäst: 2019-01-17


7 av 10

Håkan,
Göteborg

+
Läget, när till havet
-
Bättre Wifi

Bekräftad gäst: 2019-01-17


9 av 10

Lasse,
Eskilstuna

+
Läget, atmosfären, servicen, maten, välordnat strandområde, m.m, m.m
-

Bekräftad gäst: 2019-01-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

82% av resenärerna rekommenderar

1919 omdömen
Utmärkt
 
1175
Väldigt bra
 
467
Bra
 
154
Mindre bra
 
58
Underkänt
 
65

5 senaste omdömen

2018-12-03

Inlägg av 795micaell Alnön, Sverige

Skön vecka

Efter 8 års frånvaro besökte jag Egypten igen. Jag var mycket skeptisk till att åka tillbaka, men veckan på Citadel Albatros har helt ändrat min uppfattning. Ett superfint resort med grym service och bra mat. Jag har upplevt min bästa semestervecka någonsin känns det som. Vänlig personal, fina och stora rum, fantastiskt bad och bra restauranger. Rekommenderar verkligen Albatros Citadel

 
2017-03-22

Inlägg av Xerxes61 Skåne län, Sverige

Fina snorkelvatten

Vårt andra besök på detta hotell, och Det var nog en viss besvikelse, bodde i byggnad 4 denna gång ,rummet stort och bra med stor balkong med utsikt över havet, men kylen brumma så man stördes på natten, badrummet stort och bra funktionellt, men otroligt slitet och dålig finish, Bokade Brasilianska Resturangen och såg verkligen fram i mot detta, men fick alldeles för lite mat och servicen var den Sämsta jag någonsin upplevt. helt oengagerade servitörer som det syntes att dom inte ville vara där.tre rätter hastade fram på typ 20 minuter och en vaniljglass som bara var is, synd för maten var god . Stor besvikelse. Men annars var service mycket bra i barer och restauranger och ett stort utbud av både drinkar och variation på mat.

 
2017-03-09

Inlägg av Mona P

Sjuksköterska

Fantastiskt fint hotell med jättefin service. Var där förra året med ett av mina barn. Återvände detta år med alla mina fem barn. Jag fick alla mina önskemål uppfyllda. Vi fick 2 de-luxe-rum med anknytningsdörr. Personalen mycket trevlig och gästvänlig. Jättefina laguner och pooler att bada i. Väldigt blåsigt under vår vistelse, men bra vindskydd överallt längs med stranden. Varierande och mycket fin buffé. Olika restauranger att välja på. Trevlig underhållning varje kväll om man var intresserad. Har varit på flera platser och hotell i Egypten, och detta är absolut det bästa!

 
2017-02-18

Inlägg av Tim Z

Vacker avlägsen oas!

Vi var där under lågsäsong, så allt nedan kanske inte stämmer överens med full belägning på hotellet. + Rummen sköttes bra under vistelsen, härlig utsikt mot havet! + Personalen var väldigt trevlig, jag upplevde aldrig någon dålig service under veckan som gick. + Varierande matalternativ, bra frukost! - Försäljarna av olika utflykter, massage mm kunde gå en på nerverna emellanåt.

 
2017-02-18

Inlägg av lillcammo Huddinge, Sverige

Vilket stort hotell

Har precis kommit hem från en veckas vistelse på Citadel. Måste säga att jag är nöjd med hotellvalet. Hotellet låg ganska långt bort från centrum men det var bara skönt för vi fick privata stränder och allt som man behövde fanns på hotellet. Hotellet i sig är väldigt stort, vi bodde längst bort i byggnad sex. Tog ca 10 minuter att gå till lobbyn/frukosten, om man har svårt att gå så finns det en buss (taf-taf) som åker runt på hotellområdet. Buffén var otroligt bra, och hade olika teman varje dag. Var man uttråkad på buffén så kunde man boka "a la carte" bord på de tre andra restauranger som fanns där (Fisk, italiensk och brasiliansk). Personalen var otroligt trevlig och serviceinriktad, animation team lika så. Hotellrummen var rena och stora. Poolområden och stränderna var fina. Hotellet hade tre pooler och ca tre stränder (svårt att se var en strand slutar och börjar 😉) varav en del av stranden var innanför deras lagun vilket är bra om man inte vågar simma i ett vågigt hav. Det enda negativa jag kan säga om hotellet är alla försäljare, de var på en hela tiden. I "towel center" kunde man få en röd flagga som betydde "do not disturb", testade denna en dag och kan säga att det inte funkade. Det kommer ca 2 försäljare i timmen under dagen så var hårda och säg nej direkt om ni inte är intresserade! Annars återkommer de hela j*vla tiden. Överlag, bra hotell, bra service. Rekommenderas varmt :)