Kundomdömen om Fort Arabesque Resort, Spa & Villas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
5,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
6,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Varma poolen och läget
-

Bekräftad gäst: 2020-03-04


8 av 10

+
Att vi kunde välja att bo utan barn.
-
Lite bättre nyårsuppträdande och det var knappt några raketer.

Bekräftad gäst: 2020-01-05


5 av 10

+
Städaren som tog vårt klagomål på allvar då minibaren inte fungerade i rummet. Tvärtemot vad den närmsta ansvarige chefen gjorde som syftade på att alla minibarer inte var så värst kalla. Städaren tog initiativ och bytte helt enkelt ut det varav "kylan" fungerade igen. Att stranden låg nära med fina omgivande trädgårdar.
-
Att de behandlar alla sina gäster lika oavsett status. Tyskarna låg högt i kurs hos personalen medan vi oftast kom i andra hand och fick ett helt annat bemötande. Maten i huvudrestaurangen var menlös och inte god alls. Överflödet kompenserade inte smaken. Vårt rum var omodernt med mögel i badrum. Vi tänkte byta men behåll det då rummet vara nära till stranden. Men när vi fick "låna" ett rum vid avfärdsresan för att duscha så var skillnaden på rummet ganska markant standarmässigt. Det kan jo göra en lite fundersam. Pågående byggnadsarbete på området störde stundtals lugnet på stranden då det borrades och bankades i ett. Strandförsäljarna gör sitt jobb men blev stundtals påträngande trots röd flagg som skulle markera att man inte var intresserad.

Bekräftad gäst: 2019-12-15


8 av 10

+
Personalens bemötande och extremt goda service. Alla var mycket trevliga och uppmärksamma på vilka önskningar och behov vi som gäster hade. Gott om plats i restaurangerna som serverade helt ok mat och dryck. Stranden mycket bra och som premium all inclusive-gäst fungerade strandstolar och dryckesbox mycket bra. Vi bodde på en barnfri del av hotellet och det passade oss på denna semester med bara vuxentid. (Vi älskar våra barn och barnbarn). De stora och välskötta trädgårdarna på hotellområdet. Riktigt, riktigt fint.
-
Hotellet utstrålar ingen lyx i allmänna utrymmen men rummet var helt ok. Ganska slitet bitvis men synpunkterna i frågan om vad som är bäst med hotellet överväger med råge hotellets slitna "fasad".

Bekräftad gäst: 2019-11-27


3 av 10

+
Det bästa med hotellet var att vi fick uppgradera till Villa pga det dåliga och slitna rummet vi fick vid ankomsten
-
De kan verkligen se till att man får vad man bokar. Vi fick ett rum mot en tråkig trädgård i en sliten del av hotellet men hade bokat havsutsikt vilket vi även förstod att många fler gäster blev lurade och hänvisade till dessa tråkiga rum tex 1106 och 1108 som vi fick bo i 1 natt innan vi uppgraderade till Villa mot en kostnad av 540 EUR

Bekräftad gäst: 2019-11-27


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-27


7 av 10

+
Det bästa var att Managern var inställd på att vi skulle bli nöjda
-
Kräver för långt svar

Bekräftad gäst: 2019-10-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

3068 omdömen
Utmärkt
 
1478
Väldigt bra
 
1104
Bra
 
309
Mindre bra
 
113
Underkänt
 
64

5 senaste omdömen

2019-11-29

Inlägg av LolaS620 Phan Thiet

Hotellrummen

Vi hade bokat superiorrum med havsutsikt men fick rum 1106 mot trädgård, slitet rum i sliten del av hotellet. Påpekade detta och fick nästa dag erbjudande om rummen i den nya delen men där var inte ens bäddat och städat så vi uppgraderade till Villa med pool som var super. Det bästa var att man fick äta i separat lokal med a la carte menyer. Detta naturligtvis mot en kostnad av EUR 540 som var specialpris. Att äta buffe var stökigt och rörigt. inte aptitligt alls. Jag rekommenderar därför att vara noga med vilket rum Ni valt vid ankomsten så Ni slipper denna olägenhet som vi hade. Hotellet är stort och mestadels bor där tyskar. Parasoller vid stranden får man reservera genom att bo i Villa och därmed få en bag med vatten, öl och is. Annars får man leta efter lediga stolar på den långa stranden. inte kul alls, Även i den enskilda restaurangen bör man boka bord för att få plats till middagen.

