Kundomdömen om Steigenberger Aqua Magic

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 130 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,7 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Jan Fredrik,
Nynäshamn

+
Uppvärmda poolen, barnområdet, hjälpsamma och trevlig personal. De olika restaurangerna, förutom den stora buffén.
-
För mycket försäljare. Nästan förstörde semestern. Maten var konstig. Kändes som att någon som aldrig har varit i Europa försöker laga europeisk mat. Rummen är extremt lyhörda, vi hörde folk prata nästan konstant från alla håll. Ingen riktig dörr till toaletten. Vi blev tilltalade på tyska och fick bara information på tyska hela semestern. Lite för lite information från Apollo och hotellet. Hur fungerar handdukar, internet, maten, bordsbokning, all inclusive, vad ingår, vad ingår inte, dricks, vad förväntas osv osv. Vi ställde enormt mycket frågor i receptionen.

Bekräftad gäst: 2020-01-10


8 av 10

Åsa,
Stockholm

+
Bra med många olika restauranger och många olika pooler som var uppvärmda. Rent och fräscht hotell nära stranden. Kul att det fanns många aktiviteter som biljard etc på kvällen. Det var kul med vattengympan. Skönt med vuxenavdelningen med pool på taket. A La carte middagarna var bäst!
-
Vi gillade inte att det röktes överallt utomhus. När det är ett barnhotell borde rökningen vara begränsad till vissa rökrutor. Nu var vi ständigt omgivna av tyskar som kedjerökte när vi låg på solstolarna. I matsalen skulle man kunna ha en tydligare avdelning för de med barn under 5 år. Det skreks väldigt mycket och var hög akustisk i den stora matsalen vilket blev jobbigt. På buffen kunde man göra egen sallad vilket ör trevligt, men där låg det även framme stark chili så när våra barn gjorde sallad hade någon skurit massor av chili på skärbrädet så vi fick det på all vår sallad och barnens läppar svullnande upp och de mådde dåligt i flera timmar efteråt. Säkerheten på hotellet kan förbättras. De kollade handbagage vid incheckningen men inte de stora väskorna. Incheckningen tog väldigt lång tid och det var rörigt. Det fanns inte heller några badhandukskort för de var slut. Vi fick först ett hemskt rum ovanför en kolgrill och med hög musik utanför från gågatan men fick bättre rum dagen efter då det fanns andra lediga rum. Det andra rummet mot vuxenpoolen var jättebra men det hade varit bra med instruktioner om hur man sätter på värmen för vi frös på kvällarna i rummet. Sista dagen kom en stor grupp egyptiska män på konferens som var väldigt högljudda som spelade sin egen musik vid poolen och var väldigt störiga mot de europeiska kvinnorna på resorten. Man blev helt uttittad av dem när man hade badkläder och de låg på rad i tröningsoveraller i solstolarna och bara glodde och fotade med sina mobiler hela tiden. Tänker att man inte borde blanda konferensgäster med gäster på en barnfamiljeresort som vill ha de lugnt. Tyckte det var märkligt att personalen inte sa till dem.

Bekräftad gäst: 2020-01-10


8 av 10

Sara,
Nacka

+
-
Hotellet stängde av strömmen under natten, vilket påverkade oss med småbarn.

Bekräftad gäst: 2020-01-10


8 av 10

Rahim,
Stockholm

+
Service
-
När man har två rum då ska de vara bredvid varandra

Bekräftad gäst: 2020-01-10


7 av 10

Ana,
Trelleborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-29


5 av 10

Alexandra,
Vallentuna

+
Det var fint och poolen va varm
-
Personalen på hotellet

Bekräftad gäst: 2019-12-27


6 av 10

Jari,
Spånga

+
-
Städning av rummen

Bekräftad gäst: 2019-12-27


8 av 10

Gabriel,
Stockholm

+
Personalen
-
Ingen kommentar

Bekräftad gäst: 2019-12-25


5 av 10

Helen,
Falun

+
Poolområdena
-
Att badvakterna slutar blåsa oavbrutet i sina visselpipor och låter barnen hoppa o leka. Behov av renovering av rum, gammalt, slitet och smutsigt. Ljudnivån i stora matsalen? Helt outhärdligt.Fruktansvärt

Bekräftad gäst: 2019-12-25


10 av 10

Bane,
Bjuv

+
Servis
-
Svensk talande

Bekräftad gäst: 2019-12-22


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

5457 omdömen
Utmärkt
 
4027
Väldigt bra
 
876
Bra
 
317
Mindre bra
 
122
Underkänt
 
119

5 senaste omdömen

2020-01-09

Inlägg av Sjodinjessica

Steigenberger aqua magic lobby bar

En helt underbar resa & vecka! Många roliga utflykter, o ett superbra hotell. Servicen är kanon, & de tar verkligen hand som sina gäster. Servitören El Said A.El Sameaa var helt otrolig, han servade hela familjen på ett helt otroligt fint sätt, vi kommer att sakna honom! Stort tack till honom och hans chef Romany Reda.

 
2020-01-09

Inlägg av 00alicia

Steigenberger Aqua Magic lobby bar

fantastisk semester med otroligt många och roliga utflykter. Fint och fräscht hotell, stor variation på mat och många restauranger att välja på. Riktigt trevlig och hjälpsam personal och speciellt tack till El Said A.El Sameaa som har servat familjen med drinkar och gett oss det lilla extra!

 
2020-01-09

Inlägg av maxsN5083ZP

Steigenberger Aqua magic

Riktigt snyggt och städat hotelområde med hjälpsam personal som alltid ställer upp och hjälper till. Och ett stort tack till El Said A’el Sameaa för superbra uppvaktning och din grymma personlighet!👍👌

 
2019-12-22

Inlägg av 836emelieg

Semester 2 veckor

Suveränt hotell , bra service överallt. Trevlig personal, nära till havet. God mat, varierande nästan alla dagar. Dåligt Wifi, fungerade bäst inne på toaletten i rummet för våran del. annars inget att klaga på.

 
2019-11-30

Inlägg av Eliasarlov

Fantastiskt vistelse

Jag var i början skeptisk till Egypten men när jag kom till det här hotellet ändrade jag uppfattning direkt. Fantastisk service. En stor tumme upp till alla som jobbar här! 5/5 möjliga. Även ett stort tack till Karim Tammam som alltid ställer upp när man behöver hjälp.