Kundomdömen om Steigenberger Al Dau Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,5 av 10 baserat på 64 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,5 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,4 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,3 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Anneli,
Sollentuna

+
Service
-
Förbjuda rökning inomhus och på balkonger

Bekräftad gäst: 2019-12-04


9 av 10

Alfred,
Jönköping

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-20


8 av 10

Jessica,

+
Helheten Nära till havet, bra med fina restauranger, allt nära till hands,
-
Ac på gymmet. Katastrof! Gick inte att träna Glass till barnen öppnade kl 12. Tycker det skulle öppnas kl 10.

Bekräftad gäst: 2019-11-17


9 av 10

JAN INGE,

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-17


10 av 10

Ulla-Lena,
STOCKHOLM

+
Stora fina pooler
-
Bättre underhållning

Bekräftad gäst: 2019-11-13


9 av 10

Iris,
Björklinge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-13


10 av 10

Villy,
Sundsvall

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-30


10 av 10

Markus,
Mariehamn

+
Mycket trevlig personal!
-
Maten kunde ha mer skandinavisk inslag.

Bekräftad gäst: 2019-10-23


10 av 10

Ann-britt Berntsson,
Brämhult

+
Servicen trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-04-04


8 av 10

Lars-Åke,
Alingsås

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-28


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

92% av resenärerna rekommenderar

5378 omdömen
Utmärkt
 
4481
Väldigt bra
 
643
Bra
 
141
Mindre bra
 
57
Underkänt
 
57

5 senaste omdömen

2019-12-07

Inlägg av 989anettee

Lyxig avkoppling i världsklass

Det bästa hotellet vi någonsin bott på. Servicen var fantastisk. Poolen, stranden, restaurangerna, överallt gjorde personalen allt för att vi skulle ha det så bra som möjligt. Jag vill framhålla Kareem i lobbybaren som var så fantastiskt uppmärksam och trevlig. Vi behövde bara slå oss ner i de sköna skinnmöblerna så var han snabbt där för att servera oss. Maten var högklassig vare sig det gällde de många ala carte restaurangerna eller den omväxlande buffén. Poolområdet var rent, stort och avkopplande. Det fanns till och med en liten ö med jacuzzi Och bastu. Stranden var ren och fräsch med gott om Solstolar. Rummet var stort och fräscht och i badrummet fanns både duschkabin och badkar. Bra produkter ingick också. Vi återvänder gärna till detta hotell.

 
2019-01-10

Inlägg av janmellgren

Kanonbra hotell

Lyxigt hotell, personligt bemötande och mycket hjälpsam personal. Fantastiskt poolområde med vacker miljö. Bästa hotellet som vi varit på. Maten var fantastisk med sex restauranger att välja på. Servicen till oss excellent. Hotellet har många faciliteter, SPA, golfbana, ett riktigt bra gym mm. Vi rekommendera detta hotell till alla.

 
2018-05-07

Inlägg av F5071LLmarief Vallentuna, Sverige

Fantastisk service

Vår bröllopsresa hit mellan den 12-19/4-18 blev över förväntan. Otroligt fin service och väldigt trevlig personal. Vi fick en exemplarisk vecka med utmärkt mat och fina omgivningar. Som bröllopspar fick vi väldigt fina överraskningar på hotellrummet vilket var otroligt gulligt. Restaurangens personal på hotellet var verkligen otroligt serviceinriktade och strålande glada hela tiden. Kan varmt rekommendera detta hotell. Vi kommer gärna tillbaka.

 
2018-01-16

Inlägg av Niklas A

Fantastisk

Fantastisk bra hotell och mycket bra service och trevlig personal, jag brukar bli besviken på maten när man bokar all inclusive men här var det verkligen bra mat. Man har även mycket att göra på hotellet och man behöver inte gå utanför alls för att det finns inget bättre än det man får här.

 
2017-02-27

Inlägg av beli41 Stockholm, Sverige

Hotellet ej 5 stjärnigt lyx

. Vi bodde nu på Steigenberger Al dau , som ni beskriver som 5 stjärnigt lyx. Det var i så fall 20 år sedan. Vi fick först ett rum i källaren utan havsutsikt och med en grusplan utanför . Snarast 2 stjärnigt. Vi böt rum och fick ett med viss utsikt som lovats .Rummet slitet.Sängarna OK , men kuddarna knöliga och dåliga , lakanen sträva. Man hade glömt tofflorna. Airconditionen var gammal och väldigt bullrig. Avloppet badrummet svämmade över 2 gånger . 3 stjärnigt rum. I övrigt buffen ordinär, personal ojämn 50 % mycket bra och resten ointresserade och loja. Matsalen väldigt sliten med gamla möbler och textilier.mm.mm . Kontentan är att detta är med bästa vilja ett 4 stjärningt hotel. Det är viktigt att ni beskriver hotellen riktigt, annars blir man bara besviken. Hotellet ligger dessutom 250 meter från havet och inte 25, som står i broschyren . Förödande om man är handikappad eller äldre . Vi fick tyvärr även avstå från morgonbadet innan frukost. Det var för lång väg till havet. Franska restauranten var utmärtkt. aquacentret väldigt bra personal.. Dykcentret väldigt ointresserade. Vi gjorde en snorkelutflykt. det blåste 12 -15 m/ sek och stora vågor. Jag var den ende som vågade mig i . Väldigt svårt . Utfärden borde cancelerats. . I övrigt så informerade personalen inte om någonting . De brukar och måste säga att man inte får sätta ner fötterna på korallerna , då de annars dör. Väldigt dåligt. Tyvärr så är vi mycket missnöjda med denna resa. Hade priset varit lägre och beskrivningen varit riktig och utlovat 4 stjärnigt hotell, så hade vi förmodligen varit ganska nöjda. Bj?rn och Ylva