 
2013-04-17

Inlägg av Cajsa-Louise Stockholm, Sverige

Ganska slitet All-Inclusive hotell men med bra läge

Jag och min man har precis kommit hem från en veckas semester på Fort Arabesque. Vårt samlade intryck av hotellet är: Nja. Bra: Läget vid havet. Det är bara att ta på sig bikinin/shortsen och gå ner till stranden och välja en solstol. Eftersom hotellet är såpass stort (kan ta emot ca 1200 personer) så är strandremsan som tillhör hotellet ganska långt. Vill du ha långgrunt så väljer du en plats precis nedanför east wing och vill du ha djupt direkt så väljer du en plats längre bort mot west wing. Sanden är kanon och vattnet kristallklart. Dessutom så kan du snorkla vid fina minirev precis vid stranden där det finns många fina fiskar i alla världens färger! Mindre bra: Maten. Smaklös buffé som serveras i tråkig miljö som påminner om en skolmatsal. Hög ljudnivå och inte så mysigt tyvärr. Lite bättre är matsalen i west wing. Har du all-inclusive så serveras maten i bufféform. Helt ok dessert avdelning. Bra: Vill du ha lite lugn och ro när du äter kan man boka ett bord på Villas paviljongen som har en a la cart restaurang. Vi bokade bord och åt där en kväll och det var mysigt. Lugn och skönt och god mat. Inte svindyrt heller. Vi satt på deras terass med utsikt över de olika villorna med tillhörande pool vilket man kan hyra. Mindre bra: Poolerna såg lite slitna ut och inte helt rena. Bra: Spa avdelningen. Tog en svensk massage som var kanon bra och som utfördes av en thailänsk kvinna. Pris var ca 330 kr för 55 min. Hotellet är uppdelat i två olika byggnader: West och East wing. East wing: Lite rörigt och mycket folk. Här finns det lite butiker och spa avdelning. West wing: Lite lugnare? Här finns det en trevlig pool med en härlig utsikt mot havet. Vid poolen fanns även plats att sitta och fika, en del i skuggan under tak och en del precis vid poolen i solen. Vilka bor då här? Många italienare och engelsmän. En hel del ryssar också även om de inte är lika många som på andra hotell i området.

 
2010-12-08

Inlägg av majsan112 Makadi Bay, Egypten

hotell med personlighet och stil

Vi har precis i dagarna kommit hem från en underbart avkopplande vecka i Makadi Bay och bodde på Fort Arabesque. Det var jag, maken, vår tonårsdotter och en familj till med en tioåring och fjortonåring. Vi är helt enkelt helnöjda med maten, fantastiskt väl tilltagna bufféer och trevliga, servicevänliga servitörer. Vi var där för att fira en femtioårsdag och restaurangpersonalen, med kockar och servitörer hade checkat upp alla födelsedagar och firade det i matsalen med dans och tårta som de balanserade på ett fat på huvudet. Det var personlig, vänlig och tillmötesgående personal utan att gå på för mycket. Närheten till stranden var kanon och det fanns ett flertal pooler med olika formationer att välja på. Rummet var stort med behagliga sängar och en stort och välstädat badrum. Städning varje dag med nya rena handdukar. Något stört läge där vi bodde dock med musik från baren fram till 24.00 men sedan var det knäpptyst. Detta är ett hotell perfekt för handikappade eftersom det fanns gåvänliga stigar överallt, hissar och ramper lite överallt. Det är också ett familjevänligt hotell med en rad sport och lekaktiviteter. I hotellområdet fanns många sköna blommor som prydde stigarna och många var de som tog sina promenader eller joggingturer. Varje kväll var det också dansunderhållning på en aréna uppbyggd som en amfiteater. Jag saknar många av dem jag kom i kontakt med från personalstyrkan. De verkade ha kul medan de arbetade.

 
2010-01-03

Inlägg av casiopeja9

super!

inget att klaga på what so ever! Service, atmosfär, läge var helt enkelt helt efter våra önskemål!

 
2020-09-20

Inlägg av egirgis4 Al Minya Governorate, Egypten

Wonderful resort and stay

It's a resort with a superb sea and beach...rooms r nice and well maintained...nice gardens with multiple palms..good looking beach bars..active staff...thanks Ali in main restaurant he is a helpful lovely guy..I really enjoyed the beverages there... entertainment every night was great..I enjoyed...the only thing I didn't like is the food although it has a variety.no taste at all and some plates r not fresh... dessert r good ..hope to be there sooner