Kundomdömen om Steigenberger Aqua Magic

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,8 av 10 baserat på 106 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,8 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Inga EVA Marie,
Romelanda

+
Fantastisk mat och mycket att välja på. Jätte fina pooler. AC fungerade jätte bra. Nära till stranden.
-
Saknade kontakt vid den ena sängen. Dåligt WI-FI, fungerade ibland, men inte över hela hotellet. Hade jag loggat in på min telefon så kunde jag inte logga in på min dator fast jag hade loggat ut från telefonen. Sista dygnet kom och gick strömmen i halva rummet!

Bekräftad gäst: 2019-12-11


9 av 10

Lena Ann-Britt,
Varberg

+
Lobbybaren och takbaren
-
Att strömmen inte går stup i ett och Internet. Och att personalen inte ska ha pengar hela tiden, till och med kockarna som stekte ägg! Viss otrevlighet mot oss som inte är muslimer.

Bekräftad gäst: 2019-12-11


9 av 10

Rita Maria Annikki,
ÄLVSJÖ

+
Mycket rent och fräscht hotell med många bra restauranger. Trevlig personal rakt igenom. Kändes tryggt med vakter vid hotellentré.
-
Den stora restaurangen kan delas av i mindre sektioner för att minska slammer och hög ljudnivå. Sätt soltak på barnpool. Gärna en stor klocka vid poolområdena.

Bekräftad gäst: 2019-12-04


10 av 10

Mona,
Vegby

+
Rent och snyggt Personalen Maten
-
Vi har inget att klaga på allt ok

Bekräftad gäst: 2019-12-04


9 av 10

Nermin,
Simrishamn

+
Närhet till allt
-
Allt e redan bra

Bekräftad gäst: 2019-12-01


10 av 10

Daniela,
SÖDERFORS

+
-
Låta barnen få hoppa i poolen utan att bli tillsagda hela tiden

Bekräftad gäst: 2019-11-08


9 av 10

Sandra,
Söderfors

+
All personal och animation-gänget,
-
Mer kvinnlig personal , att försäljarna inte ska tjata fram ett köp av turisterna. Mer vegetarisk mat.

Bekräftad gäst: 2019-11-08


10 av 10

Frida Sofia,
Göteborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-06


6 av 10

Christoffer Sebastian,
Ramkvilla

+
Som helhet var allting på en godtagbar ganska fräsch nivå.
-
Om de skulle göra piratskeppet säkrare så barnen vågar leka där. I vattenrutschkanorna åker de tätt inpå varandra och krockar då det inte finns någon trafiksignal eller badvakt som begränsar när varje barn kan åka. Tog även upp detta med badvakten som sa att han skulle bli blöt om han stod uppe i piratskeppet. Supertråkigt och väldigt onödigt. En dealbreaker för mig som reser med barn.

Bekräftad gäst: 2019-11-06


10 av 10

jörgen,
Löddeköpinge

+
Säkerheten
-
Vi fick avgaser in genom luftkonditionering om nätterna - ytterst obehagligt. Orsakat oss luftrörsbesvär

Bekräftad gäst: 2019-11-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

5317 omdömen
Utmärkt
 
3907
Väldigt bra
 
860
Bra
 
313
Mindre bra
 
120
Underkänt
 
117

5 senaste omdömen

2019-11-30

Inlägg av Eliasarlov

Fantastiskt vistelse

Jag var i början skeptisk till Egypten men när jag kom till det här hotellet ändrade jag uppfattning direkt. Fantastisk service. En stor tumme upp till alla som jobbar här! 5/5 möjliga. Även ett stort tack till Karim Tammam som alltid ställer upp när man behöver hjälp.

 
2019-11-30

Inlägg av 785dezl

Good hotel

Hotellet var ett av de bästa jag varit på! Service var guld en kärlek ingen kan förstå ända till graven är jag himmelsblå tänker på dig varje natt och dag. 10/10, nä men vad ska man säga vilka killar det jobbar här !

 
2019-11-30

Inlägg av 926filipa

Best Hotel

Väldigt bra hotell, första gången jag var här och allt var toppen. Bra service samt trevlig personal. Bra städning varje dag och Karim i receptionen hjälpte med glädje till, väldigt bra kille. Rekommenderar starkt!

 
2019-11-16

Inlägg av ludvig o

Jag tycker att det var jätte bra.

Det var min andra gång här och jag tycker det var bra och god mat. Det ända som var dåligt var att det inte fanns någon pool man kunde dyka och hoppa i. Bra personal och goda drinkar. Jag kommer tillbaka.❤️

 
2019-11-16

Inlägg av Linnea O

Good vacation

Jag tycker att det vart bra, jätte trevlig personal. Och jag har trivts jätte bra. Det som är dåligt är att folk röker överallt utanför ingångarna och även när man sitter på stranden och äter. Det var andra gången jag var här och hade gärna viljat åka hit igen.